• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkekler neden boyle???

kolay ye
Hanimlar selam aslında tam olarak ne desem bilemedim ama çok tuhaf bir durum yasadim canim sikildi.
Dun okuldan geldim oğlum annemdeydi o gelmeden evi toplayıp yemek yapmam için sadece bir saatim vardi alelacele evi toparladim ve kolay olsun diye taze fasulye pilav ve sulu köfte yaptim burada oğlumu getirdi annem sonra da Esim geldi ve yemek hazir mi dedi evet dedim
Tencerelerde bakti keşke yapmasaydin !!!dedi
Neye ugradigimi sasirdim nasil yani dedim bu yemekleri yapacagina keşke yapmasaydin dedi ve yemedi gitti yatti
Sanki kavga için bahane ariyor gibime geldi dünden beri düşünüyorum yine neler oluyor bize diye:KK43:(
mek dediğin bu yemeklermi..neresi kolay kız?
senin koca doymuş doymuş..biraz aç bırak yapma bakalım ne yapacak..işten geldimi yemek sorarsa ekmek arası peynir yap ver...sorarsa bu ne diye...dün zahmetlerle o yemekleri yaptım sen ye diye ama bana eline sağlık olsun diyeceğine tersledin canımı sıktın der..senin ağzına bu ekmek peynir yakışır..ben olsam yaparım..

Onun cani baska biseye SIKILMIS sana patlamis.
o yemegi bulamayanlar var bence sukretmesi gerekiyor. Bosver seni kafana takma

kolay ye

senin koca doymuş doymuş..biraz aç bırak yapma bakalım ne yapacak..işten geldimi yemek sorarsa ekmek arası peynir yap ver...sorarsa bu ne diye...dün zahmetlerle o yemekleri yaptım sen ye diye ama bana eline sağlık olsun diyeceğine tersledin canımı sıktın der..senin ağzına bu ekmek peynir yakışır..ben olsam yaparım..
Kz inan var ya hergun corbasi pilavi salatası ana yemeği yapilir meyvesi cayi pastasi keki hazirlanir yemini çok verdim azitti sanirim

Acaba sik sik mi yapiyorsunuz bu yemekleri
Ben cok severim pilav fasulye bile basli basina yeter yani.
Bence de keske yapmasaydiniz degmeyen bir kocaya diger gunler yapmayin hatta

Acaba sik sik mi yapiyorsunuz bu yemekleri
Ben cok severim pilav fasulye bile basli basina yeter yani.
Bence de keske yapmasaydiniz degmeyen bir kocaya diger gunler yapmayin hatta
Canim ben haftalık menüler hazirlarim ve bir yemeğe belki ayda bir sira gelir ama o gün yorgunum diye hazirda olanlari pisirdim dolaptan cikarip sik yaptgm bi yemek değil ve tavrini anlamadim çok zoruma gitti inan

Onun cani baska biseye SIKILMIS sana patlamis.
o yemegi bulamayanlar var bence sukretmesi gerekiyor. Bosver seni kafana takma
İyi de biz de güllük gulistanlik bir hayat yasamiyoruz sonuçta bende okulda bazen skliyrm biseylere ama acisini ondan cikarmiym ki ama artik boyle davranmicam

kolay ye

Yapmadim bugün zaten oğlumu annem dpyurmus bende okulda yedim bisey yapmadim yapmicam da

Canim ben haftalık menüler hazirlarim ve bir yemeğe belki ayda bir sira gelir ama o gün yorgunum diye hazirda olanlari pisirdim dolaptan cikarip sik yaptgm bi yemek değil ve tavrini anlamadim çok zoruma gitti inan
Yine de iyi dusunmeye calisalim belki cani sikkindi belki oglen iste ayni yemekler vardi falan.
Tamam etmis bi eseklik ama belki pismandir hic konusmadiniz mi bugun mesela ?

Bu arada size masallah diyorum nazar degmesin aman.

Yine de iyi dusunmeye calisalim belki cani sikkindi belki oglen iste ayni yemekler vardi falan.

Saol canim:)oturttum ev düzenini çok şükür de arada boyle olunca hic bisey yapasm gelmiyo

Yok kuzum konusmadim aradi okuldayken isim var dedim kapattim

Erkekler boyle degil tabi normal erkek eline saglik hatun der iki cesit yemegi gorunce, seninkinin ariza cikartasi varmis

Back
X