bu erkeklerde kurtmu var?

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Sorum ve sorunum şu;
Bir erkek neden arkadaşları ve arkadaşlarının sevgilileriyle beraber dışarda takılırki? ben buna anlam veremiyorum,bırak onları çiftler takılsın sana noluyo otur oturduğun yerde bir yerdende eksik kal ;) Yalnız yanında 2 çift var kendisi tek.Ben bunu çözemedim ve kavga nedeni oldu.

ilişkimizin 2. yılı boyunca sevgilimin erkek kardeşiyle gezdik :52:
sürekli olarak yanımızdaydı sevgilim sarılmıyordu bile kardeşi kendisini yalnız hissetmesin diye :53:
sonra bi sevgili buldu da kurtulduk. yani kurtuldum.
çünkü sevgilim pek şikayetçi değildi...
bizde de kavga sebebi olmuştu hatta.
ben olsam kendimi çok rahatsız hissederim bir çiftin yanında.
ne mantıkla geliyorlar anlamıyorum gerçekten.

benimkindeki rahatlık kimsede yok yalnız yanında iki çift var sen teksin sen ne yapıyorsun orda ben anlamıyorum hatta birinin sevgilisi daha 3-5 günlük yeniler yani birde bana diyorki sanki bu saatte evden cıkabiliyosun cıksan sende olurdun..

sinirliyim!

Son düzenleme:
benimkindeki rahatlık kimsede yok yalnız yanında iki çift var sen teksin sen ne yapıyorsun orda ben anlamıyorum hatta birinin sevgilisi daha 3-5 günlük yeniler yani birde bana diyorki sanki bu saatte evden cıkabiliyosun cıksan sende olurdun..

sinirliyim!

çook haklısın ..çok sinir bozucu bişey..
zaten ya sen bu saatte evden cıkamazsın demeleri daha bi gıcık.
ben cıkamıyorsam sende adam akıllı çık ozaman yaa...

Ben o saatte çıkamıyormuşum evden (20:30) malum fazla rahat değil benim ailem ben olsam hep beraber takılırmışız bide utanmadan öyle diyor ben yoksam senin orda işin ne? Ki şöyle bir şey var bugün 2 çift olurlar yarın 3-4 kişi gelirler sevgilisi olmayan kızlar falan benimkiyle muhabbete girerler sonra aklın kayar..onada söyledim bunu öyle birşeyin olacağı varsa olur zaten hiç bir şey önüne geçemez eğer olması gerekiyorsa dedi ve baya kavga ettik daha beni arama dedim oda simdi biliyorum uzun süre konusmucaz sen ararsan ben açmıcam telefonları bosuna aramız bozuk olcak falan saydı bağırdıda hatta bende senin yüzünden oluyor daha fazla kavga edip sinirimi bozmucam kapıyorum dedim bana söylediği şey şu benim inadım inat biliyosun bende daha inadım dedim görücez bakalım demin beni arama diyodun simdide sen arama beni dedi..Ben tabi telefonda hırsımı alamadım mesaj attım iyi eğlenceler sana kafana göre iş yapmaya devam et hep kendini düşünerek yaşıyosun yaptıklarına ne gibi tepki vereceğimi düşünmeden yapıyosun bu yüzden yıpranıyorum kavga ediyoruz dedim..Neyse tarihe baktım aradan 2 saat geçince bizim ilk buluşma tarihimizdi birbirimizi ilk gördüğümüz gün..Aradım 2 kere meşgule attı bende msj attım bugün icin aradım keyfine bak haklıymış gbi birde tribe binmişsin yazdım öyle konuşmuyoruzz...Madem bana tripli bende yine kendi kabuğuma çekilicem düşüncesiz :5:

Son düzenleme:
Sanırım oda seninle beraber o ortamda olmak istemiştir ama buna kmse akıl sır erdiremezz neden tek baslarına çiftli bir ortama girerler :15:

Bosver üzerie düşşee,kaçan her zaman kovalanır, sne kendini geri çektiğin zaman bak nasıl üstüne düşecek.. :52:

Nerde takılcaklar ki? :44:

Ben de olsam sinirlenirdim heralde sonuçta yanında değilsin sen ve ordaki çiftler belki özel biirşeyler konuşacaklar yani bilemiyorum.Ama uyar istemiyorum de gitmeni yani

uyardım bağırdım hatta :)) beyfendi diyor ki arkadaşım demekki benden rahatsız olmuyor çağırıyor.Te allahım gittikleri yer arkadaşlar böyle cafe falan değil..Manzaralı ormanlık bir yer tabii insan kaynıyor orda balık restaurantları falan var..Ama genelde sevgililerin gidip takılacağı bir yer ve benim ki orda tek! küstük konusmuyoruz iste keyfi bilir..

