Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya terslerseGünde seksen kez ara En sonunda lanet olsun al der yapın bunu gerçekden istiyenin bir yüzü vermiyenin iki yüzü kara demiş atalarımız
Sende onu tersle bi işi halledemiyosunuz yapıcam dediniz yapicaksiniz de sende bu nasıl bi sorumsuzluk Nebi çim is yapıyorsunuz siz deYa terslerse
Öylr birşey diyemem işteSende onu tersle bi işi halledemiyosunuz yapıcam dediniz yapicaksiniz de sende bu nasıl bi sorumsuzluk Nebi çim is yapıyorsunuz siz de
Arayıp siz benimle dalga mı geçiyorsunuz diye bagirsanizaGünaydın herkese ,
Evrakı göndermiş ama Üzerindeki tarih 2 yıl Öncesinde ait güncel değil yani delireceğim ...
O zaman olayı patronuma farklı lanse edip beni suçlu gösterebilirArayıp siz benimle dalga mı geçiyorsunuz diye bagirsaniza
Sizin iş hayatında işiniz zor valla ...O zaman olayı patronuma farklı lanse edip beni suçlu gösterebilir![]()
Mail olarak patronu da etiketleyerek bana bu değil 2017 Lazım diye bğyok harflerle yazdım ne yapmaya Çalışıyor
Vallahi işin içinden çıkamıyorum şimdi adamla ters olmakta istemiyorum bu sefer gönderse bile beni zıt belleyip sonradan notumu vermeyebilir. Istifa etsem hemen iş de bulamamSizin iş hayatında işiniz zor valla ...
Vallahi işin içinden çıkamıyorum şimdi adamla ters olmakta istemiyorum bu sefer gönderse bile beni zıt belleyip sonradan notumu vermeyebilir. Istifa etsem hemen iş de bulamamne yapacağım ben çok stres yaouyorjm
galiba sözleşme falan yapmadı bu adam. çünkü defalarca aradım telefonda gayet iyi hal hatır soruyor siz kapatın ben hemen göndereceğim diyor fakat göndermiyorCanım yanlış anlama beni ama bu kadar naif davranırsan malesef ezilen taraf hep sen olursun. Bende smmm stajyeriyim bahsettiğin süreçlerden bende geçtim staj bitti çok şükürki. Bu istediğin evrak arkadaşlarında dediği gibi 2 dk. da sana göndereceği bir evrak zaten sana bu kadar stres yaşatmış, bu kadar zaman oyalamış, sonrasında da bu işlerden anlamayan biriymiş gibi eski tarihli sözleşmeyi gönderiyor . Yani artık bence seninde tavrını değiştirmen gerekiyor adamı arayıp saydır demiyorum evet sonrasında not vericek sana bu adam en nihayetinde ama bu iş maille vs çözülmez söyliyim .Sürekli ara adamı yani bunu alıp müzeye koymak için istemiyorsun sonuçta kaldı ki kendi kişisel işim için diyede düşünme bence o sözleşmeler yenilendikçe göndermek zorunda firmanın şirket evrakları arasında da olması gerekiyor. Patronuna sürekli bu konuyu aç çekinme sakın bir kariyer hedefin var ve hedeflerinde uyuşmuyorsa şayet bu firma şuncağız bir durumda yardımcı olunmuyorsa şayet çekme bence . Çalışmak isteyen çalışan adam iş buluyor mutlaka ama geç olur ama güç olur.. .
galiba sözleşme falan yapmadı bu adam. çünkü defalarca aradım telefonda gayet iyi hal hatır soruyor siz kapatın ben hemen göndereceğim diyor fakat göndermiyorpatrona da konuyu ilettim sen beni de bilgiye koyarak mail at diyor. staja odaya okula maddi manevi çok emek verdim boşa gitsin istemiyorum
![]()
aradığım yetmedi ofisine de gittim ama bir sonuç alamadımsert yapsam bu sefer bunu bahane eder bana sert yaptı deyip hiç göndermez diye korkuyorum
bu firmada çalışan başka bir arkadaşım da aynı durumdan mağdur oldu o daha önce çalışmış geriye dönük sözleşme istemiş adam her defasında oyalamış en sonunda kız çıkışınca adam da ben sözleşme falan yapmadım göndermıyorum arama benı daha diye itiraf etmiş.
