- Konu Sahibi Yitikhazine
-
ayy yaa yemin ederim şu yazdıklarına ağlıyorum şu an .. zaten bunalım takılıyorum bugün .. bide bunları okudum iyice kötü oldum ...yemek yemiyorum falan yazmışsın ya çok dokundu .Birseyleri degismek icin cok didindim cok ugrastım ama sadece yoruldugumla kaldım bu baba bende oldugu surece hic birseyin degismeyecegini anladım ve kabul etmek zorunda kaldım anneme gelince yapabilecegi birsey yok evde daha fazla huzursuzluk olmasın diye bagırıp cagırınca daha fazla sinirlenmesin diye susmaktan baska caremiz yok bu gun iftardahic birsey yemek icimden gelmedi anlayacak bide onun icin bagırıp cagırmasın diye bikac kasık corba ve salatadan baska birsey yemedim olay cıkarmayacagını bilsem ona bile elimi surmezdim
Piskiyatriye gittim kendine bile soylemeye cekindigin seyleri karsındaki bi yabanciya nasıl soyleyebilirsin bunlar bi baskasına nasıl anlatılır velhasılı kelam icime ata ata devam ettiriyorum bazen duyarsızlasmisim gibi yasadığım en kotu anlar bile aklıma gelince hic birsey hissetmiyorum bazen ortada hicbirsey yokkken kuytu kose kendimi aglarken buluyorum yas ilerledikce bazı seyleri kaldırmak daha zorlasıyor sanki
bende aynıydım tıpkı sen gibi sonra kaçarak evlendim başka çarem kalmadı gibi gördüm. sonra ne mi oldu bi çoçugum var eşimle başta çok ama çok mutluyduk.. sonra bigün babamla ve annemle yine tartıştık.. o günden beri eşimde artık degğişti artık ne yapsam onunda gözüne batıyorum çünkü biliyo arkamda destegim yok... ben su an üniversiteye aöfden devam ediyorum nedenmi? çünkü biliyorum hiçbiyerde sonum yok ve ayaklarımın üzerine basmalıyım yalnızım çaresizim.. üstelik bide çocugum var artık sadece ve sadece tek çaren var oku kendini geliştir. it ürür kervan yürür git çalış kariyer yap.. kurtar kendini..Sahiden artık dayanamıyorum kendimi bu evin hizmetçisi gibi gördüğüm yetmiyormuş gibi birde üstüne haketmedigim halde dünyanın azarını işitiyorum
Yarın iftara misafir gelecekti evde bir kac sey eksikti inanın öyle abartılacak kadar birseyde istemedim yazdım babama verdim dünyanın azarını işittim sanki misafir benim misafirim sanki kendim için istiyorum etmedigi hakaret kalmadı yok ben yarını düsünmezmisim istermisimde istermisim düsünmeden kuklanır bitirirmisim ama bagıra cagıra aslında her misafir geldiginde bu sorunu yasiyıcam korkusuyla eve misafir gelecegi zaman hemen daralmaya başlıyorum bir keresindede yatılı misafir gelecegi zaman liste yapıp vermistim sırf aldığı birsey bitti diye dünyanın hakaretini saymıştı demedigini bırakmadı bu eve onun parasıyla girmis tek lokma dahi bogazımdan gecsin istemiyorum ama ne yazık ki elimdende birsey gelmiyor kimi zaman siz anca yemege yararsınız hic bir ise yaramassınız diyen kimi zaman haketmeyene hakkım haram olsun diyen bi insanın getirdigi lokma ne kadar rahat gecer ki insanin bogazından cok defa sırf bu yuzden gunlerce yemedigimi bilirim ama yine ne yapılacak baska birsey ne baska bir imkan nede gidilecek başka bir yer var gözlerim doluyor korkusundan aglayamıyorum bile aslında bu evde sadece yemek icmek degil aldıgım nefes bile onun gözüne batıyor gibi belki istedigim seyler onun bir haftalık sigara parası kadar bile etmezdi bazen derler ya baba evi bile bir yere kadar ben dogdum dogalı o yerdeydim
Aynen öyle o kadar kötü davranışları var ki anlatıp canımı sıkmak istemiyorum daha fazlaTeyzenize ve kuzenlerinize çok üzüldüm beterin beteri varmış diyor insan okudukca kimilerinde babaların varlığı kimilerinde yoklugu dert kendime bakınca hayatta yapabilecegim bircok seyde karsimda babamı hep duvar gibi buldum aşılmaz bir duvar
Ona göre memurluk ve bunun benzeri dısındaki butun isler onu insan icinde küçük düşürecek seyler bunun icin izin vermiyorAynen öyle o kadar kötü davranışları var ki anlatıp canımı sıkmak istemiyorum daha fazlaevet şükretmek lazım çok kötü insanlar var maalesef bende dün canım babam filan yazdım ama sabah sınava giderken kavga etti benimle moralim bozuk girdim sınava şimdi de konuşmuyorum yani benim babamında pek normal olduğu söylenemez ama yine de böyle kabullendik benim anlamadığım böyle davranıyor ya para konularında çalışmana neden izin vermiyor?
Alnın akıyla para kazanan insanları aşağılar gibi çok saçma bir düşünceOna göre memurluk ve bunun benzeri dısındaki butun isler onu insan icinde küçük düşürecek seyler bunun icin izin vermiyor
İyi bir isten emekli baskalarını küçük gormezde biz o isleri yaparsak bizi kücük gorur kendinide bizden dolayı kücülmus gibi hisseder kendisi cok mukemmel biri yaAlnın akıyla para kazanan insanları aşağılar gibi çok saçma bir düşüncekendisi ne iş yapıyor?
Anladım canım ne diyeyim bilemedim Allah yardımcınız olsun ilginç biriymiş gerçektenİyi bir isten emekli baskalarını küçük gormezde biz o isleri yaparsak bizi kücük gorur kendinide bizden dolayı kücülmus gibi hisseder kendisi cok mukemmel biri ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?