ne yapıyorusunuz mesela biraz örnekler misiniz? başıma geleni yazdım siz olsanız tavrınız ne olur ben nerde yanlış yapıyorummesafe. Kımseyı bana bunları dıyebılecek kadar rahat hıssettrmıyrum.
eşimde rahtsız bu durumdan. bir ara telefonları açmadık zaten sonra merak etmiş yakın olan evin ışığını açık görünce kapıya geldi. birşey oldu sandık telefonlarınıza niye bakmıyorsunuz diye. o zaman eşim çok sinirlendi işte. evde musait olurum olmam kendi evimde istediğimi yapamayacakmıyım ben falan diye kaba olmadan uygun bir dille anlattı ama yok olmuyor. sadece bir kere bend egörüşmek istemiyorsunuz dye düşündüm demişti ah benim aptal kafam çalışırkne telefonlara bakamıyorum biliyorsun demiştim. ben asıl aptallığı orda yaptım. desene evet istememişim o gün demekki diye.Bazı arkadaşlarımla sadece dışarda görüşürüm herkesi evime davet etmem,ben de gitmem,bikaç yakın arkadaşım var,birinin eşi gereksiz şaka yapıyordu eşime de anlattım,arkadaşıma da bozuluyorum lütfen bana şaka yapmasın cevap vermiyorum çünkü arada sen varsın ama hoşlanmıyorum dedim konu kapandı. Eşim de iyi yaptın dedi. Yani gerekirse gereken cevabı veririm siz de verin telefonu kapatın,bi araya gelince surat yapın,kocanız illa gidelim derse giyin kırmızı kombinezonu farklı planlarım vardı deyin vs vs . Bu kadar dert etmeye deger mi aileden biri değilse tersleyin gitsin
çıkıyor tabi ya söylüyorum ama yok yani daha nasıl anlatayım billmiyorum. ya birde mecbur kalıp gittiğimde kendimi borçlu hissediyyorum bu sefer. gelsinde borçlu kalmıyım bari diyorum sonra ooooo birbirimize yapışık yaşıyoruz resmen. ay birde telefonum çalsa hemen kim o. ne mesaj yazıyorsun ya sanane ya sanane. birgün gülerek dedim sanane diye. dün eşime babanlara mesaj ettın mı diye sordum. bu hemen zıpladı ne mesajı diye hahahahha aklıma geldikçe gülüyorum. sananeeemesafenizi koruyun ne kadar arkadaşınızda olsa mümkün olduğunca uzak durun haftada 1-2 kere görüşülür ancak çok sık görüşülmesi iyi değil, eşinizde istemiyormuş madem açık açık söyliceksiniz bir vakitten sonra afedersiniz cılkı çıkıyor
çıkıyor tabi ya söylüyorum ama yok yani daha nasıl anlatayım billmiyorum. ya birde mecbur kalıp gittiğimde kendimi borçlu hissediyyorum bu sefer. gelsinde borçlu kalmıyım bari diyorum sonra ooooo birbirimize yapışık yaşıyoruz resmen. ay birde telefonum çalsa hemen kim o. ne mesaj yazıyorsun ya sanane ya sanane. birgün gülerek dedim sanane diye. dün eşime babanlara mesaj ettın mı diye sordum. bu hemen zıpladı ne mesajı diye hahahahha aklıma geldikçe gülüyorum. sananeee
bence ikimizi ciddiye almıyorlar ikimizde konuştuk çünkü ama aynı tas aynı hamam. hastayım diyorum yok çorba yaptım getiriyorum diyor. karnım ağrıyor diyorum ilaç getiriyor. bazen diyorum acaba çok mu yalnızlar birbirlerinden çokmu sıkıldılar. her gittikleri yerde bizsiz duramıyorlar mı? :) ay kendimle çeliştiriyorlar resmen. bazen üzülüyorum onlara bazende kimlik değiştiresim geliyor.dediğim gibi açıkça söyliceksiniz sanırım sizi ciddiye almıyorlar o yüzden eşiniz söylicek aile hayatı diye bişey kalmıyor sizin asosyal veya sosyal olmanıza karışmaya hakları yok şahsen ben uyuz olurum böyle davranışlara
bence ikimizi ciddiye almıyorlar ikimizde konuştuk çünkü ama aynı tas aynı hamam. hastayım diyorum yok çorba yaptım getiriyorum diyor. karnım ağrıyor diyorum ilaç getiriyor. bazen diyorum acaba çok mu yalnızlar birbirlerinden çokmu sıkıldılar. her gittikleri yerde bizsiz duramıyorlar mı? :) ay kendimle çeliştiriyorlar resmen. bazen üzülüyorum onlara bazende kimlik değiştiresim geliyor.
evet çok ihtiyacım var gerçekten bazen kendi evime gelmek istemiyorum eşime nolur bugün eve geç gidelim falan diyorum sıkıldım çünkü güya bende kendimi ters zannederdim ama yok yani. nasıl bir yüz veriyorum ki bu kadar suistimal ediliyor sonrada kendime kızıyorum. ben doğum yapacak falan olsam benle doğuma girecekler neredeyse. benim zaten bir sürü derdim var birde bunlarla uğraşmak istemiyorum. hem benim başka arkadaşlarımda var onlarla görüşmek istiyorum belki ama yok adam şimdiden yaz tatilin planını bile yapmış bizle dün şok oldum. turlarda indirim varmış şimdi alırsan. belki biz başbaşa plan yaparız diyorum. zaten hep başbaşasınız siz diyor. biz seviyoruz böyle diyorum. tripler tripler yarın öbür gün alıyorum diye arar belki bizi.Sert bir mizacım vardır. İlk teklife hayır dedimse ikinciyi sormaya cesaret edemezler genellikle.
Tabi bu sizin şu andan sonra yapabileceğiniz bir şey değil çünkü benim karakterim terslik üzerine şekillenmiş.
Ama mesafe koyabilirsiniz ki hatta koyun. Evladınız var mı bilmiyorum varsa Allah bağışlasın yoksa Doğum yaptıktan sonra bu sosyallik sizi çıldırtır.
Ben sadece eşimle ve birkaç arkadaşımla sosyalleşmeyi seven asosyalliğe yakın bir insanım buna rağmen doğumdan sonra gelenleri neredeyse kovacak noktaya gelmiştim. İnsanın kendiyle başbaşa kalmaya çok ihtiyacı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?