Bu erkekleri anlamanın bir yolu var mı ???

sevgizeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
116
0
46
Ankara
Biraz uzun olacak o yüzden şimdiden özür dilerim. Yaklaşık 3 yıldır iş arkadaşım olan bir insanla son bir yıldır hem sanaldan hem de normalde flört ediyorduk diyebilirim, bana herşeyini ailesini, kardeşlerini, yeğenlerini, ilkokul, ortaokul, üniversite anılarını, komik duruma düştüğü zamanları da üzüldüğü zamanları da hep anlatırdı, ayrıca benim hayatımla ilgili şeyleri de sorup merak ederdi, ama bu bir yıl zarfında hakkındaki dedikodular yüzünde bir kez fena halde bunu hayatımdan sildim, sanki başkası hayatımda varmış izlenimi verdim, ama böyle birşey yoktu, sonrasında bir şekilde barıştık ve bunların hepsinin farkında kendisi, en son 3 ay önce bir konuşmanın bir yerinde beni arkadaşı olarak gördüğünü ve hep öyle kalmamı söyledi ben de kaderime razı olup normal arkadaşlığımı sürdürdüm, son bir aydır bir kızla çıkıyorlar, bunu ona bir kız sana asılıyor galiba diye espriyle karışık sordum, o da o değil ben asılıyorum ben bekar biriyim gibi bir açıklama yaptı. Zaten bunu bekliyordum ondan iyice soğumak için yaptım belki de. Bu sırada ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla dışarıya çıktık, çok sıkıldıklarından yapacak birşey bulamadıklarından yakınıp duruyorlardı, iyi de bir aylık bir ilişkide bu sıkılma ne, daha sonra kendimle ilgili olmayan bazı durumlarla ilgili mesajlaşmak zorunda kaldık, bu mesajlaşmaların ardından kız arkadaşına göndermesi gereken mesajları bana gönderdi, ilkinde özür diledi bir daha dikkat ederim dedi ama bu yinelenince ben de telefonlarını rehberimden sildim ve selamı sabahı kestim, şimdi iş ortamında hiçbir şey yokmuş gibi davranıyoruz ama kimse yokken direk konuşmadan ayrılıyoruz, ama oldukça yıkık görünüyor, çoğu zaman saçı sakalı birbirine karışmış vaziyette görüyorum, öğleye kadar uyuyup sonra zorla geliyor, hafta sonu bur erkek arkadaşıyla birlikte başka şehire gezmeye gitmişler, sizce bir aylık bir kız arkadaşı olan biri başbaşa kalma fırsatını teper mi, son bir yıldır aklımı çok karıştırdı, öyle veya böyle son noktayı koymak istiyorum ama aynı ortamda olmak beni zorluyor, öneriniz nedir ne yapabilirim bu aşamadan sonra, şimdiden teşekkürler.

gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye" şarkısı sizin şarkınız olabilir bu durumda :) aynı ortamda çalışan insanların birbirinden etkilenmesi daha kolay ve hızlı olduğu için mümkün olabilen bir durumla karşı karşıya kalmışsınız.anlattığınıza göre belkide kız arkadaşından ayrılmıştır sizin bu görüşmediğiniz süre zarfında o yüzden bu kadar yıkıktır.anlattığınıza göre çok dengesiz bir kişilik. siz galiba ondan çok hoşlanıyorsunuz ama o sizi sadece arkadaş olarak gördüğünü söylüyor bu durumda aşkınızı kalbinize gömmeniz gerekebilir.mesajlaşmayı kesmeniz kötü olmuş çünkü direk olarak ona karşı olan hislerinizi belli etmişsiniz o da belki kendi kafasına göre ucuz bir senaryo yazdı ve sizi denemeye karar verdi şahsen benim hiç tasvip etmediğim bir erkek türü bence böyle dengesiz ve ne istediğini bilmeyen aklı karışık bir erkekten uzak durmalısınız dicem ama aynı iş yerinde çalışıyorsunuz bu işi biraz çıkmaza sürüklüyor.bence yeni biriyle tanışmanız ve daha çok işinize odaklanmanız sizin için daha iyi olur.onunla fazla karşılaşmamaya çalış derim kanımca böylesi mantıklı geliyor bana siz daha iyi bilirsiniz tabi :)