bence burda en cok dusuncesiz olan sevgilini cagiran arkadasi

akil yokmu erkektede ariyip zebani olsun basimiza dikilsin diye cagiriyo

bence burda en cok dusuncesiz olan sevgilini cagiran arkadasi

akil yokmu erkektede ariyip zebani olsun basimiza dikilsin diye cagiriyo

evet evett o çocuğa zaten kıl oluyorum yani hiç yüz yüze tanışmadım çocuğu ama böyle bir iticilik var.Güya bundan 1 hafta önce bir kız için ölüp bitiyordu ciddi düşünüyordu kız sözünü dinlemedi diye ayrılmış tabi ayrılmasında benim sevgiliminde etkisi var.Demiş tienen benim sözümü çok dinler çok sadıktır karı koca gibiyiz güvenirim ona sende bu kızla konuş dediklerini yapmazsa ayrıl evlilik olmaz bunun gibi biriyle demiş.Çocukta tabi etkilenmiş kızda zaten oynak bir tipti ayrılmış kızdan ertesi güne başka bir kız bulmuş.Bu tip bir arkadaş yakında benim sevgilimden beni bile soğutur sende bu kızla takıl bile diyebilir.Yanında her ortama götürücekse yandım valla küsüz hala konuşmuyoruz :47:

kurt var cidden oturamıyo bir türlü :47:

başlıga güldümm geldimmm :1:

inatlaşmışsınız ama sevgilinin yaptıgı cok saçma bişey.ne işi var sevgililerin yanında.ben bile zoraki kalıdıgımda baygınlk geçircek gibi oluyorum.sevgili onlar işte snn işin nee be cocuk..

bende sevgılımle gezerken arkadası vardı sureklı yanımıza gelırdı delı olurdum vallahı. sevgılım de ıstemezdı ama soyleyemıyordukta. oyle 3lu dolanıyorduk etrafta

Son düzenleyen: Moderatör:
bence siz ayrılın yürümez böyle.. gitsin arkadaşlarıyla olsun ne olmuş çiftlerse.. sen ona güvenmiyosun belki bu seninle ilgili değildir, sana böyle kötü hissettirecek tavırları olmuştur veya olmamıştır da sen hissetmişsindir.. sonuçta güven yok, olmazsa da ilişki bigün zaten biter.. yıpratmayın birbirinizi.. çiftlerin yanında rahatsız olmuyosa onun sorunu senin sorununsa kaybetme korkusu.. arkadaşına uyup sevgilisini aldatan veya bırakan (sen böyle yapabileceğini düşünüosun) adam için yorma kendini..

yahu bende mi bi gariplik var bilmiyorum ama ben kız arkadaşlarımla sözlümün arası iyi olsun isterim hep.. ve hep beraber olunca çok keyif alırım... ben arkadaşlarımın sevgilisi olmasa bile çağırırım arada hep beraber bir şeyler yapalım diye... sözlüm de gayet mutlu olur... ben severim kalabalık takılmayı. hele akşam bir eğlenceye gitceksem muhakkak yanımda sevdiğim arkadaşlarım da olmalı aynı şekilde sözlümün de arkadaşları.... her zaman olmasada arada olabilir diye düşünüyorm bilmiyorm... bence fazla takılmayın. arkadaşı rahatsız olsa çağırmazdı herlde... orda başka kızla tanışma mevzusuna gelince bunun olcağı varsa olur yani hangi ortam olduğu farketmez... bundan şüpheleniyorsanız ilişkinizi sorgulamanız daha mantıklı sanırım...

Evet güven yok çünkü ben kimseye kendime güvendiğim kadar güvenmem bu annem olsun babam olsun değiştirmiyor.Onunla bir gelecek düşünürken aynı zamanda bir gün biteceğinide düşünüyorum ama kısıtlayıcı ve kıskancım bitmemesi içinde her türlü önlemi almak istiyorum.Kaybetme korkum full.Ama çok saçma geliyor bana bir kere bile arkadaşlarıyla tanışmadım 3 senedir beraberiz ve sürekli onlarla.Çocuklarla takıldığı yetmezmiş gibi sabah akşam bu genelde yaz aylarında oluyor birde sevgilileriyle takılması çıktı.Birde gelmiş sen olsan hep beraber takılırdık oysa 1 kere bile tanıştırmadı ne kadar saçma değil mi boşunamı kuruntu yapıyorum :) Ayrıca ben arkadaşlarım gelince kalabalık bir ortama onuda çağırdım ortak tanıdıklarımız çoktu ama daha çok benimle yakınlardı hep davet ettim geldiği zamanlar dışında gelmediği zamanlarda oldu sebep rahatsız oluyormuş onlardan blaa blaa blaa rahat takılamıyo öpemiyo vs ya..

Son düzenleme:
Evet güven yok çünkü ben kimseye kendime güvendiğim kadar güvenmem bu annem olsun babam olsun değiştirmiyor.Onunla bir gelecek düşünürken aynı zamanda bir gün biteceğinide düşünüyorum ama kısıtlayıcı ve kıskancım bitmemesi içinde her türlü önlemi almak istiyorum.Kaybetme korkum full.Ama çok saçma geliyor bana bir kere bile arkadaşlarıyla tanışmadım 3 senedir beraberiz ve sürekli onlarla.Çocuklarla takıldığı yetmezmiş gibi sabah akşam bu genelde yaz aylarında oluyor birde sevgilileriyle takılması çıktı.Birde gelmiş sen olsan hep beraber takılırdık oysa 1 kere bile tanıştırmadı ne kadar saçma değil mi boşunamı kuruntu yapıyorum :) Ayrıca ben arkadaşlarım gelince kalabalık bir ortama onuda çağırdım ortak tanıdıklarımız çoktu ama daha çok benimle yakınlardı hep davet ettim geldiği zamanlar dışında gelmediği zamanlarda oldu sebep rahatsız oluyormuş onlardan blaa blaa blaa rahat takılamıyo öpemiyo vs ya..

bence son derece haklısın..
herkesin karakteri farklıdır
bazıları hiç kıskanmaz tabiiii:19:

Back
X