• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik bitmiş

just tonight

Stilist
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
349
179
103
27
Arkadaslar esimle belki konularimi bilen bilir. Uzun suredir cok iyiydi aramiz, cok mutluyduk. Ne olduysa dun gece oldu.

Esim calistigi yerde calismami istiyormus herkes orda cift olarak calisiyormus hem evde tum gun sıkılıyorsun hemde yanyana oluruz birbirimize vakit ayiririz dedi.
Bende maasi primi nasil caliscagimi isi anlatmasini istedim anlatti.

Sonrada bilmiyorum hayatim dusunmem gerek 1-2 gun dedim. Sonra hala bak oraya girenler cok iyi kazaniyorlar cift olanlar paraya para demeyiz falan filan dedi.

Benim asil meslegim stilistim. Bende tamam dusunucem niye zorluyorsun beni dedim. Sonra agiza alinmicak kufurler etti gozume yuzume kafama tokat atti. Beni dovdu. Sonra agliyordum ayrilcam senden istemiyorum dedi. Bende tamam bitmeli bencede dedim. Bu sefer sen benimsin dedi bana saldirdi birlikte olmaya calisti. Ustumden attim. Bende onun tisortunu yirttim bende ona vurdum altta kalmadim.

Sonra ise gidicekti Allahima, kitabima, ana baci ne kufurler etti ise gitti.
Sonra bende cebimi kapadim o isten gelene kadar eve geldi regliydim sancim vardi. Birde annem rahatsizmis onu ogrendim. Zaten kotuydum kapidan girer girmez bir daha tisortumu yirtarsan senin tum kiyafetlerini keser, gonderirim seni dedi. Muhatap olmadim.

Sonra direk yatti uyudu bende yemek siparis vermisti o geldi yanina gittim yemek siparis geldi dedim gogsume vurdu git uyuyorum dedi.

Suan odamdayim. Dusunuyorum kizlar cok yoruldum. Bence en guzeli bosanmak. Bu adam degismicek. Daha dun kavgadan once sana asigim prensesim ben hic sevmemisim beni asla birakma kucuk kiyameti bana yasatma diyordu..

Bir niye zorluyorsun lafindan bu kadar kavga cikar mi?

Siz daha yeni evliyiz ilişkiye girmek istemiyor soğuk diye bi konu açmıştınız
Şimdi de tecavüze mi yeltendi
Bu nasıl dengesizlik, anlamadım

Aa deli mi ne!
Niye zorluyorsun dan dayak aşamasına Nasıl geçtiniz ya anlayamadım?
Şiddet var tecavüze yeltenme var (koca da olsa bu böyle). Bir de bunlar tatlış tatlış birlikte çalışalım laylaylom hayalleri kuran adamın 1 dk sonraki hali mi?
Psikoloji terk.

Kavga ,tekme tokat ağız burun dalmalar, tecavüze yeltenmeler ,hakaret küfür bini bir para ve sen hala o evdesin :KK57::KK57: neyi bekliyorsun peki:KK57:

Gitmek o kadar kolay olmuyor iste
Hey yareppim kadınları anlamak hakikaten zor:deli: gitmek kolay değil de dayak yemek yerlerde sürüklenmek tecavüze uğramaya ramak kalması küfür hakaret işitmek çok kolay şeyler öyle mi?

Kocan normal değil ama senin de ciddi sorunların varo_O

Her seferinde bitti diyorsun. Evet, boşanmak kolay değil ama seni öldürmesini mi bekliyorsun?

Her seferinde bitti diyorsun. Evet, boşanmak kolay değil ama seni öldürmesini mi bekliyorsun?

Artik sucsuz yere siddete kufure maruz kalmaktan yoruldum. Durup durup kendimde suc aramaya basliyorum. En sagliklisi bosanmak. Benim git gite psikolojim bozulucak yoksa.

Hey yareppim kadınları anlamak hakikaten zor:deli: gitmek kolay değil de dayak yemek yerlerde sürüklenmek tecavüze uğramaya ramak kalması küfür hakaret işitmek çok kolay şeyler öyle mi?

Kocan normal değil ama senin de ciddi sorunların varo_O

Hayir cok berbat seyler oldugunu farkindayim. Seven insan boyle yapmaz dimi? Incitmeye kiyamaz.

Bu nedir böyle bence sizin evlendiğiniz günden beri sorunlarınız varmış. Durum öyle gösteriyor. Bu kdr şiddet taraftarı davranmanız normal değil. Bdv de psikologa kesinlikle ihtiyacı olan çiftlerdensiniz

Back
X