Son düzenleme:

mesajlaşmaktan mecburen vazgeçtim, baksanıza bana sevgilisine atacağı mesajları gönderirken ben daha nasıl mesajlaşayım, üstelik bu iki kez oldu, ben de bu iişe son vermek istedim sadece, ama sizin söylediğiniz de doğru hissettiklerimi de açığa çıkarmış oldum galiba :) sıkıntı şurada uzamasın diyeh herşeyden bahsetmeedim ama zaten duygularımı anladıysa bu bir yıllık süre zarfında zaten anlamıştır, yani bu son yaptığımla ilgili olmayabilir, gizli aşk bu derken ben onu zaten seviyordum ama bu son yaptıklarından sonra hala duygularım olsa bile çok kırıldım ve soğudum da aynı zamanda, onun yapmaya çalıştığına bir anlam veremiyorum işte, gerçi artık anlam vermeye çalışmak da yersiz sanki bilmiyorum ki, sadece aynı ortamda çok fazla bulunmamız gereken bir işte çalışıyoruz ve bu benim için gerçekten çok zor...
artı halen daha kız facebook sayfasında birşeyler paylaşıyor direk bu şahsın duvarında o da beğeniyor ama asla o kızın duvarında birşey paylaşmıyor ya da eskiden benimle yakınken acayip aşk şarkıları romantik şeyler paylaşırdı ama artık hiçbirşey paylaşmıyor...
denemeye kallktığını da düşündüm bir ara, çünkü ortak arkadaşlarımız var karı koca ve bizi yakınlaştırma çabaları olduğunu düşünüyorum bu da uzun hikaye :)

Son düzenleme:
Erkekler basit yaratiklardir eger cozemiyorsan bilki karsindaki dengesizdir. Bir kere tamam da , ona yolladigi mesajlari sana yanlislikla yolladigini sanmiyorum. Senin dikkatini cekmeye ve kafani karistirmaya calisiyor. Oyle bir kiz oldugunu bile sanmiyorum. O kizin varligindan emin misin? Senden basit bir sekilde intikam almaya calisiyor. Oyle bir kiz varsa bile seni unutamamis ki hala senin dikkatini cekmeye calisiyor. Gorusmeyi tamamen kes , ya da minimuma indir. Senin ona aldirmaman onu deli edecek ve bir gun patlayacaktir.

herşeyi akışına bırakın bakalım nolcak eğer onunda size karşı duyguları varsa sizin mücadele edicektir mutlaka.şu durumda artık kartları açması gerekiyor artık başka bir alternatifi yok herşey ortada çünkü..ama eğer yine çelişkili bi şekilde yaklaşımda bulunursa bence boşverin onu aklınızdan ve kalbinizden çıkarın herşey olucağına varır nede olsa bol şans :)

Son düzenleme:

aslında kızı sadece facebookunda görüyorum aslında doğru beni deli etmek için kıza pas atıp onu kullanıyor da olabilir yoksa bir ayda hemen bu kadar hızlı bir ilişkiye başlamışsın hafta sonunu erkek arkadaşınla mı öldürüyorsun, zaten bu aşamadan sonra benim birşey yapmam beni küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz, zaten o yapıda bir insan değilim, ama artık hiç ilgilenmiyorum, bu sefer de tamamen yok bu kız hiçbir şeyi yemiyor kesin bana ilgisi yok değip vazgeçer mi hoş belki vazgeçmesi benim için daha hayırlıdır kim bilir :)
yanlış mesaj için de ortak arkadaşımıza vallahi yanlışlıkla oldu diye yemin etmiş ama tabi bu da yalan olabilir veya olmayabilir bilemiyorum

Son düzenleme:

zaten bütün iletişimi kopardım şu an, telefonlarını sildiğimi biliyor, bu aşamadan sonra benden yana birşey olması mümkün değil zaten yeterince yaptığımı sanıyorum bekleyip göreceğim ama onu görmeye dayanamıyorum...

yakında butun erkeklerı toplayıp yakıcam hepsını... ya arkadasım adam bıldıgın sorunlu bırı gıbı gorunuyor dısarıdan. gıdıp ona sorsan ondan normalı yoktur... hepsı bole bunların.. ne kadar flört edıp ayrılsanızda arkadas kalsanızda senın yanında suna asılıyorum buna asılıyorum nedir ya.. çocukca seyler.. bıde utanmadan benım sevgılım var baaaak senın varrrrmııı deseymiş.. ay ben bu erkeklere gülmekten ölüyorum artık ya... sizin anlattıgınıza bakılırsa o kızla mutlu değil.. bence tamamen soguk davranın... iş için birşey sorarasa cvp verın onun dıısnda soru sordumu cvp vermeyin..

eğer o da seni seviyorsa kolay kolay vazgeçmez canım emin ol insan sevdiğini elde etmek için neler yapmaz ki sen onun numaralarını silsen ne fayda o seni bulmak istese yerin dibinden çıkartır ahh bu erkek milleti :)

Senin ona yaptigini sana hissettiriyor olmasin:)) Dengesiz evet ama dengesiz olmayan erkek yok. Beyaz atli prens beklemeyin. En dengelisini bulup evlenin. Bence hic ilgilenme. Ilgisi varsa kesin geri gelecektir. Kac gun oldu konusmayali ?

