bu evlilik bitti .

Aynen oyle gidersen biz yokuz daha diyorlar nasil aşıcam bilmiyorum . herkes yuzunu gosterdi . ne pis rezil insanlarmis . yaptiklarim haram olsun . asiri kotuyum :''''( allahim dusmanima yasatmasin
kaynanan iki yuzluymus neler yazdi diyorsun ya, bence biraz olaylari iki tarafli gor. kaynanan iyiyken kotu oldu tamam ama baban ve abin kotu muydu de simdi esini dovmek istiyorlar?
bununla kaynananin yaptigi arasinda fark mi var?

kaynanan iki yuzluymus neler yazdi diyorsun ya, bence biraz olaylari iki tarafli gor. kaynanan iyiyken kotu oldu tamam ama baban ve abin kotu muydu de simdi esini dovmek istiyorlar?
bununla kaynananin yaptigi arasinda fark mi var?
Abimle babam bana yaptiklarindan dolayi sinirli ben onun ogullarinabisey yapmadim ama

Abimle babam bana yaptiklarindan dolayi sinirli ben onun ogullarinabisey yapmadim ama
esin seni dovdu mu? aldatti mi? mesajlarina baktim ama goremedim.
benim gordugum esin ne yaptiysa senin de aynini yaptigin. hatta kayinvalidenlere fln gebersinler diye beddua ettigin(onlari suclu gormedigin halde sirf esin aci ceksin diye) demek ki sen de iki yuzlusun. annecim dedigin birine ogluna kizip beddualar savuruyorsun.
biraz daha acik yazarsan belki anlarim hakliligini lakin su an esin ve sen , ailesi ve ailen esitsiniz..

Bilmiyorum kim hakli kim haksiz . ney dogru ney ynlis. Ama bu duruma geldik iste. Daha duzelemeyiz . bi an once bitsin istiyorum insalah bosar, hakim ... Cok isterdim onla mutlu olmayi ama olmadi iste. Ufak ufak seyler dag oldu boyumuzu asti ...

canım kusura bakma ama sen kimseyle evlilik yürütemezsin.
inanılmaz kırıcı ve inanılmaz değişik cümlelerin var.
tamam eşinin hataları var ama sende resmen yangına körükle gidiyorsun.
karı kılıklı falan adama hiç pişman olması için yer bırakmamışsın maşallah.
biraz daha sakin biraz daha ılılmlı ve aklı başında bir insan gibi davran
hep erkeklere kızıyoruz ailenle eşin arasındaki dengeyi ayarla diye
sen neden abinle eşini karşı karşıya getiriyorsun. sakın ben yapmadım deme. eşinin yaptıklarını abine anlatırsan böyle olur.
ayrıca kesinlikle evliliği yürütecek olgunluğa ve dile sahip değilsin. yazıların bile inanılmaz itici.
lütfen bu yazdıklarım karşısında savunmaya geçip kırıcı şeyler yazma sadece düşün
eğer yazdıklarım doğru değilse es geç bildiğin gibi yaşamaya devam et.

bence çok doğru bi yaklaşım... bu evlilikte saygı kalmamış ama ilerde tekrardan evlenırsen bu bayanın yazısı aklından çıkmasın bence tatlım

haklı olabilirsin burda sinirle canımın acısıyla bunları yazıyorum ben ama eşime karşı hiç böyle olmamıştım düne kadar hep nlur bunu bize yapma dedim sürekli ılımlı sessiz konuştum. yeri geldi ufacık şeylere trip yaptım yeri geldi sürekli evliliğim için çabaladım . ama o sürekli annem annem diye diye gözümde kendini ana kuzusu yaptı. ve çok şeyler yaşadfım. burda yazmadığım okadarrr çok şey varki. her günüm göz yaşıyla geçti. sinirle yazıyorum burda . ama ben onlara hiç böyle davranmamıştım . taki düne kadar. ama inanın onlar bana biiiin beterini yaptı. beni sürekli sahipsiz sandı. kapıları kitledi üstüme . abimi aradım çabuk gel beni al diye. bilmediğiniz çok şey var

evet hala canım aşırı derecede yanıyor . hem kızdgınlığım çok büyük hemde sevgim..... anlayın beni.

