- 10 Kasım 2010
- 5.042
- 4.706
- 373
Önünü alamadigim bir derdim var. Başımda kendini benimle yaşıt sanan bir tatlı bela var ki 60 yasinda kendisi dün is çıkışı sahile gidip deniz havasi alacagimi soyledim. Soyleme nedenim beni arayip merak etmemeleri birde kafami dinlemek yalniz kalmak istemem maksimum geçireceğim süre 2 saat sonra eve gelecegim planim bu yönde. Ama tatlı belamiz ben bunu soyledikten sonra bana bende geliyim mi bende deniz havasi almak istiyorum diye diye beni tuketti net bir dille soylememe ragmen hala bende gelcem seni orda bulurum orda bulusuruz diyor. Bu arada benim evimle gidecegim yer arasinda 1.30-2 saat net vardir. Evin yakinlarindada sahil oldugu halde illa benim oldugum yere gelcekmis. Normalde çağırırım ama o gün tek kalmak kendimi dinlemek istiyorum onun beni burda cek şurada resmimi çek diyecek. Içimdeki tüm huzursuzluğu mutsuzluğu denize dökmek istiyorum. Kimsenin nazini niyazini dinlemek icin degil. Bu boyle ilk yapisida degil ben makyaj yapsam banada yap birde resim cek 30 poz cekerim abartisiz hicbirini begenmez. Yapmazsam 2 gün boyunca trip yerim. Annemde sen cok yüz verdin diyor. Ben bu durumun önünü almam lazim. Bunu nasıl yapabilirim bana bir akil verin.