• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumu nasıl çözeceğim ?

Kaynım yeminli mali müşavir ona sordum
Defne odaya yani muhasebeciler odasına şikayet etsin dedi
Anında çözülür dedi muhasebeci kınama cezası alır dedi sucmus yaptığı

Kaynım yeminli mali müşavir ona sordum
Defne odaya yani muhasebeciler odasına şikayet etsin dedi
Anında çözülür dedi muhasebeci kınama cezası alır dedi sucmus yaptığı
Suç OLdupunu zaten biliyor. Odaya ben söyledim biz çözemeyiz meseleyi dedi. Kınama cezasının da bir yaptırımı yok.

Suç OLdupunu zaten biliyor. Odaya ben söyledim biz çözemeyiz meseleyi dedi. Kınama cezasının da bir yaptırımı yok.
Muhasebeciler odasına söylediniz değil mi
Biz birşey yapamayız demeleri mümkün değil kınama cezasininda yaptırımı var 3 kez tekrarlar da ceza alıyor görevi kötüye kullanmaktan

Kaynimlardayim şuan o söylüyor ben yazıyorum dediğim gibi yeminli mali müşavir kendisi ve yengesi de muhasebeciler odası başkanı

Muhasebeciler odasına söylediniz değil mi
Biz birşey yapamayız demeleri mümkün değil kınama cezasininda yaptırımı var 3 kez tekrarlar da ceza alıyor görevi kötüye kullanmaktan

Kaynimlardayim şuan o söylüyor ben yazıyorum dediğim gibi yeminli mali müşavir kendisi ve yengesi de muhasebeciler odası başkanı
Odaya SÖZLEŞME yapmadığını söyledim sözleşmeyi biz yaptıramayız sizin almanız Lazım yapmaya mecbur ama biz bşy yapamayız diyor.

Kınama cezası için de sadece kağıt gidşyor kınandınız diye onun dışında o cezanın bir yaptırımı yok ki :(

Hangi ildeler bu arada ?

Odaya SÖZLEŞME yapmadığını söyledim sözleşmeyi biz yaptıramayız sizin almanız Lazım yapmaya mecbur ama biz bşy yapamayız diyor.

Kınama cezası için de sadece kağıt gidşyor kınandınız diye onun dışında o cezanın bir yaptırımı yok ki :KK43:

Hangi ildeler bu arada ?
e sozlesme yapmadıysanız nasıl evrak ısteyebılıyorsunuz kı zaten sozlesmeyı tabıkı oda yaptıramaz ama yapılmıs bır sozlesme varken muhasebecı kasıtlı olarak evrakı vermıyorsa bu suctur. 3 kere kınama cezası alan muhasebecı ıcın de yaptırım var

bız sozlesme evrakınızı ıstıyorsunuz da muhasebecı vermıyor sanıyoruz sozlesme yapılmadıysa ıstedıgınız nedır

ben sıze yardımcı olmak ısterdım ama meselenız cok karısık... sız kendı konunuza cok vakıf degılsınız gıbı geldı

Ben olsam acik acik o muhasebeciyle konusurdum kardesim senin derdin ne diye sen fazla sabretmissin seni tinlamiyo gibi

Dilekçeyle basvuru yapamiyor musunuz hani yazılı evraka cevap yazmak zprunlulugu var ya yazişmalarda?

Talebini iadeli taahhütlü gönder, hatta noterden ihtar çek. Hani iş ciddiye bindiğine ben talep ettim ama vermiyora delil olsun. Belki tırsar

e sozlesme yapmadıysanız nasıl evrak ısteyebılıyorsunuz kı zaten sozlesmeyı tabıkı oda yaptıramaz ama yapılmıs bır sozlesme varken muhasebecı kasıtlı olarak evrakı vermıyorsa bu suctur. 3 kere kınama cezası alan muhasebecı ıcın de yaptırım var

bız sozlesme evrakınızı ıstıyorsunuz da muhasebecı vermıyor sanıyoruz sozlesme yapılmadıysa ıstedıgınız nedır

ben sıze yardımcı olmak ısterdım ama meselenız cok karısık... sız kendı konunuza cok vakıf degılsınız gıbı geldı
Şöyle ki benim dosyalarımda en son 2015 de yapılmış bir e birlik sözleşmesi var diper yıllar yok. Bende bana 2017 nin Lazım olduğunu söyledim ve istedim SMMM önce göndereceğim dedi sonra güncel değil dedi en sonunda da 2017 ye ait e birlik sözleşmemiz yok dedi. Açık mı ?

Bende e birlik e giremediğim için göremiyorum Sözleşme var mı yok mu diye

Muhasebe bürosu orası resmi bir yer olsa Yaparım da
Muhasebe bürosu odaya bağlı resmi yer olması için adının SGK olması gerekmiyor arkadaş çok doğru yönlendirmiş noterden ihtar çekebilirsiniz

Takar mı ki acaba ? :KK43:
Siz bence bize inanmiyorsunuz ... Takar mi ne demek ihtara icabet etmek zorunda mueyyidesi var çünkü.

Bence de istifa edin . Orda kaldığınız sürece bu sorunlar bitmeyecek patronunuzda da iş yok böyle adamlar da işveren oluyor ya...

Son düzenleme:
Adet oldum karnım çok ağrıyor ne yapabilirim :KK42:

Siz bence bize inanmiyorsunuz ... Takar mi ne demek ihtara icabet etmek zorunda mueyyidesi var çünkü.

Bence de istifa edin . Orda kaldığınız sürece bu sorunlar bitmeyecek patronunuzda da iş yok böyle adamlar da işveren oluyor ya...
Aynen öyle tek dediği sen Haklısın ama yapabileceğim birşey yok.

Bir de şu var ben istifa etsem bu muhasebeci buranın işlerini sağlamadığı için benim çıkışımı yapmayabilir .

Aynen öyle tek dediği sen Haklısın ama yapabileceğim birşey yok.

Bir de şu var ben istifa etsem bu muhasebeci buranın işlerini sağlamadığı için benim çıkışımı yapmayabilir .
Çıkışını yapar niye yapmasın yahu
Yapmak zorunda yapmazsa diye birşey söz konusu olamaz

Başka yerde ise baslayacaksiniz cikisinizi yapmasa noterden istifa ettiğinizde dair dilekçe ihtar gonderirsiniz yine olur

Bu işleri bilmiyor olmanız enteresan ama... Bence öncelikle çalışan olarak haklarınızı öğrenin

Çıkışını yapar niye yapmasın yahu
Yapmak zorunda yapmazsa diye birşey söz konusu olamaz

Başka yerde ise baslayacaksiniz cikisinizi yapmasa noterden istifa ettiğinizde dair dilekçe ihtar gonderirsiniz yine olur

Bu işleri bilmiyor olmanız enteresan ama... Bence öncelikle çalışan olarak haklarınızı öğrenin
Ben haklarımı gayet iyi biliyorum.

Sözleşmede yapmak zorunda ama yapmıyor. Daha önce baska bir arkadas başlamıştı işyerine onun girişini muhasebe yapıyor aylarca yapmadı sonra çocuk ayrıldı bu seferde aylarca çıkışını yapmadı. Muhasebecinin bu tur enterasan Davranışları var bunun altını çizmek istedim bu nedenle ya çıkışımı da yapmazsa geciktirirse dedim .

Back
X