Bu Evde Artık Su Bile İçmek İstemiyorum

misafirin önüne bir çorba koyacaksın,, sorunca da evde bukadarı var diyeceksin.. ama böyleleri bu seferde eksikleri neden söylemedin diye kızacak.. Ama olsun bir rezil olsun,iki olsun ki birdaha yapamasın.. Allahım yardımcın olsun kardeşim, çok içten..

Evde yemekleri ben yaptığım icin dogal olarak eksigi gedigi ben bilip ihtiyacları yazıyorum zaten onla muhattap olmamak icin anneme veriyorum listeyi o veriyor ama yine oyle yada boyle catıyor ortada annemlik bir durum yok yapan isteyen annem olsaydı benim uğradığım hakaretler anneme yönelecekti

Peki planın ne, illa ki çözüm üretmeye çalıştığında aklına ne geliyor?

Babalarımız birbirine ciddi anlamda çok benziyor. Hissettiklerini ne kadar yazarsanda yaz kimse seni anlıyamaz, birine anlatmaya kalksan abarttığını ve şükretmen gerektiğini söyler oysa senin içinde fırtınalar kopuyordur. Öz baban tarafından yediğin içtiğin başa kakılıyor haram ediliyor kendin kazan kendin ye deniliyor sürekli söyleniliyor bela okunuyor ve birsürü insanı derinden yaralayan şeyler daha. Dövse bu kadar canı yanmaz insanın

okutmamış çalıştırmıyor kendi aldığına da laf söylüyor.... Baba sıfatı herkese yakışmıyor be.. Allah yardımcınız olsun

evlenmeni istiyor bence. tabi masraf olmasın diye burnundan getirecektir ve sen kurtuluş umudu ile bulunan eş adayı ile evlendirileceksin.
evlililiğin kurtuluş olduğunu asla düşünme senin tek kurtuluşun düzenli bir işe girmek, mesleğin yoksa meslek edin zamanla kendine bir hayat kurarsın ve günün birinde evlenmeyi düşündüğünde sakın bu yaşadıklarından bahsetme
ALLAH yardımcın olsun

Bundan sonra listeyi siz hazırlamayın, hazırlasanız bile anneniz versin.

rabbım tez zamanda sızı kurtarsın canım bol dua et

O evin hanimi annen sen neden listeyle ugrasip babanla yuz goz oldunki

Arkadas o nedir ya oyle misafir bin bereketiyle gelir hele iftara geliyorsa bir de, bu babalr simdi cumaya gidip namaz da kiliyir tabi e ne anladim o ibadetten ben yazik yahu vallahi yazik su mubarek gunde

Bir an ben yazdım herşeyi sandım aynı durumdayım çünkü sadece cesaret edip konu acamamıştım.ne yapılır ne gelir elden bilmiyorum benmde çalışmama musade edilmiyor al kızım bir ihtiyacın olur diye bir lira vermisligi yoktur ama sen zehir etsede çalış canm kendi ayakların üzerinde dur ben onu bile yapamiyorun

Evlenince kurtulacağım diye hayaller kurmayın radikal kararlar vermezseniz maalesef sizi kendi gibi biriyle evlendirir.

seni çok iyi anlıyorum aman diyeyim onun yüzünden evleniyim deme yağmurdan kaçarken...
Açıköğretim oku cnm ilerde istersen çalısırsın...

Sevgilin var mı? Ona bunlardan bahsetme derim. O adamın bulduğu biriylede evlenme sakın ha, kendi gibi birini bulur! Mutlaka bir is bul ve çalış, az para kazansan dahi ve küserse küssün böyle çok mu gerekli en azından hakaretlerini duymazsın! Lokmalar boğazından geçer... Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Kaç yaşındasın?

E yine konusmayin bu adamla konussaniz ne konusmasaniz ne hayatinizi mahvetmis. Ise girin, ufak bir ev tutun kurtulun oradan.

Zor durumlar, Allah yardımcın olsun.
Bir kezlik bile olsa ben gerekirse bağıra çağıra kavga ederim. Okutmadın, çalışma izin vermedin, evde yediğim lokmayı haram ediyorsun çıkıp gideyim mi diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…