Bu durumun önüne gecmem gerek

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.042
4.706
373
Önünü alamadigim bir derdim var. Başımda kendini benimle yaşıt sanan bir tatlı bela var ki 60 yasinda kendisi dün is çıkışı sahile gidip deniz havasi alacagimi soyledim. Soyleme nedenim beni arayip merak etmemeleri birde kafami dinlemek yalniz kalmak istemem maksimum geçireceğim süre 2 saat sonra eve gelecegim planim bu yönde. Ama tatlı belamiz ben bunu soyledikten sonra bana bende geliyim mi bende deniz havasi almak istiyorum diye diye beni tuketti net bir dille soylememe ragmen hala bende gelcem seni orda bulurum orda bulusuruz diyor. Bu arada benim evimle gidecegim yer arasinda 1.30-2 saat net vardir. Evin yakinlarindada sahil oldugu halde illa benim oldugum yere gelcekmis. Normalde çağırırım ama o gün tek kalmak kendimi dinlemek istiyorum onun beni burda cek şurada resmimi çek diyecek. Içimdeki tüm huzursuzluğu mutsuzluğu denize dökmek istiyorum. Kimsenin nazini niyazini dinlemek icin degil. Bu boyle ilk yapisida degil ben makyaj yapsam banada yap birde resim cek 30 poz cekerim abartisiz hicbirini begenmez. Yapmazsam 2 gün boyunca trip yerim. Annemde sen cok yüz verdin diyor. Ben bu durumun önünü almam lazim. Bunu nasıl yapabilirim bana bir akil verin.

Is arkadasin mi? Bi daha gidecegin yeri soyleme bence.Bende bazen yalnizligi cok severim biri boyle israr etse gidesim gelmez.

yorum sayısı kastırmak için mi kim olduğunu söylemeyip milleti merakta bırakıyorsunuz?

Babaanne/Anneanne mi o?

Bizde de bi değişik anneanne versiyonu var da bunun :)))

Acaba kimdir kimdir?:KK53:

Büyükanneniz desek değil
Çünkü anneniz 'çok yüz verdin' demiş
Hayatınıza yeni giren biri mi?

Öyle yada böyle sınırları çizmek sizin elinizde

Kim bu? Bana çok şirin geldi tabi yaşamadan bilemezsin
Buyukannem onun yaninda yasayip hergun boyle taleplerinin olmasi cok yorucu

Kv heralde bahsettiğin kişi .

Kendide bir kv oldugu icin sayilir. Buyukannem
Kim bu?
Ben dayanamazdim acikcasi
Bendede patlamalar basladi acikcasi buyukannem oldugu icin laf soyleyemiyorum.
Is arkadasin mi? Bi daha gidecegin yeri soyleme bence.Bende bazen yalnizligi cok severim biri boyle israr etse gidesim gelmez.
Buyukannem oldunca haber vermem gerekiyor ayni evin icinde iki uc gun trip yiyorum.

Yalnız kalmak istediğinde haber verme, açma telefonunda.
Keske yapabilsem ama annem var hem gidince ayni eve gidiyoruz.

Kim oldugunu bileydik iyiydi.
Buyukannem.
gideceğiniz yeri söylemeyin
Bir daha soylemiycem baska yere gidiyorum diycem zorla insana yalan söyleyecekteler.
Kim olduğunu öğrenmeyi telepatik gücümüze bıraktınız heralde
Bence net bir şekilde belirtin,hic hoşlanmam, çok can sıkıcı
Aslinda yazdim sandim. Uykusuzluktan yazmamisim. Bende tavrimi net sekilde belirttim. Hala anlamiyor anlatamiyorum.

yorum sayısı kastırmak için mi kim olduğunu söylemeyip milleti merakta bırakıyorsunuz?
8-9 seneden beridir su siteye uyeyim hiçbir sekilde boyle bir sey yapmadim. Ne kadarda prim kasmayi seviyorsunuz iki begeni alacagim diye hanimefendi gozardi et butonu var orda basabilirsiniz

Son düzenleme:
Açıklayıcı yazmayanları anlamaya çalışmak surda en büyük derdim .
Konuya odaklanipta iki akil verseydiniz daha iyydi kim oldugunu bilmedende yorum yapabilirsiniz ? Akil verebilirsiniz.

Babaanne/Anneanne mi o?

Bizde de bi değişik anneanne versiyonu var da bunun :)))
Evet. Nasil basa cikacagimi bilmiyorum acikcasi.

Anneanne olabilir
Oylede neden kim oldugu bu kadar herkesi meraklandirdi sadece derdime odaklanip iki yorum yazmak zor mu?
Acaba kimdir kimdir?:KK53:

Büyükanneniz desek değil
Çünkü anneniz 'çok yüz verdin' demiş
Hayatınıza yeni giren biri mi?

Öyle yada böyle sınırları çizmek sizin elinizde
Aynı evin icinde olmuyor o.
Kim kim kimmmmmm:bicak:

Hıımm,tamam anladık:KK66:
Hanimefendi laf sokma amacinizi anlayamadim neden insanlarin dertlerine boyle yorum yapiyorsunuz?

Back
X