Canim esini seviyorsan herseyi duzeltebilirsn.
Insanlar herseyk cabukunutur bu kotu gunleri kimse hatirlamaz bile. Ama bu durumda yapman gereken sakin ve akilli ddavranmak
.esine kari kilikli falan deme
.ona tam tersi gercekten esin gibi davran .
dikkat et koxan demiyorum es diyorum bu kelime cok anlamli bu kelimenin icini dolduracak sekilde davran esine.
bi sonraki evliligin bundan daha ii okacak diye bisey yok
.esini karsina al ve kendu yanlislarini anlat kendilerininkini duzelt sonra onun ve ailesininkileri duzeltrsin...

Buna gucum yok ki artik oyle seyler dendi ve yasandiki mahfettik elimizle herseyi . icim aciyor. Naptigimi bilmeden davrandim . fevri davrandim . az once bile mesaj attim tek istegim bi an once davayi ac bu rezillik bitsin diye ama öluyorum :'( ne zormus

Canim niye boyle seyler yaziyorsun.en azindan hicbiswy yapma sakin kal.
sadecw bekle esine biraz zaman ver inan sonra en cok uzulen sen olursun.evliligin cok yeni
.herkes ilk baslarda oyle aeyler yasiyor ki bu evlilik devam etmez saniyor
inan o kadae guzel devam ediyor ki
..
bak soylenenleri yasanilanlari daha guzel soylenecek daha guzel yasanilacak seylerle unutursunnuz

.simdi sakinles ve bikac gun hicbisey yapma esine dusunmesi ve varsa yanlisini gormesi icin zaman ver

.trip atarak sacma awyler yazarak bisey elde edemezsin
..

Kadınları anlamak zor diyorlar ama kendilerini anlamak mümkün değil. Bu erkek milletini sürüceksin uzaya.
bende 4 senelik evliyim eşimi anlamakta zorluk çekiyorum...
Ve bazen onu hokus pokus deyip yok etmek istiyorum gıcıklar...

Naptigimi bilmeden davrandim bende . ama tek tarafli cabalamakla olmadi iste . sinirle bedduada ediyorum kufurde evet ama canim aciyor . . cunku daha asla duzelemiycegimizi biliyorum . babalarimiz da diyor bitti dahhhha diye . ailemi cigneyemem. Ne onun ailesi istiyorne benim . zaten yuzyuze bakilmiycak laflar ettik :'( . cok ozliycem onu nasil atlatirim bilmmiyorum . sevdim ama olmadiiste . ah ahhhhhhhhh

Eşimde her bulduğu fırsatta hadi memlekete gidelim diyor. Hayır diyorum kavga çıkartıyor ve salakca tavırlara giriyor. En Son 1 ay önce gittik ve annesi okul tatilinde burda bu salakca hareketlerine son vermezse sonu nu ben noktalıcam az kaldı!

Seviyorsan vazgecme!
Keşke olarak kalmasın hayatında.Yaşa dibine kadar aşkını.
Bir gün biterse,bitirirsin sen de.

Yaşadıkların kulağa küpe olsun.. Ailen arkandaysa kolay aatlatırsın.

Seviyorsan vazgecme!
Keşke olarak kalmasın hayatında.Yaşa dibine kadar aşkını.
Bir gün biterse,bitirirsin sen de.
Birdaha dondugumde biterse arkamda ailemde olmiycak ama . yaptigi herseyi aileme anlattim ben 6aylik evliligimde dayak bile yedim :'( hala nasil uzuluyorsam bitiyor diye bilmiyorum . ama cok uzuluyorum cok ......... Herkes kurtuldun diyor bilenler ama gelde anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…