Bu Evde Artık Su Bile İçmek İstemiyorum

Yitikhazine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
124
90
13
37
Sahiden artık dayanamıyorum kendimi bu evin hizmetçisi gibi gördüğüm yetmiyormuş gibi birde üstüne haketmedigim halde dünyanın azarını işitiyorum
Yarın iftara misafir gelecekti evde bir kac sey eksikti inanın öyle abartılacak kadar birseyde istemedim yazdım babama verdim dünyanın azarını işittim sanki misafir benim misafirim sanki kendim için istiyorum etmedigi hakaret kalmadı yok ben yarını düsünmezmisim istermisimde istermisim düsünmeden kuklanır bitirirmisim ama bagıra cagıra aslında her misafir geldiginde bu sorunu yasiyıcam korkusuyla eve misafir gelecegi zaman hemen daralmaya başlıyorum bir keresindede yatılı misafir gelecegi zaman liste yapıp vermistim sırf aldığı birsey bitti diye dünyanın hakaretini saymıştı demedigini bırakmadı bu eve onun parasıyla girmis tek lokma dahi bogazımdan gecsin istemiyorum ama ne yazık ki elimdende birsey gelmiyor kimi zaman siz anca yemege yararsınız hic bir ise yaramassınız diyen kimi zaman haketmeyene hakkım haram olsun diyen bi insanın getirdigi lokma ne kadar rahat gecer ki insanin bogazından cok defa sırf bu yuzden gunlerce yemedigimi bilirim ama yine ne yapılacak baska birsey ne baska bir imkan nede gidilecek başka bir yer var gözlerim doluyor korkusundan aglayamıyorum bile aslında bu evde sadece yemek icmek degil aldıgım nefes bile onun gözüne batıyor gibi belki istedigim seyler onun bir haftalık sigara parası kadar bile etmezdi bazen derler ya baba evi bile bir yere kadar ben dogdum dogalı o yerdeydim

yaşınız kaç?okuyor musun ??

Universiteye gittiniz mi? Mesleginiz var mi? Evlenene kadar baba evinde hor gorulmeye sabredemezsiniz.
Gercekten ana baba demeye bin sahit isteyen insanlar var.
Anneniz babanizi hareketleri nedeniyle uyarmiyor mu?

Madem başka çaren yok , söylediklerini duymayacaksın görmeyeceksin aldırmayacaksın , ayrıca baban sonuçta ne bilim bagırsada çağırsada içinde gerçekten kötülük var mı ? sanmıyorum yani sabret umarım düzelir her şey.

Üniversite okudum mu maalesef kazanmama ragmen onun yuzunden okuyamadım annem uyarmıyor mu hayır kimse uyaramaz onu çünkü herseyi o bilir zaten annemede farklı davranmiyor neden ben çalışmıyorum daha önceki konumdada yazmıştım çalışmama izin vermiyor bundan birkac yıl once dayanamayıp calıştım ama calıştığım iki yılda hayatımı cehenneme cevirdi sırf calıştığım icin kac yıl konusmadik

anneniz sizi babanızla niye bu kadar karşı karşıya getiriyor ki
gitsin kendi söylesin madem sanki sizin misafiriniz geliyor bence en rahatı çalışmak
konuşmaması daha iyi gibi görünüyor babanın
babanda ayrıca ne yardan ne serden hem senin çalışmana kızıyor hem yediğin lokma gözüne geliyor
bu nasıl iş

Ee ne istiyor sizden o zaman çalışmanıza onay vermiyor siz ancak yersiniz diyor

Eğer çalışmıyorsanız çalışın,iş bulun bence.Tek kurtuluş bu.Babamın durumu falan çok iyi mesela elinde 2-3 çeşit tatlıyla gelir,kendisine farklı bir tatlı alır az.Ben ondan 1 çatal aldığımda kendime aldım ya diyordu ,acayip zoruma gidiyordu ,bağırıyordum bildiğin babama
Yani böyle hissetmen çok normal,ama dediğim gibi tek kurtuluş ekonomik özgürlük.

