Bu erkekler neden bu kadar anlayışsız?

bu konuda çok haklısın bir heves atlıyorlar ilişkiye sonra bizleri tek başına bırakıyorlar.
bu durumu çok iyi bildiğim için şimdiki erkek arkadaşımın çıkma teklifini iki ay beklettim hep emin misin dedim
eminim dedi
şimdi bırak odunu
odun ne ki
odun hiçbirşey

Oda mı odun oldu yani?

Bazı şeyleri birbirinden ayırmak lazım evlendikten sonra çiçek böcek olayını kesen adam var birde küfüre hakarete başlayan adam var benim burada okuduğum kadınların çoğunun şikayet ettiği hakaret küfür ve aşağılayıcı davranışlar, bunuda, evlendik öküzleşti bu adam olarak açıklıyorlar halbuki o adam hep öyleydi evlendikten sonra gözlerine batıyor
Normal ilişkiler ve evliliklerde Çiçekler hediyeler tatlı sözler romantik mesajlar tabiiki azalıyor bu çok normal ama birbirini seven insanlar için sevginin ölçütü bunlar olmuyor zaten, arada bir şikayet edilsede bütün öküzlüğü bu olsun

bu yazdiklarin aynisi benim sevgilim icinde gecerli.. basta hersey mükemmel ve sonradan bildigimiz öküz hemde katiksiz!
ve ben bu kisiyle evlenmeyi düsünüyorum.. ama bu son aylarda bunu gercekten istedigimi bilmiyorum..

Bende!

Ya önceden hatalı olduğunda bile küs kalamayan adamın şimdi 2-3 gün sonra dank ediyo kafası- o da özleyince. 2 gündür küsüz, yine sırf bu öküzlüğüyle ilgili bi sebepten ötürü... Ya kendini affettirmek yerine misilleme yapıyo. Dün bu muhabbetin üzerine 3-5 tane msj attı hiçbirinde özür yok- sonra da ''bana bak cvp veriyo musun vermiyosun'' - ''Demek cvp vermiyosun sen bilirsin o zaman!'' yazdı ve hem suçlu hem güçlü modunda gayet güle oynaya çalışıyodur şuan eminim. Ayyy bilmiyorum kızlar biz nerde yanlış yapıyoruz? Beklentilerimizde mi bi sıkıntı var acaba hiç anlamadım 23 yıldır

valla benim ki böyle bir durumda hemen ayrılır
ayrılmakta üstüne yok
sonrada 40 gün geçsin barışmaz
hata şu ilgileniyoruz

ben de terkedilme fobisi var
aşırı tepki veriyorum terkedilince
mecbur alışılıyo tabi de
ilk başlarım kötü geçiyo

ya mutlaka herkesi kötü geçer.
en umursız insan bile bi durgunlaşır kolay mı.
ama dedim ya ben bağrıma taş basarım yine de eyvallah etmem.

ben bir kere çok kötü terkedilmiştim.
2 ay yediğim içtiğim zehir olmuştu.
geri geldiğinde resmen gönlüm bayram yerine dönmüştü.
ama, şimdi bakıyorum da keşke allah bir mani verseymiş de dönmeseymiş o gün..
hayatımın en kötü zamanlarını yaşadım.
bu kadar zaaflı olmamak lazım.

bende geri döneni affetmiyorum
asla affetmem
çünkü bir kere affettim ve başıma neler geldi ben bilirim
ya kaybetmekten korktuğum için çok bunaltıyorum
sanki hep başkasıyla görüşüyor ya da mesela telefonuma cevap vermiyor sanki başka birinin yanındaymış gibi geliyor bana

Bir de öyleleri var ya ne can sıkıcı

çok fena odun hemde
ilgisiz alakasız
gözü dışarda

Gözü dışarda demişsin ya,
bende öyle hissediyorum çoğu zaman birlikteyken...