Oda malesef bir yaptırımının olamayacağını söyledi.Ya evet anlıyorum o kadar zaman çöpe gitsin istemiyorsun haklı olarak ama bu durumu bir şekilde sonlandırmak zorundasın yani patronun maile beni ekle demesi bir sonuç getirmiyor demek ki. Belliki bu durumu önemsemiyor ki bir kere bile arama zahmetinde bulunmamış. Muhasebeciniz de ödeme alamadığı için firmanızı belkide bu şekilde cezalandırıyor . .Ama ben senin yazdıklarından biraz hassas ve çekingen olduğunu düşündüm yani seninde biraz daha dişli davranman gerekiyordur belki .Yani sen bu anlamda elimden geleni yaptım diyorsan şayet daha fazla zamanını tüketme derim orada. Ne kadar zamandır bu firmadasın ? Bu arada işten ayrılan arkadaşın nasıl çözmüş işini acaba ? Türmoba bağlı bulunduğun odaya bu durumu anlatsan belki onlar yardımcı olurlar yani aklıma başka bir seçenek gelmiyor ..
Anladım arkadaşım o zaman daha fazla vakit kaybetmemeni tavsiye ederim sana. Yani stajını bu tarz sıkıntıları yaşatmıcak bir yerde devam et çünkü mali müşavirden 3 sene için her sene o sözleşmeleri alman gerekiyor ayrıca not vs.. Her defasında böyle kıvrandırmaktan kurtar kendimi . Yerinde olsan patronla konuşurum ve çıkış nedenimin bu olduğununda altını çizerdim . Odaya bilgi verirsen staj yapabilceğin yeni bir iş bulma konusunda onlarda yardımcı oluyorlar.Oda malesef bir yaptırımının olamayacağını söyledi.
Arkadasım için de zaten stajının son bir Ay'ı idi onu da Israr etmiş şikayet etmiş odaya dava açacağını söylemiş son Ay'ı saldırmış ama benimki daha yeni başlatacağım sıkıntı çıkıyor o Yüzden SÖZLEŞME olmadan başlamıyorlar.
Evet biraz hassas ve Çekingen bir Yapıya sahibim. Geriye dönük bir Sürü Zaman'ım gitti şimdi yine gidecek vakit kaybetmek istemiyorum artıkadam resmen benle dalga geçiyor kaç gündür sinirlerim bozuldu patron da yardımcı olmuyor bunaldım çok adam zaten bazen hiç açmıyor telefonunu resmen olmayan şeyi istiyorum.
bende zaten bir yandan iş bakıyorum. arkadaslarıma cv mi falan yolladım bekliyorum ama ne olur gerisini bilemiyorum. diğer yandan burada da 2 yıl kıdemim var. ayrılsam şu anda iş bulmadan da ayrılmak istemiyorum iş arıyorum ama piyasa çok kötüAnladım arkadaşım o zaman daha fazla vakit kaybetmemeni tavsiye ederim sana. Yani stajını bu tarz sıkıntıları yaşatmıcak bir yerde devam et çünkü mali müşavirden 3 sene için her sene o sözleşmeleri alman gerekiyor ayrıca not vs.. Her defasında böyle kıvrandırmaktan kurtar kendimi . Yerinde olsan patronla konuşurum ve çıkış nedenimin bu olduğununda altını çizerdim . Odaya bilgi verirsen staj yapabilceğin yeni bir iş bulma konusunda onlarda yardımcı oluyorlar.
patronda bu durumdan şikayet edıyor ama sözdePatronla muhasebeci danışıklı dövüş içindeler patron vermemesini söylemiştir sizi oyalıyorlar direk mahkemeye gidip dava açın görsünler el mi yaman bey mi yaman kızım saf olma haklarını al
sende onlarla oyna direk avukata gidiyorum demelisin ki bu oyun bitsin sonra dur onları izlepatronda bu durumdan şikayet edıyor ama sözde
çıkarırlar o zaman beni iştensende onlarla oyna direk avukata gidiyorum demelisin ki bu oyun bitsin sonra dur onları izle
niyetleri o zaten baştan kayıp etmişsinçıkarırlar o zaman beni işten