üniversite okutmuşsa babanız siz çalışın ona para getirin utandırın yok okutmadıysa sizi ayıp etmiş

Son düzenleme:
Bence duymazdan gel yada tamam o zaman kendiniz yapın de yani bilemiyorum sonucta babanda olur ama senin suçun neki sanki senin evin kendi

Bu şekilde daha ne kadar devam edeceksin ki? Yani, hem okutmamış, hem çalıştırmıyor, hem de lokmalarını sayıyor, annen desen seni savunmuyor. Daha kaç sene daha çekebilirsin tüm bunları?
Üniversite kazanıp da gitmediğine göre yaşın 18'den büyük olmalı artık, reşitsin.
Bazen, bazı şartlarda insan çözümünü kendisi üretmek zorunda kalır, ben de bunlardan biriydim.
Annebabaya itaat, anne-babanın da normal olduğu koşullarda geçerlidir.
Yani, demek istediğim bir planın var mı, kafanda ne var?

Canim okuyunca gozlerim doldu... kimse benden daha iyi anlayamaz o lokmayi zehir gibi yutmanin agirligini, korkudan aglayamamaktan bogazda dugumlenen ağrıları bana eski gunlerimi hatirlattinoff off bende neler cektim baba olacak adamdan. Ama direndim. Zorla da olsa, burnumdan da getirse okudum. Ama buradan akil vermek kolay, bilirim. Az yalvarmamistim izin ver calismama hic degilse birkac ay diye, her seferinde günlerce her türlü siddetten usanip talep ettiklerime bin pisman oldum. Ama umidini nolur kaybetme. Bak ben başardım, iyi bir işim var cok sukur. Kendi parani yemek gibisi yok.

Birseyleri degismek icin cok didindim cok ugrastım ama sadece yoruldugumla kaldım bu baba bende oldugu surece hic birseyin degismeyecegini anladım ve kabul etmek zorunda kaldım anneme gelince yapabilecegi birsey yok evde daha fazla huzursuzluk olmasın diye bagırıp cagırınca daha fazla sinirlenmesin diye susmaktan baska caremiz yok bu gun iftardahic birsey yemek icimden gelmedi anlayacak bide onun icin bagırıp cagırmasın diye bikac kasık corba ve salatadan baska birsey yemedim olay cıkarmayacagını bilsem ona bile elimi surmezdim
Piskiyatriye gittim kendine bile soylemeye cekindigin seyleri karsındaki bi yabanciya nasıl soyleyebilirsin bunlar bi baskasına nasıl anlatılır velhasılı kelam icime ata ata devam ettiriyorum bazen duyarsızlasmisim gibi yasadığım en kotu anlar bile aklıma gelince hic birsey hissetmiyorum bazen ortada hicbirsey yokkken kuytu kose kendimi aglarken buluyorum yas ilerledikce bazı seyleri kaldırmak daha zorlasıyor sanki

Allah ıslah ettin böyle adamları diycemde ıslah oldukları çok az görülür. önce korkmaktan vazgeçmekle başlaman lazım birşeylerin değişmesini istiyorsan . işe girsen kendi evine çıksan bir daha yüzünü görmesen o adamın. burda baba o diye konuşacaklar ama öyle baba olmaz olsun bu kadar kötü değil belki ama benzer örneğini bende gördüm. kendini kurtarmaya bak. kimseyi çekmek zorunda değilsin o ailede doğdun diye. kurtulmak için başka adamla evlenmeyi düşünüp daha kötülerinide yaşaman muhtemel üstelik. kendi ayakların üzerinde durman lazım

Nasil ya calismanada izin vermiyor?
Ben herseyw ragmen calisirdim her lokmanin parasinida yuzunu carpardim.
Kuselim.
En guzeli.
Allah yardimcin olsun canim, sabirlar sana.

Gerçekten çok zor benim de babam aynı o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de bir kere mecbur olmasam hiçbir şey istemem senden demiştim. şimdi de çok istemiyorum ne zaman istesem ağzına geleni söyler. üniversitedeyken gizli gizli çalıştım ben de haftasonları falan ancak öyle başa çıkabiliyordum.sana tavsiyem o ne derse desin çalış part time, haftasonu ya da evden bile olsa eline para geçer kendini rahat hissedersin sen çalışmasan da o zaten tavırlı baksana en azından elinde bişey olur. böyle gerçekten zor kendimden biliyorum. evden ayrılana kadar bu şekilde hayat geçmez. ben büyüdüm sinyallerini ver belki onun da onaylayacağı tarzda bi iş bulabilirsin. mesela bi arkadaşım üniversite okumamıştı. hasta kabul kursuna gitti genelde her belediye açar bu kursu.sonra hastaneye doktor sekreteri olarak başladı. 1500 alıyor şu anda da yani bu tarz işler olabilir, Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…