Bu erkekler neden bu kadar anlayışsız?

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
Burada okuduğum bir çok konudan ve tecrübelerimden yola çıkarak soruyorum.
Erkekler neden ilişkinin başlarında her şey mükemmel iken daha sonrasında değişiyor?

Son düzenleme:

Aslında cevabı siz kendiniz vermişsiniz.
Elde etme duyguları onları harika insan gibi gösteriyor,elde ettikten sonra özlerine dönüyorlar.
:107:

bu yazdiklarin aynisi benim sevgilim icinde gecerli.. basta hersey mükemmel ve sonradan bildigimiz öküz hemde katiksiz!
ve ben bu kisiyle evlenmeyi düsünüyorum.. ama bu son aylarda bunu gercekten istedigimi bilmiyorum..

Valla ben de böyle olmadı hatta evlendikten sonra daha bir kibarlaştı..
"Serap mı görüyorum"modundayım evlendiğimizden beri

Evet haklısınız. sanırım onlar her cinsel dürtüyü aşk sanıyorlar. sonra heves kaçıyor. kendileri de bilmiyorlar aslında hissettikleri aşk sevgi falan değil. O yüzden erkeklerin kesin sevgisini anlamak gerekiyor zaman geçmesi gerekiyor.

bu yazdiklarin aynisi benim sevgilim icinde gecerli.. basta hersey mükemmel ve sonradan bildigimiz öküz hemde katiksiz!
ve ben bu kisiyle evlenmeyi düsünüyorum.. ama bu son aylarda bunu gercekten istedigimi bilmiyorum..

bence oturup bir daha düşünün.
ben soğuyorum inan ki artık tahammülüm kalmadı :S

cinsel dürtülerine tüküreyim ben onların.
sanki biz cinsel lambaları yakarak dolaşıyoruz etrafta.
Normal kadınlarız biz yani.
heves kaçınca öküz mü olmak lazım medenice mesafe koyar oturur ölçer tartar gerekirse hayatından çıkarsın yani.
böyle soğutmanın anlamı ne :S

ciddi misin :)
allahım ben bi kere bile internetten tanışmadım bütün hikayemi anlatsam yemin ederim romantik bir film çıkar hikayemden ama gel gör sonuna bak öküz işte.

Ciddiyim canım
Genelleme yapmayayım ama etrafımda gördüklerim öküzdü evet.
Allah hayırlı insan çıkarır karşına inşallah.

eski erkek arkadasımın surekli dedigi bir sey vardı onu hatırladım "her erkek öküz dogar" :))
bence ilk baslarda iyi davrananlar da sonra degismiyor, sadece rol yapmıs oluyor.
kucuklukten beri annelerinin el ustunde tutmasından, hem cok yetki verip hem de ogullarının her işini gormeleri en olgun erkegin bile sımarıklıgına neden oluyor bence. evlenince de bunu eslerinden bekliyorlar.
mesela neden erkekler cocuk davrandıklarını soylendiginde hoslanmazlar...? davranıslarının sımarıklıktan ibaret oldugunu icten ice bildiklerinden bence.
belki bu yuzden baba olunca bu periyot biraz kırılıyor ve sonra tekrar basa öküz geldik öküz gidecegiz moduna geri gönüyorlar :)

Kacan kovalanir:)evli bile olsan gizemlerin olacak bu isin kurali bu!vicik vicik iliskiyi kadinlar da sevmez aslinda her iki cins te ayni.

İnsanlar değişmiyor, gerçek hallerini gösteriyor sadece. Bu kadınlar için de geçerli... Erkek olan kaç arkadaşımın eşi için "Evlenmeden önce neşeliydi, anlayışlıydı, çok bakımlıydı, incecikti... evlenince hiçbiri kalmadı." diye şikayet ettiğini duydum. Aslında birbirimi yeterince tanımadan, gerçek karakterlerimizi keşfetmeden, bodoslama evleniyoruz. Bir süre sonra masal bitiyor tabii... İnsanın sadece bir kaç kez yemeğe çıkarak, iki kere sinemaya giderek bir insanı tanıması mümkün değil ne yazık ki.

o kadar haklısın ki.
ve ben evlilik yaşamış biri olarak söylüyorum ki öküz olduğunu bilmek bilmemekten daha iyi galiba.
yani o şok durumu o boşluk inanç sarsılması ancak yaşanır.

dün eşimle tamda bu konuda konuşuyorduk... evlenmeden önce bana yazdığı şiirleri okuduk. baya bi döktürmüş... eşime dedim ki "bak elde edene kadar. ne güzel şeyler yazmışsın. şimdi seni seviyorumları alırken dürtüklüyorum resmen. biraz daha vakit geçince herhalde, geçen evlilik dönümümde seni seviyorum demiştim ya daha ne istiyorsun felan dersin" dedim... şükür kötünün iyisi tabi de... ne bileyim romantik olsun da istiyor insan.. dediklerim karşında sustu. sonra dalga geçip güldük...

aslında kandırasıya kadar. şöyle bağladımı, kandırdımı tamam. nasılsa kopmaz benden diyorlar sanırım...

annemin bir arkadaşı vardı.. kadının kocası hediyeler alır onu şımartırdı.. kadında ay bunu şu zaman aldı. ay bunu bu zaman aldı diye övünürdü... annemde akşam evde babama anlatırdı... filancanın eşi şöyle diyormuş böle hediye alıyormuş diye... sonra bir zaman sonra annem babama dedi ki "aman sakın birşey alma, demede, eşi meğer arkadaşı aldatıyormuş. suç bastırmak için öle davranıyormuş. babamda baya bi gülmüştü"...

orta halde dursun adamlar... odun olsunlar ama yontulmuş odun olsunlar bali....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…