Bu durumda olanlar nasıl davranıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hep babana yuklenmişin ama annen niye çalışmamış bugüne kadar? madem bu kadar zordasınız annende çalışsaymış, kendine size yatırım yapsa imiş... ayrıca sobalı evde oturmak neden yaıp olsun, audi kullanıyor olabilir herşey paraya endeksli değil sonuçta eğerki siz endinizi saklamaz olduğunuz gibi karşısına çıkarsanız o kişide sizi gercekten sever ise sizin kafanızda büyütüğünüz şeyler sorun olmaktan çıkar..

Babam calıstırmadı.
Ya zaten ben cok kaygılı bir insanım. Mesela günaydın dedim hala cevap yok giriyor WhatsApp A ama cevap yoo işi olabilir farketmez günaydın yazmak 1 saniyelik iş . Cidden bn cok takan biriyim.

Aslinda sorun sizin kendinizi küçük görmeniz ... babanızın çalışıp size bakması normal olan..babaniz size güven vermiyor ..maddiyat önemsiz degil bizim ülkemizde...ha iyi insanlarda var bunu önemseyen..bende işim olsun kimseye muhtac olmayim diye kimseyle gorusmedim... yanlişmiş ...bir tanidigimin durumu iyi degildi ...ama gorseniz sarayda yasiyormus gibi davraniyor , kendini ezdirmez kimseye ... abartip kendini över..trilyoner aileye gelin geldi..ne oldum delisi oldu ... şimdi baskalarina aciyor ..umarim boyle biri olmazsiniz ... aman dertlendiginize degmez..sizi para icin seven sevmesin ...utanilacak birsey varsa o da karaktersizlik

bunların hepsinin cevabı tanımak ve zaman. gelişmeleri bekliyorum :)
benim erkek arkadaşımın da arkadaş ve ps4 hayatı var. aradaki çizgiyi koruyabilirse, yani seni de ihmal etmemesi gerekir bunu da yaşayarak görebilirsin

Ortada bişey yok belki tekrar görüşsek bile sevgili olmayız .. Bende bi de şu problem var hemen kasıyorum ne olacak ne bitecek herseyi cok düşünüyorum su oluruna bırakmayı öğrenemedim gitti hatta psikolojik boyutta bu anksiyete tutuyor

siz daha buluşmamışsınız bıle belkıde sevmıyceksın bılemedım okurken huzursuz oldum umarım zengınlık aramıyorsundur kendını oludğun gıbı tanıt ınsanlar senı nasıl durumdaysan oyle bılsınler ve kabul edıyorsa oyle etsınler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…