• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkekler neden boyle???

Hanimlar selam aslında tam olarak ne desem bilemedim ama çok tuhaf bir durum yasadim canim sikildi.
Dun okuldan geldim oğlum annemdeydi o gelmeden evi toplayıp yemek yapmam için sadece bir saatim vardi alelacele evi toparladim ve kolay olsun diye taze fasulye pilav ve sulu köfte yaptim burada oğlumu getirdi annem sonra da Esim geldi ve yemek hazir mi dedi evet dedim
Tencerelerde bakti keşke yapmasaydin !!!dedi
Neye ugradigimi sasirdim nasil yani dedim bu yemekleri yapacagina keşke yapmasaydin dedi ve yemedi gitti yatti
Sanki kavga için bahane ariyor gibime geldi dünden beri düşünüyorum yine neler oluyor bize diye:KK43:(

Tas kirigi yesin.
O nimetleri bulamayanlar var.
Karisi isten gelip yorgun argin yemek yapiyor, sevmese bile insan tavir yapmaz.

O gelmeden evi toplayıp alel acele yemek yapmak yerine hiç yapmayıp yada bugün dışarıdan yiyelim deseydin belki daha iyi bir tepki alırdın :KK51:
Genel olarak tabi ki, aranızda başka bir problem varmıydı bilemiyorum.

O gelmeden evi toplayıp alel acele yemek yapmak yerine hiç yapmayıp yada bugün dışarıdan yiyelim deseydin belki daha iyi bir tepki alırdın :KK51:
Genel olarak tabi ki, aranızda başka bir problem varmıydı bilemiyorum.
Valla keşke öyle yapsaymisim ama disardan yiyemiyrm ben pek midem hassas çünkü herşeyi evde yapmaya gayret ederim o yüzden hazir pek bisey almam

Bazen duzeni bozmak lazim.
Esin senden daha fazla calismiyorsa evde yardimci olmak gorevi zaten.

Cok fena alistirmissin.
Hem de ne biçim ben düzeni sevdiğim için evlendgmden beri ekstra bisey cikmazsa herseyi m düzenlidir şükür programlidir yemekten tut da evde herşey hatta düşün zeytinimi bile kendim yaparim ham zeytin alip disardanzeytinn almisligim bile sahilidir yani ama bu kadar düzen iyi gelmiyor erkeklere evi salsam kendi haline daha değerli olurdm belki

kolay olsun diye taze fasulye pilav ve sulu köfte yaptim
her şeyi geçtim şu cümlene saygı duyuyorum ya:KK9:, kolay olsun diye??? gerçekten yemek yapma konusunda başarılısın tatlım, bide konun için erkekler genelde dışarda sinirlendiği zaman, mutlaka eşiyle ilgili bi kulp bulur canım en basit bişeye bile sinirlenir bana öyle geldi üzme tatlı canını

Hem de ne biçim ben düzeni sevdiğim için evlendgmden beri ekstra bisey cikmazsa herseyi m düzenlidir şükür programlidir yemekten tut da evde herşey hatta düşün zeytinimi bile kendim yaparim ham zeytin alip disardanzeytinn almisligim bile sahilidir yani ama bu kadar düzen iyi gelmiyor erkeklere evi salsam kendi haline daha değerli olurdm belki

bak saglik icin gerekli seyleri yap.
Inanirmisin biz zeytin yiyemiyoruz disardan, artik icine ne zehirli kimyasallari dolduruyorlarsa.
Iyi yapiyorsun o konuda.
Ama mesela yemegi bir cesit yap, yada bir aksam da o yapsin madem.
Onu sultan mi dogurmus ? Yapsin yesin beyendigini.
Tipe bak yaa,
valla sinir oldum.