Yani ilk zamanlar gözlerini üstümden ayırmayan adam şimdi yemin ederim her ortamda aranır oldu. Kendi kendimi suçladım bak abartıyosun yazık çocuğun etrafa kasıtlı baktığı yok diye. Ama var! Ya nerde hoş hatun var, kendisi direk dikiyo gözlerini kıza. Güzellikle uyarıyorum- yok. Şakayla karışık takılıyorum ima ediyorum -yok. Açıkça ve sert bi dille net şekilde uyardım yine yok.Üste çıkıp sinirleniyo kıskançlık yapıyosun ne gereği var senin derdin ne diye bana çemkiriyo :26:

Yemin ederim nişanımın olduğu günden bu yana içimi kemiren bi his, çok yanlış sulardasın uyan artık diyo. Kafam çok karışık. Erkeklerin dengesizliğinden onların noksanlarını idare etmekten kendimizi yıpratıyoruz ancak

Bir laf var erkek kıskanır seviyo olur, kız kıskanır 2. dünya savaşı çıkar diye.
O kadar doğru ki kıskanılmaya bile tahammülleri yok bunların.
bence biraz uzat nişan süresini ne olur ne olmaz.

Bir laf var erkek kıskanır seviyo olur, kız kıskanır 2. dünya savaşı çıkar diye.
O kadar doğru ki kıskanılmaya bile tahammülleri yok bunların.
bence biraz uzat nişan süresini ne olur ne olmaz.

Canım sen çok yaşa. o kadar doğru bi söz yazmışsın ki yemin ediyorum kalbimdeki isyana tercüme oldu şu sözlerin.
Ayrıca da aklın yolu bir. Nişanlılık evresi kesinlikle bu gidişle uzun sürücek bizde. Eğer yanlış yapıyosam da dilerim Rabbim döndürür bu yoldan beni yoksa psikopat olup çıkıcam sinirden ... offf

bizim bi ortak bayan arkadaşımız vardı bunlar sürekli kızla görüşüyorlardı gece gündüz whatsappdan facebook dan mesajlaşma
bir uyardım iki uyardım saçmalama ya diyordu o kız neye benziyor da kıskanıyorsun sen fıstık gibisin felan filan
ama görüşmeleri çok sıktı kavga ettim küstüm
baktım baş edemiyorum sustum karışmadım sonra
sonra bunlar üç kişi birlikte karadenize geziye gittiler iki günlüğüne hiç ses etmedim
gitti geldi
yine birşey demedim sonra bunlar tatil sonrası hiç konuşmadılar
bizimki sürekli dengesiz o diyip durdu
kız bir iki kere mesaj attı ama bu cevap vermedi
kız 2 ay sonra faceten sildi bunu
şimdi bile hala sormuyorum ne niye diye
kendimi onun için yıpratmaktan bıktım

Kıyamam sana Ya maşallah ne kadar sabırlıymışsın bunca şeye rağmen sessiz kalmayı becerebilmişsin. İçin içini yemiştir orası ayrı ama yinede tepkisiz kalabiliyo olman inan kendin için bence iyi bişey.Keşke yeri geldiğinde bende çenemi tutabilsem ses etmesem...

Hem snnki de bi alemmiş yani.Madem kız için dengesiz diyo ne diye ha boyna her ortamda yazışıp duruyo niye kızla beraber turlara katılıyo dimi. Oh aralarının bozulması isabet olmuş.

çok üzüldüm emin ol
ama kontrolü bırakmadım
ilk başlarda nasıl kızıyordu bana kızcağıza öyle yapıyormuşum niye kızıyormuşum
sonra karışmadım kızın ne mal olduğunu kendisi gördü
ama çok yıprandım o kadar beş para etmez bi kızdıki
bunlar o gezide birşey yaşadı kesin bi anda kesilmez muhabbet

Ayyy ben hele resmen şizofrene bağladım (
bolbol dua et ben ediyorum. başka çare yok. zaten bi halt varsa emin ol çıkıyor dilerim tez zamanda çıkar.

mutlaka birşey vardır ve eminim ki kızın yediği haltlardan tiksinmiştir.
erkekler böyle malsef bunların peşinde gezer gezer ne halt olduklarını bilirler ama bir anda soğurlar birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…