Ben aşkın cok değerli bişey olduğunu düşünüyorum..Birdaha dondugumde biterse arkamda ailemde olmiycak ama . yaptigi herseyi aileme anlattim ben 6aylik evliligimde dayak bile yedim :'( hala nasil uzuluyorsam bitiyor diye bilmiyorum . ama cok uzuluyorum cok ......... Herkes kurtuldun diyor bilenler ama gelde anlat
Baştan sona soluksuz okudum.... Çok zor şeyler yaşamışsınız karşılıklı yapılan hatalar da var diyorsunuz keşke sonuç böyle olmasaydı... Gerçi eminim kimse büyük umutlarla kurulan bir yuvayı hemen yıkmaz... 3. kişiler araya girmese inanın bu evlilikte bitmezdi ama ne yazık ki evliliği 2 kişiye doğrusuyla yanlışıyla yaşatmıyorlarBi onceki konumda kavganin cikis sebebi vardi eften puften seyler . esime trip attigimhalde annecigine attigimi sandi . buna misilleme olarak babama terbiyesizlik yapti . alsin artik kaynanam oglunu bitarafina ..... Konusmaya calistim insanca ama gozleri donmus resmen anneme trip yaptin diyor . baskada bisey demiyor. Ustume yurudu aciklayamiyorum bile seytana donmus gibi . halbuki ailesine cok iyi davranirim ama hayatimda gordugum en adi insan bu adam ! Affetmeyi dusunmuyorum ! Bitti ya bitti
Canim, insallah senin ve yuvanizin degerini anlar ve geri gelir. Bir mucize olur ve istedigin gibi bir adam olarak sana doner.Yazdiklarimi okuyorumda hirsla sinirle nekadar beddua etmisim :'( rabbim affetsin . ayrilirken ben o evden alyansimi bile aldi . hangi adamin aklina gelirki karsi evi terk ederken alyansida almak .tabiki satmak icin aldi . cok zoruma gitti . inanamiyorum yaptiklarina yasadiklarima . ama size bisey itiraf ediyimmi. Onca seyler yasatti bana ettigim laflar icin bana kizmayin ondan . sadece hala icimden kopek gibi sevdigim icin kizin :'( . sinirle ettigim her lafin ardindan icim parcalaniyor. Oyle seyler yasadim okadar gozyasi doktumki suan oldugu gibi . . sesini duymak yuzune dokunmak istiyorum aptal gibi :'( cok ozliycem allahim yardimet ya
Ne diyim kiCanim, insallah senin ve yuvanizin degerini anlar ve geri gelir. Bir mucize olur ve istedigin gibi bir adam olarak sana doner.
O zaman her sey unutulur. Beddualarin sinirle soylenmis seyler tabii ki. Kimsenin sana kizmaya hakki yok. Can acisiyla insan her seyi soyler.
Artık düşünmemeye çalışın bana kalırsa bir işe girin yada bir kursa başlayın evde olmak sizin sürekli olayları beyininizde canlı tutar malesef....Ne diyim kibir mucize gerek ama hic bisey duzelmiycek gibi . yinede cok saolun... Gozumu acar acmaz o geliyor aklima :'(
ofkeyle kalkan, zararla oturur...Yazdiklarimi okuyorumda hirsla sinirle nekadar beddua etmisim :'( rabbim affetsin . ayrilirken ben o evden alyansimi bile aldi . hangi adamin aklina gelirki karsi evi terk ederken alyansida almak .tabiki satmak icin aldi . cok zoruma gitti . inanamiyorum yaptiklarina yasadiklarima . ama size bisey itiraf ediyimmi. Onca seyler yasatti bana ettigim laflar icin bana kizmayin ondan . sadece hala icimden kopek gibi sevdigim icin kizin :'( . sinirle ettigim her lafin ardindan icim parcalaniyor. Oyle seyler yasadim okadar gozyasi doktumki suan oldugu gibi . . sesini duymak yuzune dokunmak istiyorum aptal gibi :'( cok ozliycem allahim yardimet ya
bu anlattiklarini bilmiyordum. vermesin ailen geri zaten seni. hem disarda calis hem evde kolelik yap.Belkide sular durulur ama ailem beni geri ona vermez ki :'( yassadiklarom ortada . calisiyordum ben zaten dibine kadar alirdi 1 lirasiz gezdigimi bilirim ki ben bekarken cebi para dolu kizken .... Alistigim hayatin tam tersini yasatti bana . 6 ayda birtane arkadasim evime caya gelemedi . 7 yillik cok kiymet verdigim dostum dedigim kizla 6 ayda gorusmedim . ev is ev is calis parayi ver . kopek gibi bi hayat yasatti. Sadece anneme gidebilirsin diyordu. . konusamiyoruz direk ustume yurur iter kakar vurur . her aksam apartmanda rezil olurduk . bunlarin cogunu biliyor ailem korkuyorlar bana zarar verir diye geri birakmazlarbeni. . gerci geri dönulcek bi hayat yok ortada ama olmasini cok isterdim :'( onla mutlu olmayi cok isterdim ama olamadi . annesnin sozunden cikamadi.. Cok sey yasamisim ya ben
Bu nasıl bir bedduadır ya.Artik dedigi serefsizce laflari kaldiramiyorum . bana aileme . tek aile onda var benimkiler kopek sanki . gebersinler gozumun onunde yasasin acisini gostersin rabbim bana onun acili halini beni bu hale dusurdu bin beter olsun ins
Aynen oyle barisirsan bizi sil diyorlarBundan sonraki yasantinizda ders olsun her olani her denileni ailenize anlatmayin. Simdi siz belki barisirdiniz ama aileler her halti bildiği için cesaret edemiyorsunuz.
Haklisin ne diyimSen böyle melankoli takılırsan daha çok sürünürsün. Toparla kendini seni aşşalık gibi görüp üstüne ezen adamın,ardından bu salya sümük ney? Biraz dik dur!
Haklisin ne diyim6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?