- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
kendinizi yıpratmayın lütfen zira değmezzzzzz asla gitsin anasıyla yaşasınBi onceki konumda kavganin cikis sebebi vardi eften puften seyler . esime trip attigimhalde annecigine attigimi sandi . buna misilleme olarak babama terbiyesizlik yapti . alsin artik kaynanam oglunu bitarafina ..... Konusmaya calistim insanca ama gozleri donmus resmen anneme trip yaptin diyor . baskada bisey demiyor. Ustume yurudu aciklayamiyorum bile seytana donmus gibi . halbuki ailesine cok iyi davranirim ama hayatimda gordugum en adi insan bu adam ! Affetmeyi dusunmuyorum ! Bitti ya bitti
Evet ben kabataslak anlatmistim ama ustume gelenler oldu anlatmak istemediklerim yasanan kotu seyleride sonradan yazdim iste . tum sulalem sakın dönme yasancak bir hayat degil diyor. Ailem perisan oldu. Ben karmakarisigim ..... Canim yaniyor hizli bitsin bu sürecccccHanimefendi sacmalamayin
Aranizda kucuk sorunlar oldugunu sanan arkadaslar o yonde yorum yapti
Esiniz size siddet uyguluyor, kimse ile gorusturmuyor.
Zaten igrenc bir evliliginiz var. Aileniz en dogrusunu yapiyor, ki hicbir seye ailelerin karismasindan yana degilim
Ama siz yalniz kalma psikolojisi nedeniyle saglikli dusunemiyorsunuz su an.
Halbuki bu adamla evli kaldiginiz her ana yazik. Berbat bir adam bu.
Akliniz golgelenmesin degisim korkusundan
Su konulara da konu sahibi guncelleme yapip tum ayrintilari mi anlatir ya da giren herkes en azindan konu sahibinin tum yorumlarini okuyacak bir yol mu bulur, bilemiyorum. Cok fazla yanlis yonlendirme oluyor bence eksik bilgi sebebiyle
Butun bunlari gectim de ben konu sahibinin hala cok seviyorum demesini anliyamiyorum. Boyle bir adamin nesi sevilir ki ?Hanimefendi sacmalamayin
Aranizda kucuk sorunlar oldugunu sanan arkadaslar o yonde yorum yapti
Esiniz size siddet uyguluyor, kimse ile gorusturmuyor.
Zaten igrenc bir evliliginiz var. Aileniz en dogrusunu yapiyor, ki hicbir seye ailelerin karismasindan yana degilim
Ama siz yalniz kalma psikolojisi nedeniyle saglikli dusunemiyorsunuz su an.
Halbuki bu adamla evli kaldiginiz her ana yazik. Berbat bir adam bu.
Akliniz golgelenmesin degisim korkusundan
Su konulara da konu sahibi guncelleme yapip tum ayrintilari mi anlatir ya da giren herkes en azindan konu sahibinin tum yorumlarini okuyacak bir yol mu bulur, bilemiyorum. Cok fazla yanlis yonlendirme oluyor bence eksik bilgi sebebiyle
Tek sorun bu evet ....problem mantığın başka bişey kalbin de başka bişey demesi bence
Arkadasim meraba bende ucbucuk aylik evliyim , ve hemen hemen ayni duygulari paylasiyorumseninle. Ve ne yapacagimi bilemiyorumm sizin sorununuz nedir ?Daha 6.ayi dolmadi bu evliligin . cektigimi bir ben bilirim bir rabbim. Ama artik buraya kadarmis :'(
Acmis ama bu is tamamen bitmeden geri don ama duzelceksen geri don diyor hala ! Ne bir ozur ne bir gel ikimizde duzeltelim ! Oyle bi laf yok . hala ayni degismiyor degismiycekte . kayinpederim bile kizim bu cocuk adam olcaga benzemiyor diyo cok uzgunDengesiz. Hem dava açıp gemde geridön, çocuk oyuncağımı bu ?
Acmis ama bu is tamamen bitmeden geri don ama duzelceksen geri don diyor hala ! Ne bir ozur ne bir gel ikimizde duzeltelim ! Oyle bi laf yok . hala ayni degismiyor degismiycekte . kayinpederim bile kizim bu cocuk adam olcaga benzemiyor diyo cok uzgunyani bitti artk bosanma gununu bekliycem :'(
Kararlı olman çok güzel ama son kez sen konuşmayı denesen hani üstüne basa basa BUNU SENLE SON KEZ KONUŞMAYA KALKIYORUM VE BU KONUŞMAYI BİR DAHA YAPMAYACAĞIM diyerek bir çocuğa nasihat eder gibi imalar olmaksızın net bir şekilde taleplerini sıralasan bu durum bir daha tekrarlandığında aklondaki acabalardan kurtulursun diye düşünüyorum ...Icim gidiyor suan istesem barisirim ama duzelmiycek bi adam ve mahfederim omrumu bole biriyle. keske duzelse ama ah ah .... Yarin esyalarimi topliycam :'( .
Ya yazmiyim dedimde arkadasim kendimi zor tuttum bosanma bence yani bi sans daha ver ona degil evlilignize dua et bu evlilik icin duayla duzeltirsin belki olamazmi sanki[/QUOTE][QUOTE="pitipiti_, post: 38302702, member: 447683gidiyor suan istesem barisirim ama duzelmiycek bi adam ve mahfederim omrumu bole biriyle. keske duzelse ama ah ah .... Yarin esyalarimi topliycam :'( .
Beni anlamiyor dinlemiyor . hep o hakli . hep o dort dortluk . hala suan bile yazip icimdekileri guzelce neden bu hale geldik diyesim var ama yine anlamiycak . keske herseyi duzeltebilcek bi karakteri olsaydi !! KeskeKararlı olman çok güzel ama son kez sen konuşmayı denesen hani üstüne basa basa BUNU SENLE SON KEZ KONUŞMAYA KALKIYORUM VE BU KONUŞMAYI BİR DAHA YAPMAYACAĞIM diyerek bir çocuğa nasihat eder gibi imalar olmaksızın net bir şekilde taleplerini sıralasan bu durum bir daha tekrarlandığında aklondaki acabalardan kurtulursun diye düşünüyorum ...
DAHA ÖNCE HİÇ EVİ TERKETTİNİZ Mİ ? HANİ BOŞANMAK ÜZERE EVİ TERK ETMEYİN DE BLÖF İÇİN TERKETSENİZ, HANİ BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİRBeni anlamiyor dinlemiyor . hep o hakli . hep o dort dortluk . hala suan bile yazip icimdekileri guzelce neden bu hale geldik diyesim var ama yine anlamiycak . keske herseyi duzeltebilcek bi karakteri olsaydi !! Keske
Evet 6 aylik evlilik ve o evden ikinci cikisimDAHA ÖNCE HİÇ EVİ TERKETTİNİZ Mİ ? HANİ BOŞANMAK ÜZERE EVİ TERK ETMEYİN DE BLÖF İÇİN TERKETSENİZ, HANİ BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?