Bu elektrik faturası canımı sıkıyor

16 tl mi

Biseyler dogru gitmiyor olmasin?

16 tl çok ucuz değil mi tamam bizede fazla gelmez bu ay 35 lira geldi ama 16 lira çok ucuz saatiniz bozuk olmasın çünkü bir kere yıllar önce başımıza geldi 15 tl geldi 2.ay 12 tl geldi fatura biz şaşırdık tabi o an elektrik faturasını kesen görevli ordaydı ona sorduk bize fiyat düşük gelmiş dedik o da bağlı bulunduğunuz şirkete başvuru yapın dedi başvuru yaptık ve cidden sayacımızda sorun çıktı.

Sanırım elektriği kombi de çok yakıyor bizde doğal gaz yok,sıcak bir şehirde yaşıyorum banyoda falan bizde güneş enerjisi kullanılır yaz-kış sıcak sularımız mevcut oluyor,sofben falan kullanıyorsanız oda yüksek yakar.

Bizim faturada 60 tl ile 80 tl arası gelir her zaman hiç değişmez:-/ kafadanmi yazıyorlar ne fırıni 5 6defa çalıştırdığım ay, çamaşır makinesinide çok çalıştırmistim perdeler falan ütü dersen çoktu 57 lira geldi oysa her ayki düzenimızden çok kullanmıştık niye az geldi merak etmiştim:-/

saydıklarınıza göre bana fiyat normal geldi. O haftada bir saat çalışan ütü yeterde artar bile... Su ısıtıcısı da çok yakıyor... Normal yaaa.

Ampuller tasarruflu ve abajur kullaniyoruz. Beyaz esyalar a plus 3 yil oldu evleneli onceden böyle fatura gelmiyordu. Dikkat de etmiyorduk elektrik harcarken yani ona rağmen.

Uçmuşsunuz siz ne yapsam ne etsem 1000 liranın altında gelmez bizim evin fatura eve çok uğramadığımız dönemlerde bile 16 tl mi nerde nasıl yaşıyorsunuz siz

saydıklarınıza göre bana fiyat normal geldi. O haftada bir saat çalışan ütü yeterde artar bile... Su ısıtıcısı da çok yakıyor... Normal yaaa.

Su isiticisiydi duzlestiriciydi asla kullanmıyorum. Tv cok az izliyoruz esim pc kullanir evet ama mola verince ekrani kapatiriz. Sinav var diye haftada bir bile supurmez oldum özellikle bu ay. Camasir haftada iki. E 1 saatlik ütü de yani 60 lira getirtiyorsa batsin bu dünya

​İskan alınmazsa faturalar yüksek gelir düşük gelmez.

Öyleydi değil mi arkadasin binaya bu sekilde geliyormus herkedin sayaci da birden bozuk olmayacagina göre ayy yok inanamiyorum 16 tl ya tüm faturalar böyle gelse hatta hic gelmese

Aylık 1000 TL mi geliyor?

16 TL geleni hiç duymamıştım daha önce. Bize 100 den aşağı gelmez.

Evet tek evin okadar geliyor ev büyük fln ama ne yapsam azaltamadım diğer evimdede aynı hiç bin liradan aşşağı ödediğimi hatırlamıyorum
100 ü öpüp başıma koyarım

Evet tek evin okadar geliyor ev büyük fln ama ne yapsam azaltamadım diğer evimdede aynı hiç bin liradan aşşağı ödediğimi hatırlamıyorum
100 ü öpüp başıma koyarım

Eviniz kaç mt 1000 lira resmen bir maaş gidiyor.

hayatım tv zaten çok yakmıyor diye biliyorum gece lambası çok yakmıyor mesela... en çok yakanlar ütü çamaşır makinası, fırın... ha bir de şohben.. acaba elektirik saatiniz de mi sıkıntı var diycem ama olsun olsun 50 gelirdi yine sanki...

Hmm 1000 tl fatura gelse kafayi yerdim sanirim. Isyerlerine o kadar gelmez ne kadar cok öyle.

Kendi kendine elektrik üreten bir icat yapma yoluna itmişti bu olay bizi aklıma geldikçe gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…