Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suç OLdupunu zaten biliyor. Odaya ben söyledim biz çözemeyiz meseleyi dedi. Kınama cezasının da bir yaptırımı yok.Kaynım yeminli mali müşavir ona sordum
Defne odaya yani muhasebeciler odasına şikayet etsin dedi
Anında çözülür dedi muhasebeci kınama cezası alır dedi sucmus yaptığı
Muhasebeciler odasına söylediniz değil miSuç OLdupunu zaten biliyor. Odaya ben söyledim biz çözemeyiz meseleyi dedi. Kınama cezasının da bir yaptırımı yok.
Odaya SÖZLEŞME yapmadığını söyledim sözleşmeyi biz yaptıramayız sizin almanız Lazım yapmaya mecbur ama biz bşy yapamayız diyor.Muhasebeciler odasına söylediniz değil mi
Biz birşey yapamayız demeleri mümkün değil kınama cezasininda yaptırımı var 3 kez tekrarlar da ceza alıyor görevi kötüye kullanmaktan
Kaynimlardayim şuan o söylüyor ben yazıyorum dediğim gibi yeminli mali müşavir kendisi ve yengesi de muhasebeciler odası başkanı
e sozlesme yapmadıysanız nasıl evrak ısteyebılıyorsunuz kı zaten sozlesmeyı tabıkı oda yaptıramaz ama yapılmıs bır sozlesme varken muhasebecı kasıtlı olarak evrakı vermıyorsa bu suctur. 3 kere kınama cezası alan muhasebecı ıcın de yaptırım varOdaya SÖZLEŞME yapmadığını söyledim sözleşmeyi biz yaptıramayız sizin almanız Lazım yapmaya mecbur ama biz bşy yapamayız diyor.
Kınama cezası için de sadece kağıt gidşyor kınandınız diye onun dışında o cezanın bir yaptırımı yok ki![]()
Hangi ildeler bu arada ?
Şöyle ki benim dosyalarımda en son 2015 de yapılmış bir e birlik sözleşmesi var diper yıllar yok. Bende bana 2017 nin Lazım olduğunu söyledim ve istedim SMMM önce göndereceğim dedi sonra güncel değil dedi en sonunda da 2017 ye ait e birlik sözleşmemiz yok dedi. Açık mı ?e sozlesme yapmadıysanız nasıl evrak ısteyebılıyorsunuz kı zaten sozlesmeyı tabıkı oda yaptıramaz ama yapılmıs bır sozlesme varken muhasebecı kasıtlı olarak evrakı vermıyorsa bu suctur. 3 kere kınama cezası alan muhasebecı ıcın de yaptırım var
bız sozlesme evrakınızı ıstıyorsunuz da muhasebecı vermıyor sanıyoruz sozlesme yapılmadıysa ıstedıgınız nedır
ben sıze yardımcı olmak ısterdım ama meselenız cok karısık... sız kendı konunuza cok vakıf degılsınız gıbı geldı
Göndermek isteniyor atlatıyorBen olsam acik acik o muhasebeciyle konusurdum kardesim senin derdin ne diye sen fazla sabretmissin seni tinlamiyo gibi
Muhasebe bürosu orası resmi bir yer olsa Yaparım daDilekçeyle basvuru yapamiyor musunuz hani yazılı evraka cevap yazmak zprunlulugu var ya yazişmalarda?
Muhasebe bürosu odaya bağlı resmi yer olması için adının SGK olması gerekmiyor arkadaş çok doğru yönlendirmiş noterden ihtar çekebilirsinizMuhasebe bürosu orası resmi bir yer olsa Yaparım da
Takar mı ki acaba ?Muhasebe bürosu odaya bağlı resmi yer olması için adının SGK olması gerekmiyor arkadaş çok doğru yönlendirmiş noterden ihtar çekebilirsiniz
Galiba benim yapmam gereken en doğru şey ayrılmak olacakMuhasebe bürosu odaya bağlı resmi yer olması için adının SGK olması gerekmiyor arkadaş çok doğru yönlendirmiş noterden ihtar çekebilirsiniz
Siz bence bize inanmiyorsunuz ... Takar mi ne demek ihtara icabet etmek zorunda mueyyidesi var çünkü.Takar mı ki acaba ?![]()
Aynen öyle tek dediği sen Haklısın ama yapabileceğim birşey yok.Siz bence bize inanmiyorsunuz ... Takar mi ne demek ihtara icabet etmek zorunda mueyyidesi var çünkü.
Bence de istifa edin . Orda kaldığınız sürece bu sorunlar bitmeyecek patronunuzda da iş yok böyle adamlar da işveren oluyor ya...
Çıkışını yapar niye yapmasın yahuAynen öyle tek dediği sen Haklısın ama yapabileceğim birşey yok.
Bir de şu var ben istifa etsem bu muhasebeci buranın işlerini sağlamadığı için benim çıkışımı yapmayabilir .
Ben haklarımı gayet iyi biliyorum.Çıkışını yapar niye yapmasın yahu
Yapmak zorunda yapmazsa diye birşey söz konusu olamaz
Başka yerde ise baslayacaksiniz cikisinizi yapmasa noterden istifa ettiğinizde dair dilekçe ihtar gonderirsiniz yine olur
Bu işleri bilmiyor olmanız enteresan ama... Bence öncelikle çalışan olarak haklarınızı öğrenin