- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi just tonight
yas kac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yada madde bağımlısı filan , bişey kullanıyorBorder line olmasın bu adam
Canım bu evlilik hiç olmamış ki zaten. Bak bu sorunları ne burda ne de tek başına çözemezsin. Çünkü eşin ciddi sorunları olan biri ve sen daha çok gençsin bunlarla mücadele etmek için. Hayatını heba ettirme, ya tedavi olsun eşin ya da sen git kurtar kendini. Kimse için değmez. Allah yardımcın olsun.
97 doğumluymuşsun yaa küçücüksün daha.... açtığın her konu da birbirinden acaip. Eğer gerçeksen(!) sana tavsiyem buradaki ablalarını dinle, o adamla mutlu olman mümkün değil sakın ola hamile kalayım deme.. gençsin bir işe gir paranı kazan kendini yetiştir biraz olgunlaş önce. Sonra karşına seni sevecek hakedecek biri çıktığında evliliği tekrar düşünürsün. Lütfen kendine yazık etme BOŞAN!
Yada madde bağımlısı filan , bişey kullanıyor
sakın sövüp mesajatma aleyhinde kullanır cevap verme o atsın tazmini nafaka alırsın eşyalarınla teerket ve dönme doktor deeilsin iyileşmez canını kurtar
Ah be canım, hep son damla diyorsun ama yine oturuyorsun yerine.Amin. Allah bana yasattiklarini onada yasatsin. Benim aile eksikligimi bile bile bana bunlari yasatti. Hep duzelir diye bekledim dun son damla oldu
Belki de hala kullanıyor, çok dengesiz,Benden once kokoin kullaniyormus ama birakmis
Belki de hala kullanıyor, çok dengesiz,
Ah canım nerden buldun sen bu adamı
Daha 19 yaşındaymışsın yol yakınken önüne bak kurtar kendini
çok küçük yaşta evlenmişin tecrübesizlik ama çok gençsin bir insanın içi güzel olup anlaşabilinmeli bu adamdan bir bağın çocuğun yok olsa onu bile hasta edeerdi kurtuluş olarak gör durumu daha iyilere layıksın hayat bidefa canını kurtar ilerlerse şiddet..Keske evlenmeseydim melek yuzune aldandim.
çok küçük yaşta evlenmişin tecrübesizlik ama çok gençsin bir insanın içi güzel olup anlaşabilinmeli bu adamdan bir bağın çocuğun yok olsa onu bile hasta edeerdi kurtuluş olarak gör durumu daha iyilere layıksın hayat bidefa canını kurtar ilerlerse şiddet..
Çünkü sen durumu normalleştirmişsin.Dayağını yiyip oturuyor musun her seferinde?Kizlar tek tek cevaplayamiyorum. Dun o yemek olayindan sonra salonda uyudum. Sabah kalkmis ise gidicekti ah ayda ah nerdesin sen diye diye ustume orttu.
Sonra ben ise gidiyorum askim cicegim dedi. Bende ne cicegi ya ne aski dun yapmadigin kalmadi simdi bu hal ne dedim yattim geri. Kapiyi saak diye vurdu ise gitti.
Az oncede gunaydin gulum uyandin mi diye mesaj atmis.
Ya kizlar bu adamin derdi ne sizce ne pesinde deli eder insani bu. Gulum cicegim diyor hic bir sey olmamis gibi cildirdim.