Valla keşke öyle yapsaymisim ama disardan yiyemiyrm ben pek midem hassas çünkü herşeyi evde yapmaya gayret ederim o yüzden hazir pek bisey almam
Aynen bende öyleyim dışardan yemeyi hiç sevmem.
Ama bazen kendimi düşünüyorum, eve gidip yemek yapamam diyorum.
Yiyip içiyoruz eve gelincede yan gelip yatıyorum.
Annem yıllardır her şeyi tam yapmak, ailede ki herkezi memnun etmek için çabaladı, sonuç; hiç bir zaman yaranamadı.
Sadece erkekelere göre değil hiç kimseye fazla fedakar olmamak gerek, çünkü biz insanlar nankörüz.

Bu alelacele olan basit menünüz mü :KK57: ben bu menünün sulu köftesiz halini özendiğim menü olarak hazırlıyorum bide kendimle övünüp seviniyorum :KK57: Bi akşam size misafir olmak istedim valla :kk77:

Aynen bende öyleyim dışardan yemeyi hiç sevmem.
Ama bazen kendimi düşünüyorum, eve gidip yemek yapamam diyorum.
Yiyip içiyoruz eve gelincede yan gelip yatıyorum.
Annem yıllardır her şeyi tam yapmak, ailede ki herkezi memnun etmek için çabaladı, sonuç; hiç bir zaman yaranamadı.
Sadece erkekelere göre değil hiç kimseye fazla fedakar olmamak gerek, çünkü biz insanlar nankörüz.
Haklisin:(

İşten gelmişim, koştura koştura yemek yapmışım, beyefendi bir işin ucundan tutmamış, bir de üstüne yaptığım yemeğe burun kıvırmış, peh peh, o tencereyi kafasından aşağı dökerim vallahi. Makarnaya bile şükredecek hale getiririm onu. Çok sabırlıymışsınız ve bence bu kadarına kesinlikle gerek yok.

İşten gelmişim, koştura koştura yemek yapmışım, beyefendi bir işin ucundan tutmamış, bir de üstüne yaptığım yemeğe burun kıvırmış, peh peh, o tencereyi kafasından aşağı dökerim vallahi. Makarnaya bile şükredecek hale getiririm onu. Çok sabırlıymışsınız ve bence bu kadarına kesinlikle gerek yok.
Haklisin valla ama sabri öğrendim sayesinde :)

Hanimlar selam aslında tam olarak ne desem bilemedim ama çok tuhaf bir durum yasadim canim sikildi.
Dun okuldan geldim oğlum annemdeydi o gelmeden evi toplayıp yemek yapmam için sadece bir saatim vardi alelacele evi toparladim ve kolay olsun diye taze fasulye pilav ve sulu köfte yaptim burada oğlumu getirdi annem sonra da Esim geldi ve yemek hazir mi dedi evet dedim
Tencerelerde bakti keşke yapmasaydin !!!dedi
Neye ugradigimi sasirdim nasil yani dedim bu yemekleri yapacagina keşke yapmasaydin dedi ve yemedi gitti yatti
Sanki kavga için bahane ariyor gibime geldi dünden beri düşünüyorum yine neler oluyor bize diye:KK43:(
Denizzzzz kizzzzz sen bu adama her aksam ne yediriyosun da bu menuyu begenmedi kiiii!!!!!?????

Kolay dediğin 3 çeşit yemek yapmışsın iş dönüşü. Ev hanımları bile üşeniyor bazen 3 çeşit yapmaya.
Kaşınıyor bu erkekler. Yemeyeceksen, beğenmediysen de öyle deme dimi. Canın sıkkınsa, yorgunsan da hıncını niye yemekten ve eşinden alıyorsun. Tokum de, az bişey tadına bak. Kalbini kırma kadının.
Çok kızdım eşine kendi kendime :))

Kıymet bilmeyene iki akşam yemek yapma bakalım ne olacak. Çalış,para kazan, çocuğa bak bir de eve gelince börek açmanı mı bekliyordu acaba??
Gaz verdim sanırım ama aklını başına bi getir sen bence onun.

Back
X