bu evlilik bitti .

kendinizi yıpratmayın lütfen zira değmezzzzzz asla gitsin anasıyla yaşasın

Evet ben kabataslak anlatmistim ama ustume gelenler oldu anlatmak istemediklerim yasanan kotu seyleride sonradan yazdim iste . tum sulalem sakın dönme yasancak bir hayat degil diyor. Ailem perisan oldu. Ben karmakarisigim ..... Canim yaniyor hizli bitsin bu süreccccc

Butun bunlari gectim de ben konu sahibinin hala cok seviyorum demesini anliyamiyorum. Boyle bir adamin nesi sevilir ki ?
Onceki konularindada esinden sikayet edip hemen sonrasinda da , tatlisini bile agzina veririm, onu cok seviyorum filan demisti cok sasirmistim.

Simdi de oyle, hem bu kotu seylerden bahsediyor hem de sanki ailesi izin verse geri donecek.

Bi problem var ama ne ben cozemedim.

Problem suki bircok kadin iyi davranan, nazik olan , duygusal dusunceli, naif , saygili seviyeli adamlari erkeksi bulmaz...erkek dedigin hot der...arada kufur eder..maco olur..kiskanir..kizar..onu gorunce asik oluruz...bize verilen egitim bu malesef bilimc altinda...

Davayi acmis . bugun aradi . davayi actim ama sana son sozum geri dön dedi . ama ogrendim ki esyalarini toplamis annesinin evinde kaliyor . tekrar kavga ettik ve anladim ki hayirlisibu. BITTI

Dengesiz. Hem dava açıp gemde geridön, çocuk oyuncağımı bu ?

Dengesiz. Hem dava açıp gemde geridön, çocuk oyuncağımı bu ?
Acmis ama bu is tamamen bitmeden geri don ama duzelceksen geri don diyor hala ! Ne bir ozur ne bir gel ikimizde duzeltelim ! Oyle bi laf yok . hala ayni degismiyor degismiycekte . kayinpederim bile kizim bu cocuk adam olcaga benzemiyor diyo cok uzgun yani bitti artk bosanma gununu bekliycem :'(

kayinpederin bile senden yana yani ?
Demek ki kocan hakkaten manyak.

Icim gidiyor suan istesem barisirim ama duzelmiycek bi adam ve mahfederim omrumu bole biriyle . keske duzelse ama ah ah .... Yarin esyalarimi topliycam :'( .

Icim gidiyor suan istesem barisirim ama duzelmiycek bi adam ve mahfederim omrumu bole biriyle . keske duzelse ama ah ah .... Yarin esyalarimi topliycam :'( .
Kararlı olman çok güzel ama son kez sen konuşmayı denesen hani üstüne basa basa BUNU SENLE SON KEZ KONUŞMAYA KALKIYORUM VE BU KONUŞMAYI BİR DAHA YAPMAYACAĞIM diyerek bir çocuğa nasihat eder gibi imalar olmaksızın net bir şekilde taleplerini sıralasan bu durum bir daha tekrarlandığında aklondaki acabalardan kurtulursun diye düşünüyorum ...

[QUOTE="pitipiti_, post: 38302702, member: 447683gidiyor suan istesem barisirim ama duzelmiycek bi adam ve mahfederim omrumu bole biriyle . keske duzelse ama ah ah .... Yarin esyalarimi topliycam :'( .[/QUOTE]
Ya yazmiyim dedimde arkadasim kendimi zor tuttum bosanma bence yani bi sans daha ver ona degil evlilignize dua et bu evlilik icin duayla duzeltirsin belki olamazmi sanki

[QUOTE="pitipiti_, post: 38302702, member: 447683gidiyor suan istesem barisirim ama duzelmiycek bi adam ve mahfederim omrumu bole biriyle . keske duzelse ama ah ah .... Yarin esyalarimi topliycam :'( .
Ya yazmiyim dedimde arkadasim kendimi zor tuttum bosanma bence yani bi sans daha ver ona degil evlilignize dua et bu evlilik icin duayla duzeltirsin belki olamazmi sanki[/QUOTE]
Keske olsa ben hem kararli gibi gozukuyoeum herkese ama icim gidiyor. Oda duzelelim diye sadece 1 kere aradi . oda inadindan öluyor bende artik gozunde naparsam yappiyim benden vazgecemez modundan ciksin diye susuyorum . keske bi caba gorsem . ailem izin verse ben tekrar denerdim belki ama bu ilk denemem olmazdi kac kere kavga ettik duzelemiyoruz . o annesi oldugu surece ben artik oyle bi insanla devam etmem. Bana aileme hakaret etti o kadin ! Ben o kadini cocugumun babanesi yapamam . kayinpederim bile benden yana karisive ogluyla konusmuyor . herkes benden yana . oda anasinin esiri olmus ... . cok pismanolcak. ..

Beni anlamiyor dinlemiyor . hep o hakli . hep o dort dortluk . hala suan bile yazip icimdekileri guzelce neden bu hale geldik diyesim var ama yine anlamiycak . keske herseyi duzeltebilcek bi karakteri olsaydi !! Keske

Beni anlamiyor dinlemiyor . hep o hakli . hep o dort dortluk . hala suan bile yazip icimdekileri guzelce neden bu hale geldik diyesim var ama yine anlamiycak . keske herseyi duzeltebilcek bi karakteri olsaydi !! Keske
DAHA ÖNCE HİÇ EVİ TERKETTİNİZ Mİ ? HANİ BOŞANMAK ÜZERE EVİ TERK ETMEYİN DE BLÖF İÇİN TERKETSENİZ, HANİ BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR

DAHA ÖNCE HİÇ EVİ TERKETTİNİZ Mİ ? HANİ BOŞANMAK ÜZERE EVİ TERK ETMEYİN DE BLÖF İÇİN TERKETSENİZ, HANİ BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR
Evet 6 aylik evlilik ve o evden ikinci cikisim ve son oldu sanirim . niye guzel kalamadik diye diye kafayi yedim . olmadik iste .,..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…