bu evlilik bitti .

Ben aşkın cok değerli bişey olduğunu düşünüyorum..
Sevdiğini söylüyorsun aşıksın eşine.
Detay bilmiyorum ama sadece sevdiğini ve acı cektiğini biliyorum..

Baştan sona soluksuz okudum.... Çok zor şeyler yaşamışsınız karşılıklı yapılan hatalar da var diyorsunuz keşke sonuç böyle olmasaydı... Gerçi eminim kimse büyük umutlarla kurulan bir yuvayı hemen yıkmaz... 3. kişiler araya girmese inanın bu evlilikte bitmezdi ama ne yazık ki evliliği 2 kişiye doğrusuyla yanlışıyla yaşatmıyorlar
.. Allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonraki yaşamınız ikiniz içinde hayırlı olur...

Canim, aslinda ailelere yansimasaymis bu is siz aranizda halledebilirmissiniz gibi geldi. Kaynananin soyledikleri inanilmaz acitici, yazmamaliydi onlari. Yani esinle duzelsen bile o kadinla iyi olamazsin ki bir daha. Bilmiyorum belki de olursun. Benim babaannem yengelerime ve anneme neler yapti da hala bakiyorlar yuz yuze. Sebebi kocalari tabi. Kocalari arkalarinda olunca her sey tolere edildi. Ama dayak yedigini de soyluyorsun. Bilmiyorum.

Sen bekle artik, kimseye bir sey yazma. Belki gercekten pisman olur esin. Sen artik sinirini bir kenara birak. Dua ederek bekle canim. Duzelmezse bir seyler inan ki hayrinadir. Cocugun da yok, yeni bir hayat kurman daha kolay olur. Allah yardimcin olsun. Gonlunden gecen senin icin hayirli olsun ve gerceklessin dilerim.

Hepinize tekrar tekrar cok tesekkurederim. Suan caresizce bosananlara nasilsin atlatiliyormu diye yapisiyorum :'( ne zormus ne aciymis. Evet kimseye tasmasaydi olay atlatirdik ama esimde o kocalik duygusu yoktu . en ufak biseyimizde annesine kosardi . ne evliligimi anladim ne arkamdabirkoca. :'(. Ne aci duygular . o evi toplarken hisetceklerimi dusunmek bile urkutucu. Uyku uyuyamiyoeum . suann nerde napiyor nasil diye dusunmekten delircem

Yazdiklarimi okuyorumda hirsla sinirle nekadar beddua etmisim :'( rabbim affetsin . ayrilirken ben o evden alyansimi bile aldi . hangi adamin aklina gelirki karsi evi terk ederken alyansida almak .tabiki satmak icin aldi . cok zoruma gitti . inanamiyorum yaptiklarina yasadiklarima . ama size bisey itiraf ediyimmi. Onca seyler yasatti bana ettigim laflar icin bana kizmayin ondan . sadece hala icimden kopek gibi sevdigim icin kizin :'( . sinirle ettigim her lafin ardindan icim parcalaniyor. Oyle seyler yasadim okadar gozyasi doktumki suan oldugu gibi . . sesini duymak yuzune dokunmak istiyorum aptal gibi :'( cok ozliycem allahim yardimet ya

Canim, insallah senin ve yuvanizin degerini anlar ve geri gelir. Bir mucize olur ve istedigin gibi bir adam olarak sana doner.

O zaman her sey unutulur. Beddualarin sinirle soylenmis seyler tabii ki. Kimsenin sana kizmaya hakki yok. Can acisiyla insan her seyi soyler.

Ne diyim ki bir mucize gerek ama hic bisey duzelmiycek gibi . yinede cok saolun... Gozumu acar acmaz o geliyor aklima :'(

Ne diyim ki bir mucize gerek ama hic bisey duzelmiycek gibi . yinede cok saolun... Gozumu acar acmaz o geliyor aklima :'(
Artık düşünmemeye çalışın bana kalırsa bir işe girin yada bir kursa başlayın evde olmak sizin sürekli olayları beyininizde canlı tutar malesef....

ofkeyle kalkan, zararla oturur...
simdi biraz kendinizi geri cekin. artik olumlu/olumsuz mesaj atmayin, aramayin.
esiniz de siz de biraz kendinizi dinleyin.
evliligin ilk yili cok zordur. yasadiklariniz normal problemler.
siz hatayi aileleri isin icine katmakla yaptiniz.
artik beklemekten baska careniz yok, sular durulsun, belki aileler de sakinlesir.

