Aaa bayram geçmiş vermez ki dahaHemen bayram mübarek olsun kocacıııımmm ver elini öpeyim de bayram harçlığını alayım der cebindeki son kuruşa kadar alır dediğine diyeceğine pişman ederdim
Aynen öyle. Konuşsa halledeceğiz. Yok illa o sessizliği olacak. Sinir oluyorum yanTıpı oynuyor demiş iletişimi kesmiş yani sorun o. Yoksa boyle bi serzenişte bulunabilir . Iletişimi niye kesiyor ki
Bende öyle yapacağım şimdi. Yeter elimden geleni yaptım. Bu saatten sonra o benim nazımı çeksin. Yok cidden yok. Bugün kaldıracak güçte değilim.Bir erkek neden trip atar ayriyeten hamile esine neden triplenir. Ay ben burdan sinirlendim, boşverin gitmeyi üstüne, kahvenizi cikolatanizi kendi kendinizle huzur içinde tadın.
Ayy galiba oda benimle birlikte hamileSeninde hormonlar tavan heralde kocacım detakılcak bsey yok ama skmayın canınızı bosuna.. kötü bseyde dememiş adam
Hamilelik hormonlarınız eşinize mi bulaştı acaba naz yapıyor bu kadarAynen öyle. Konuşsa halledeceğiz. Yok illa o sessizliği olacak. Sinir oluyorum yan
Yok da işte o an o sessizlik o yüz göz dökmesi. Cevap verilmemesi. Beni gerçekten alınganlığa götürdü. Yani keşke demeseydi. Üzüldüm niyeyse. Sanki hata yapmışım gibi hissettirdiAbartmaya gerek var mı sizce?
Koca gömmede üstüne tanımamDemi yanişöyle yorumlara çok ihtiyacım var adamı gömmek istiyorum.
Belki de abartmış olabilirim. Ama onun da benim çabalarıma rağmen uzatması ? Ve ağırdan alması.Huzur bozacak ne var bunda anlamadım. Biraz abartmışsınız bence
Ayy Allah kolaylık versinBen bayram günü küstüm kocama hiç kutlamadım da bayramını hele bir gönül koysun kavgayı tekrar başlatırım
Başka açıklaması olamazHamilelik hormonlarınız eşinize mi bulaştı acaba naz yapıyor bu kadar
AsdffKoca gömmede üstüne tanımamchemist0 . Koş besbekar aşkom
Hayır o haksız. Tamam siz de haklı olmayabilirsiniz ama hamilelik diye bir şey var.Belki de abartmış olabilirim. Ama onun da benim çabalarıma rağmen uzatması ? Ve ağırdan alması.
Bilemiyorum belki de o haklıdır
Ayy inşallah. Şu an en çok o anlayışa ihtiyacım var ya. Çok sağ olun. Gerçekten böyle konuşmak çok çok rahatlattı beni. Beni anlayanlar olmuştur eminimNe demek bebişim, takma sen. En güzel dönemindesin, bi zahmet biraz anlayış göstersin o da.
Doğru haklı da olabilirsiniz :) herkesin yaşadığı kendine büyük gelir sonuçtaYok ya. Oradan öyle görünüyor olabilir ama ciddem öyle rahat bir kafam yok emin olabilirsiniz. Dertlendim sadece kendimce.
Aslında benimle konuşsa yani neden olduğunu dese gerçekten anlaşacağız ama o içten içe dert edinip iş işten geçtikten sonra diyor.Asdffben diceğimi dedim. Cookie hamile eş kişisi kötü bsey dememiş.. beraber hamilelik yasıyolar idare etcek muhtemelen adam ihmal edildiğini düşünüyor hatta kara kara cocuk dogarsa nce olcak halim diye de efkarlanıyodur.. cookie bebişe cok mu odaklısın? Bütün heyecanların paylasmlaeın eşinle bu yönde mi
Bugünlük derdim bu diyeyim o zamanDoğru haklı da olabilirsiniz :) herkesin yaşadığı kendine büyük gelir sonuçta
Bir sonraki bayrama saklıyorum hevesimi. O zaman alacağım intikamımıHayır o haksız. Tamam siz de haklı olmayabilirsiniz ama hamilelik diye bir şey var.
Pes etmeyin
Kanımızı yerde koma gelin:)Bir sonraki bayrama saklıyorum hevesimi. O zaman alacağım intikamımınotumu aldım inşallah. Belki paylaşırım da buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?