Allah razi olsun . davamiz var diye yanlis dedim yani yarin bosanma davaasi acmaya gidicek . ben ailemle kaliyorum . cok kotuyum yediremiyorum kendime 6 aylik evlilik bitiyor . nasil atlaticam '(Hayırlısı olsun hakkında sakın üzülme değmez erkeklere bu arada ne çabuk dava günü gelmiş hızlı oluyor sanırım anlaşmaşı olduğu için mi ?
Bundan sonra mutlu olursun insallah. Kurtuluyorsun kazasiz belasiz.Yarin davamiz var . yapabildim . bitirebildim . bi an once biter bu dava insallah :'(
Bizde cok bosancaz dedik ama yapamamistik ama bukez baska bambaskaOff biz neler yaşadık. Nelerden döndük.. Çok yüz göz olduk. Sinirle kaç defa bitirdim kafamda o da öyle. Ama sonra ne oldu hep barıştık. İkimizde seviyoruz çünkü ayrılamayız öyle kolay kolay. Arada gene atışsakta sabrediyoruz, alttan alıyoruz. Ne zaman ki sevgim azalır, zaten sevgi azalınca çoğu şey kırılır. Eşler birbirine tahammül edemez bence. İşte o zaman bitiririm. Gerçi kararınızı vermişsiniz ama ikinizde birbirnizi seviyorsanız. Dava falan açmayın hiç. Aynı çatı altına da girmeyin. Ayrı kalın biraz. Sen ailende o ailesinde. Kafanızı dinleyin. Gerçekten bitmeli mi bunu düşünmelisiniz? Bak biz kedi köpek gibiyiz bazen ama seviyoruz işte :)
Unutuluyor tatlım. Biz neleri unuttuk.. Çok daha fena şeyler yaşadık ya o kadar diyim. Hakkınız da hayırlısı olsun.
Insallah kazasiz belasiz olurBundan sonra mutlu olursun insallah. Kurtuluyorsun kazasiz belasiz.
Oyle mukemml bi ailem varki allahima bin sukur iyi olayim diye gozume bakiyorlar ama berbat biseymis berbatyarın davayı açtıktan sonra bır tatıle başka şehirdeki bır akrabanıza arkadaşın varsa ona gıt gez dolaş kendini oyala yaşadıgın derdın dermanı ZAMAN zamanla atlatacaksın kolay değil hiç kolay değil ama pisikolojı olarak en az hasarı alarak atlatmak için mutlu olabılecegın şeyleri yap kendıne uğraş bul ALLAH karşına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah
şanslısın ailenden yana ne güzelOyle mukemml bi ailem varki allahima bin sukur iyi olayim diye gozume bakiyorlar ama berbat biseymis berbatcok canim yaniyor
öyle deme. öyle bir an gelır ki acırsın ailesinin halıneArtik dedigi serefsizce laflari kaldiramiyorum . bana aileme . tek aile onda var benimkiler kopek sanki . gebersinler gozumun onunde yasasin acisini gostersin rabbim bana onun acili halini beni bu hale dusurdu bin beter olsun ins
İletisim sifir cunku insan degil . hep o hakli dinlemez bile . kafasinda kurduklariyla yasar . sen ne desen bostur . yok bana cok cektirdi onun gozumun onunde kopek olusunu gostersin bana rabbim ya baska bisey istemiyorum . beni bu hallere soktu ya . ahhhhh allahm sen buyuksun
Benim annem daha birkez olsun saat 8-9 dan sonra aramadi . biz evlat ddegil miyiz ? Bak kv saat 1de aradi oglunu bugun . 10 dk konustular kari kilikli . kopamasin oglundan soksun koynuna baksin bundan sonra
Hepinize tektek tesekur ederimduzelcek hic biseyimiz kalmadi . gittim diye o beni cok sevdigini soyleyen iki yuzlu kari kaynanam olcak kari bana mesaj atmis sen benim ogluma kari olamadiysan kimseye olamazsin ben ogluma en iyilerini bulur dugunumu yapar o evde oturturum yazmis. Bende senin seviyene inmiycem allahinizdan b ulun yazdim . kocamada ana kuzusu kari kilikli yarin dava acmazsan adam degilsin dedim . zaten ailem arkamda ama dönersen daha yaninda olmayiz diyorlar . oyle pis insanlarinneyine döneyim allahim bana yardim etsin gecsin su gunler
Aynen oyle gidersen biz yokuz daha diyorlarBedduaya bende biraz dayanamayip ettim birkactane ama etme canim . Allaha havale et
Ayni bizm gibi ya . Ama benimki o kadar gec saatte aramazdi arkadasi abisi arardi..
Pes ya , benimde kaynatam dedi boyle ama daha iyisini bulurum degilde bes kurus yedirmem vermem hicbirsey anlaminda dedi . Allahindan bulsun pisliklerrr . Birak bee aman dunya icin degmez Rabbim daha iyisini cikartir ins . Bende bosanma asamasindayim cok zor oluyor ama bir sekilde bitecek yani , benimde ailem destek cok sukur , annem gitseydim birdsha ne evine gelirim nede sen gelirsin dedi . Bende kaldim , hayirlisi canimm uzme kendini
Aynen oyle gidersen biz yokuz daha diyorlarnasil aşıcam bilmiyorum . herkes yuzunu gosterdi . ne pis rezil insanlarmis . yaptiklarim haram olsun . asiri kotuyum :''''( allahim dusmanima yasatmasin
Aynen oyle gidersen biz yokuz daha diyorlarnasil aşıcam bilmiyorum . herkes yuzunu gosterdi . ne pis rezil insanlarmis . yaptiklarim haram olsun . asiri kotuyum :''''( allahim dusmanima yasatmasin
Esinle konuştunuz mu hic? O ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?