Bu erkekler neden bu kadar anlayışsız?

ruslarboschhh , znrznr bacılarım Allah sabır versın ..Erkeklerle ugrasmak zor yahu.. Sinir oldum sabah sabah bende..

bız evlılık kararı ıcerısındeyız Aksam aile buyugumuze konuyu açmak ıcın evıne zıyarette bulunacağım Heyecanlıyım. Erkek arkadaşımla sabah gunaydınlastık.. Aksam cıkıs saatını sordum Mac olduğu ıcın aksam erkenden çıkmak ısteyecegını cıkamazsada ısyerınde ızleyecegını soyledı.. Bende aksam bende gıderken heyecanlı olduğumu benı oraya bırakıp yoldada konusuurz dedım..sonra yapalım soyle yapalım böyle olsun dedı..Bende dedım cagırmıs sımdı gıtmemek olmaz Ohoo ben gıderım dıye cevap verdım Ne sıtem var ne trıp sozlerımde.. ''bugun ayın ılk gunu hatırlatmaktan sıkıldım artık Benımle ılgılı plan yaparken benı dusun..Baska dusuncelere gırmene kızıyorum.. Sana ogretemedım gıttı..Sen yoğun olacağımı bılıyorsun ama degıl mı bılmıyorsun yok yok..Bilsen su an bana bırseyler anlatmaya kalkmazdın.Ogretemedım gıttı sende gelırsın dıye dusunmustum.... '' bole devam eden sözler.. Karsımda olsaydı yuzugu kafasına fırlatmıştım..

canım bizimki sitem etmez
direk ayrılır
zaten bu ilişki de nazlı olan o maşallah

canım bizimki sitem etmez
direk ayrılır
zaten bu ilişki de nazlı olan o maşallah

haklı olmadığı yerde sıtem edınce trıbım tavan yaptı :) erkegın nazlısıda zor yahu..Bıraz sıkıntıya gelemiyor erkek mılletı.. Ama benımde ınadım ınat hatasını düzeltmeden egrıyı doğru yapmadan normal davranmam.. İşler cıddılestıkce bı haller oluyor zor yahu.. Onlada onsuzda olmuyor..

aslında ben hiç trip yapmadım tersimi görmedi
alıştı herşeyi alttan almama

aslında ben hiç trip yapmadım tersimi görmedi
alıştı herşeyi alttan almama

Uzayda yasadıgını dusunecegım Melekmısın yoksa.. Trip atmadan nasıl dayanabılıyorsun.. Yanı gereklı tepkıyı gostermenın adı bu devırde trıp olmuş ya o bakımdan..Bulmus senın gıbısını öpsunde basına koysun..

ne koyması ya
aslında ancak beni kaybedince anlayacak

Maçları başlarında paralansın inş. Boşver bacım sakın mmkün olmadıkça düşme bu sözlerden sonra üstüne. İşler ciddileştikçe bi haller oluyo bu erkeklere- kesinlkle çok haklısın! yaa tmm elde ettim bu kızı, ailesine açıklama cesaretini gösterecek kadar çok seviyo artık beni, tmmdır özüme dönüyorum.Her halukarda benim dediğim benm istediğim olucak moduna giriyolar. Ahh ya, valla soğuyorum bu heriflerden. Hepsi ayrı gıcık!!!

bide sen kıskançsın sorunların var demiyor mu
hooopppp top bizde oluyor hemen

Evet!!! Bu karşı cinsin en büyük suçlama ve topu bizim üstümüze atma yöntemleri. Kendileri gizli gizli yemedikleri haltı bırakmazlar, şüpheye düşürürler güvenimizi zedelerler. Sonuçta ve her durumda suçlu olan sorunlu olan kıskançlık taslayan biz kızlar oluruz. Çok sinir oluyorum

akşam üzeri benimkiyle yolda yürürken yıllar önce tanıdğım bir arkadaşı yolda gördüm
arkadaş benden 6 7 yaş küçük saçlı sakallı küpelibişey
neyse tokalaştık
vayyyy arkadaş
nasıl onun yanında başka birini öpermişim
nasıl bi tipmiş o
biz birbirimize göre değilmişiz dedi bastı gitti
hala da aramadı
yarın da ayrılır bu şimdi

bana sevgilim böyle bişe yapsa öyle bırakılmaz böyle bırakılır diye bir terkederim onu feleği şaşar.
Adama bak ya nasıl çekiyorsun sen bunu allasen?
ya da neden çekiyorsun..

bana sevgilim böyle bişe yapsa öyle bırakılmaz böyle bırakılır diye bir terkederim onu feleği şaşar.
Adama bak ya nasıl çekiyorsun sen bunu allasen?
ya da neden çekiyorsun..

allahtan belamı arıyordum buldum sanırım
çekmek için herhangi bir sebebim yok sevmek dışında
ama kalbim o kadar kırgınki artık
üstelik hala kendini haklı görüyor herşeyde

allahtan belamı arıyordum buldum sanırım
çekmek için herhangi bir sebebim yok sevmek dışında
ama kalbim o kadar kırgınki artık
üstelik hala kendini haklı görüyor herşeyde

Ya tamam sen seviyorsun da, onun seni seviyor ve değer veriyor olmasının hiç mi önemi yok.
Ben sevgilimin beni sevdiğini hissettiğim halde hergün başının etini yiyorum "sen beni sevmiyorsun" diye.
Bana böyle davransa bağrıma taş basarım yine de kendimi ezdirmem.

sabrıma hayran kaldım sabır mı salaklık mı artık tam karşılığı ne bilmiyorum da gerçi

Ciddiyim canım
Genelleme yapmayayım ama etrafımda gördüklerim öküzdü evet.
Allah hayırlı insan çıkarır karşına inşallah.

genelleme yapmak haTA aslında bayanların dusundugu bırcokseyı erkeklerde onlar ıcın dusunuyor...ama bayanlar daha cok gundeme getırıyor cunku herseyı kafa yoran hep bayanlar.bıraz umursAMAZ olursanız ıplerı en basta elde tutarsanız daha ıy olur.ınternette ıy ınsanda var kotu ınsanda sen sanslımıssın canımmm.ben bes yılımı bosa harcamıstım

sabrıma hayran kaldım sabır mı salaklık mı artık tam karşılığı ne bilmiyorum da gerçi

benimde senin gibi bir arkadaşım var adamın kıza yapmadığı şey kalmadı.
ve emin ol kızın sevdiği falan yok.
artık alışmışsınız bence bu davranış şekline.
kadın cinsi mazoşizme eğilimli biraz bir de ayrılık acısı daha ağır gelir diye korkuyordu arkadaşım ama, şimdi ayrıldı emin ol daha mutlu.
en azından sabahları bugün ne olacak acaba diye uyanmıyor.

mazoşizme eğilim değil kesinlikle
7 aydır çıkıyorum ddaha tanımaya çalışıyorum peşin hüküm vermek istemiyorum
son 1 aydır böyle davranıyor
yani yıllardır böyle davranan biri değil

mazoşizme eğilim değil kesinlikle
7 aydır çıkıyorum ddaha tanımaya çalışıyorum peşin hüküm vermek istemiyorum
son 1 aydır böyle davranıyor
yani yıllardır böyle davranan biri değil

o zaman mutlaka bir sorun var senin bilmediğin bence.
böyle bir değişim görmezden gelinecek bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…