- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi just tonight
Laflara bak kucuk kiyameti bana yasatma. Bence sorunlu esin bosan gitsin emin ol yanliz kalip kendine olan saygini kaybetmemek bununla kalmaktan iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bunca şeye rağmen bile gitmek kolay değilse otur dayağını ye o zaman ne diyelim. Sonra verdiği siparişi yersiniz falan. Hem kocanın yatağına girmemişsin ayıp sana.Gitmek o kadar kolay olmuyor iste
Eşin çift karakterli galiba çok ciddi sorunları var.Akıl sağlığından şüpheliyim.Senide delirtmeden çık git kurtar kendini.Artik sucsuz yere siddete kufure maruz kalmaktan yoruldum. Durup durup kendimde suc aramaya basliyorum. En sagliklisi bosanmak. Benim git gite psikolojim bozulucak yoksa.
Benim git gite psikolojim bozulucak yoksa.
Boşanmak kolay değil mi açtığıniz konuları okuyun yazık ediyorsunuZ kendinize, bir ara boşanacaktiniz hatta eşinizi bile ihbar edecektiniz bence o zaman gelmemeliydiniz... sizi dövüyor, yanlış hatırlamıyorsam zorla anal iliskiye giriyor, üzerine saldirip resmen tecavüze yelteniyor, kaçakçılık yapiyor sizce boşanmak kolay değil mi?Gitmek o kadar kolay olmuyor iste
yuh işin içinde baska bısey olmasın nıe zorluyorsun demenın sonucu büyük kavga olamaz.sen hakaret falan etmedın demı etsende et hakeder pıskopatmı neArkadaslar esimle belki konularimi bilen bilir. Uzun suredir cok iyiydi aramiz, cok mutluyduk. Ne olduysa dun gece oldu.
Esim calistigi yerde calismami istiyormus herkes orda cift olarak calisiyormus hem evde tum gun sıkılıyorsun hemde yanyana oluruz birbirimize vakit ayiririz dedi.
Bende maasi primi nasil caliscagimi isi anlatmasini istedim anlatti.
Sonrada bilmiyorum hayatim dusunmem gerek 1-2 gun dedim. Sonra hala bak oraya girenler cok iyi kazaniyorlar cift olanlar paraya para demeyiz falan filan dedi.
Benim asil meslegim stilistim. Bende tamam dusunucem niye zorluyorsun beni dedim. Sonra agiza alinmicak kufurler etti gozume yuzume kafama tokat atti. Beni dovdu. Sonra agliyordum ayrilcam senden istemiyorum dedi. Bende tamam bitmeli bencede dedim. Bu sefer sen benimsin dedi bana saldirdi birlikte olmaya calisti. Ustumden attim. Bende onun tisortunu yirttim bende ona vurdum altta kalmadim.
Sonra ise gidicekti Allahima, kitabima, ana baci ne kufurler etti ise gitti.
Sonra bende cebimi kapadim o isten gelene kadar eve geldi regliydim sancim vardi. Birde annem rahatsizmis onu ogrendim. Zaten kotuydum kapidan girer girmez bir daha tisortumu yirtarsan senin tum kiyafetlerini keser, gonderirim seni dedi. Muhatap olmadim.
Sonra direk yatti uyudu bende yemek siparis vermisti o geldi yanina gittim yemek siparis geldi dedim gogsume vurdu git uyuyorum dedi.
Suan odamdayim. Dusunuyorum kizlar cok yoruldum. Bence en guzeli bosanmak. Bu adam degismicek. Daha dun kavgadan once sana asigim prensesim ben hic sevmemisim beni asla birakma kucuk kiyameti bana yasatma diyordu..
Bir niye zorluyorsun lafindan bu kadar kavga cikar mi?
daha ne yapmasını bekliyorsun gitmek için?Gitmek o kadar kolay olmuyor iste