öyle zaten bence sadece ihtiyaçlarını karşılamak gününü gün etmek amaçlı bir de belki de dengesiz olduğu için benim kıskançlığımı gördüğünden beni deli etmek için bu ilişkiye başladı ama baktı ki ben hiiççç sallamıyorum peşinden de koşmuyorum bu sefer dumur oldu :) zaten şu an iş ortamında bile belli bir seviyede soğukluk var, eskiden gözümün içine bakarak konuşurdu ben de dinlerdim, şimdi ben hiç gözgöze gelmiyorum ama bana baktığını hissediyorum, ya bu erkekler bir kere seni cepte görünce böyle mi yapıyorlar hepsi mi aynı yaaaa :)
illa ki yüz vermemek terslemek analarından emdiği sütü burunlarından mı getirmek gerekli...

eğer o da seni seviyorsa kolay kolay vazgeçmez canım emin ol insan sevdiğini elde etmek için neler yapmaz ki sen onun numaralarını silsen ne fayda o seni bulmak istese yerin dibinden çıkartır ahh bu erkek milleti :)

söylemesi ayıptır benden vazgeçemez zaten çünkü benim gibisini bulamaz, bu zamana kadar hiç erkek arkadaşım ilişkim olmadı, elim yüzüm düzgün işim gücümdeyim artı özel yaşantım ve aiile yaşantımla ilgili nasıl biri olduğumu biliyor belki de bu kadar herşeyimi bilmesine izin vermemeliydim ahhhh ahhhhh :)

Senin ona yaptigini sana hissettiriyor olmasin:)) Dengesiz evet ama dengesiz olmayan erkek yok. Beyaz atli prens beklemeyin. En dengelisini bulup evlenin. Bence hic ilgilenme. Ilgisi varsa kesin geri gelecektir. Kac gun oldu konusmayali ?

aslında sen de haklısın belki de benim dengesizliklerim onu dengesiz yaptı :) tam anlamıyla arkadaşça da görüşmemizi kesmemizin üzerinden 11 gün geçti, neden sordunuz ki ben de merak ettim, artı sabırsız bir insanım zaten bir yıl beklemişim bundan sonra bekler miyim bilmiyorum

Bekleme zaten. Eger sevseydi bes gun icinde gelmesi lazimdi bana gore. Ya bes gun icinde ya bir ay sonra geliyorlar. Ya da bir kac ay sonra. Bunun arasi yok benim iliskilerimde hep boyle oldu. Ama eger sen ona cok yuz verdiysen bes gun icinde gelmeyebilir de. Gelmesini istiyor musun ki o da mechul. Sen de aynisini yap kopsun bence. Face den bir hesap ac erkek hesabi. Bakalim tepkisi ne olacak. Beklemekten daha iyi ben de sabirsizim ya batarim batiririm ya da cikarim. Biri vardi benim icin cok onemli. Onun ustune baskasindan hoslandim simdi onu dusunuyorum. Simdi eskisini hatirlamiyorum bile. Yenisini de hatirlamiycam yakinda:)) Tuhaf seyler yapti da degmez.

aynen öyle bak ben nısanlıyım hala öylee.. nişanlıma kızdım mı dişimi gösterdim mi yaa askım bana kızma nolu roluyor.. aşkı kabarıyor ben dişimi çıkarınca.. iyi olsan yaranamıyorsun bunlara en iyisi kötü olucaksın valla. ben öle yapıyorum artık benım lafımın üstüne laf söyledimi salon kadını çizgimden kayıyorum... köpek muamelesı yap bak o arkadasa sankı o yokmus gıbı davran o yokmus gıbı plan yap cevrendekılerlee bak nasıl pişman nasıl derbeder olur güzellikten anlamıyorlar sonra kadınlar seytana pabucunu ters gıydırır denıyor.. bizi böyle yapan kim acabaaa

benim de aklıma sahte hesap gelmişti bir aralar, hatta sahte değil bunun için tanımadığı ve bende ekli olmayan kuzenimin bir arkadaşını bile ayarlamıştım beni ekleyip güzel mesajlar duvarımda paylaşacaktı sonra dedim bir kendini bilmez için değer mi olmayan şeylere girmeye, neden başka kısmetlerimi kapatayım ki ha şu an o başka kısmetler de yok ya neyse :) ya ne zaman face e girsem kız da girmiş oluyor, bu kadar tesadüf olmaz ki :)

aynen öyle yaaa :)) ben böyle numaraları hiç bilmezdim, benim gibi birinden bile bir canavar yarattı ya helal olsun acımak yok yoksa acınacak duruma düşüyorsun :))

Yine de kalbin sicakken dene. Ne kaybedersin ki? Diyorsan aci cekmem ben unuturum o zaman deneme kalsin. Ben olsam denerdim:))

Arkadaş kalma olayını ben normal bulamıyorum hala.
Sizin için acı çekip, üzülmekten başka bir işe yaramaz şu durumda görüşmeniz.
Yanlışlıkla sevgiliye değil de o mesajların size gelmesi zaten faso fiso, özellikle yapmış.
Yerinizde olsam tamamen keserdim iletişimi.
Zarar vermeyin kendinize daha fazla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…