Belkide sular durulur ama ailem beni geri ona vermez ki :'( yassadiklarom ortada . calisiyordum ben zaten dibine kadar alirdi 1 lirasiz gezdigimi bilirim ki ben bekarken cebi para dolu kizken .... Alistigim hayatin tam tersini yasatti bana . 6 ayda birtane arkadasim evime caya gelemedi . 7 yillik cok kiymet verdigim dostum dedigim kizla 6 ayda gorusmedim . ev is ev is calis parayi ver . kopek gibi bi hayat yasatti. Sadece anneme gidebilirsin diyordu. . konusamiyoruz direk ustume yurur iter kakar vurur . her aksam apartmanda rezil olurduk . bunlarin cogunu biliyor ailem korkuyorlar bana zarar verir diye geri birakmazlarbeni. . gerci geri dönulcek bi hayat yok ortada ama olmasini cok isterdim :'( onla mutlu olmayi cok isterdim ama olamadi . annesnin sozunden cikamadi.. Cok sey yasamisim ya ben

Allah bundan sonrası için güzel yazılar yazsın inşallah... Dua edin bol bol ve dediğim gibi bir uğraş edinin yoksa düşün düşün
çıkmaza giriyor insan...

bu anlattiklarini bilmiyordum. vermesin ailen geri zaten seni. hem disarda calis hem evde kolelik yap.
asla mutlu olamazsin bu adamla. birak ask sevgi gecer. huzurun olsun.

öncelikle biraz sakin olsan
tamam seviyorsun ama yaşattıklarının yanında sevginde azalma yokmu
şiddet şu bu çok şey yaşamışsın

pıtıpıtı hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim ama sanki son sayfalara doğru yumuşama alametleri var sende eğer çözülebilecek bir sorunsa keşke bu kadar seviyeyi batırmadan kendi aranızda halledebilseydiniz bu saatten sonra barışsanız bile ilişkniz inanılmaz laçka olmuş .altı aylık bir evlilik için sevgiyi geçtim saygınında dibine vurmuşsunuz..eşine attığın karı kılıklı yada köpek vs türü mesajların seni haklıyken haksız duruma düşürür bu saatten sonra bence yoluna bak ailende sana destek oluyor ..karı koca belki aranızda sevgi var ama saygı ne yazıkki sıfır

Bundan sonraki yasantinizda ders olsun her olani her denileni ailenize anlatmayin. Simdi siz belki barisirdiniz ama aileler her halti bildiği için cesaret edemiyorsunuz.

Bundan sonraki yasantinizda ders olsun her olani her denileni ailenize anlatmayin. Simdi siz belki barisirdiniz ama aileler her halti bildiği için cesaret edemiyorsunuz.
Aynen oyle barisirsan bizi sil diyorlar icimde firtinalar kopuyor . dönemiyorumda gidemiyorumda . . . aklimdan tek bir saniye cikmiyor

Haklisin ne diyim 6

Hanimefendi sacmalamayin

Aranizda kucuk sorunlar oldugunu sanan arkadaslar o yonde yorum yapti

Esiniz size siddet uyguluyor, kimse ile gorusturmuyor.

Zaten igrenc bir evliliginiz var. Aileniz en dogrusunu yapiyor, ki hicbir seye ailelerin karismasindan yana degilim

Ama siz yalniz kalma psikolojisi nedeniyle saglikli dusunemiyorsunuz su an.

Halbuki bu adamla evli kaldiginiz her ana yazik. Berbat bir adam bu.

Akliniz golgelenmesin degisim korkusundan

Su konulara da konu sahibi guncelleme yapip tum ayrintilari mi anlatir ya da giren herkes en azindan konu sahibinin tum yorumlarini okuyacak bir yol mu bulur, bilemiyorum. Cok fazla yanlis yonlendirme oluyor bence eksik bilgi sebebiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…