• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu elbiseyi nasıl tamamlayabilirim ?

safiyesercan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.745
73
113
35
kızlar kuzenimin düğünü için bunu aldım
$b20cbd0e-65e0-4c0a-9364-d53c9eb6e4f0.webp

üstüne böyle dore bi renk düşündüm bu şekilde eşarp şal ya da tek şal düşündüm ama şal kapatabilir diye düşünüyorum o yüzden bu resimdekini tercih edebilirim
$10461997_681027605301156_8367696633728516570_n.webp

ayakkabı konusuna gelince nasıl bir ayakkabı tercih etmeliyim

kızlar kuzenimin düğünü için bunu aldım
Eki Görüntüle 1214044

üstüne böyle dore bi renk düşündüm bu şekilde eşarp şal ya da tek şal düşündüm ama şal kapatabilir diye düşünüyorum o yüzden bu resimdekini tercih edebilirim
Eki Görüntüle 1214045

ayakkabı konusuna gelince nasıl bir ayakkabı tercih etmeliyim

Elbise çok sade ve gösterişsiz. Eğer eşarbınızı ve ayakkabınızı da aynı şekilde alırsanız çok iyi görüneceğini sanmıyorum. En azından küçük parıltılarla tamamlanabilir. Eşarbınızda ufak taşlar (ama abartıya kaçmadan) kullanabilirsiniz. Dore sarı iyi bir seçim. Ayakkabıyı da aynı şekilde seçersiniz, hafif pırıltılı bir şey.

Canım ben dore şal ile elbisedeki gri mi pek anlayamadım ama o detaylarda ki rengi uyumsuz buldum bir fikir veremeyeceğim ama dore hakkındaki düşüncem bu yönde senin güzelini seçeceğine eminim :)

Elbise çok sade ve gösterişsiz. Eğer eşarbınızı ve ayakkabınızı da aynı şekilde alırsanız çok iyi görüneceğini sanmıyorum. En azından küçük parıltılarla tamamlanabilir. Eşarbınızda ufak taşlar (ama abartıya kaçmadan) kullanabilirsiniz. Dore sarı iyi bir seçim. Ayakkabıyı da aynı şekilde seçersiniz, hafif pırıltılı bir şey.

elbise sade duruyo ama üstümde güzel durdu üstümdeki fotoğrafını yükleyemedim zaten sade bişey istemiştim çok içime sinmese de vaktim daraldı bunu aldım. elbisenin kolundaki ve boynunda altın sarısı detaylar ayakkabı da baktım ama uygun bulamadım hala

Canım ben dore şal ile elbisedeki gri mi pek anlayamadım ama o detaylarda ki rengi uyumsuz buldum bir fikir veremeyeceğim ama dore hakkındaki düşüncem bu yönde senin güzelini seçeceğine eminim :)

tşk ederim canım fikrin için bende oluştaramıyorum kafamda bi türlü gri değil canım altın sarısı gibi

elbisenin yakında resmi de bu $FO,249796,71,puane-sivri-yakali-elbise-mercan-4478-71.webp

$z-ipek-sal-g11--bej--sal-evi-52674.webp canım baktım da biraz ben bej rengi olabilir diyorum ayakkabıyı da aynı renk alırsın hem bej detaylarda ki altın sarıyla zıt da durmaz boğmamış olur açık renk hoş olur :)

kızlar ben bu elbiseyi değiştrdim ve bu renginde karar kıldım
şimdi buna baştan aşağı
eşarp
çanta
aykkabı
bone
kombini nasıl tamamayabilirim ?

FB,6037,12,abiye-elbise-puane-zirh-detayli-saks-mavi-abiye-elbise-4478-01 (1).webp

Back
X