16 tl mi
Biseyler dogru gitmiyor olmasin?
Size cok geliyormus ben 2 gunde bir ev supuruyorm aksam tv pc hep acik duzlestirici kullaniyorm arada bide elektrkli agda makinasi kullaniyorm ayda 2 kere haftada 2 saatlik utu yapiyorum bide hergun camasr makinasi calisiyor 16 tl gelio :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
16 tl mi
Biseyler dogru gitmiyor olmasin?
Benim faturamda o civarlarda gelir, ocağım elektrikli, haftada bir ütü, 2-3 bulaşık makinesi, 3 makinede çamaşır yıkarım, haftada 2-3fırın kullanırım, süpürge calistiririm 2 yada 3 kez, Kettle da kullanırım buna rağmen 60 maximum 70 olur, bunlara ek klima kullandıysam 90 oluyor maksimum. Sizin anlattığınız kullanıma göre fazla geldi banada. Ampulleriniz tasarruflu mu?
Beyaz eşyalarınızdan biri yada birkaçı fazla elektrik yakıyor olabilir.
Valla bilmiyorm binaya hep oyle geliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iskan alinmadi mi acaba? Gerci alinmayinca mi faturalar yüksek gelirdi öyle bir şey vardı.
saydıklarınıza göre bana fiyat normal geldi. O haftada bir saat çalışan ütü yeterde artar bile... Su ısıtıcısı da çok yakıyor... Normal yaaa.
Uçmuşsunuz siz ne yapsam ne etsem 1000 liranın altında gelmez bizim evin fatura eve çok uğramadığımız dönemlerde bile 16 tl mi nerde nasıl yaşıyorsunuz siz
​İskan alınmazsa faturalar yüksek gelir düşük gelmez.
Aylık 1000 TL mi geliyor?
16 TL geleni hiç duymamıştım daha önce. Bize 100 den aşağı gelmez.
Uçmuşsunuz siz ne yapsam ne etsem 1000 liranın altında gelmez bizim evin fatura eve çok uğramadığımız dönemlerde bile 16 tl mi nerde nasıl yaşıyorsunuz siz
Evet tek evin okadar geliyor ev büyük fln ama ne yapsam azaltamadım diğer evimdede aynı hiç bin liradan aşşağı ödediğimi hatırlamıyorum
100 ü öpüp başıma koyarım
Su isiticisiydi duzlestiriciydi asla kullanmıyorum. Tv cok az izliyoruz esim pc kullanir evet ama mola verince ekrani kapatiriz. Sinav var diye haftada bir bile supurmez oldum özellikle bu ay. Camasir haftada iki. E 1 saatlik ütü de yani 60 lira getirtiyorsa batsin bu dünya
Eviniz kaç mt 1000 lira resmen bir maaş gidiyor.
Hayır tatlım gayet bin tl
Büyük biraz diyelim görgüsüzlük gibi olmasın sadece fatura miktarlarını görünce şoka girdim
Hmm 1000 tl fatura gelse kafayi yerdim sanirim. Isyerlerine o kadar gelmez ne kadar cok öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?