Bu evlilik bu defa bitti...

Çok teşekkür ederim...
Hiç inancım yok buna dair biliyor musunuz...
Geleceğin bana güzel bir şeyler getireceğine dair hiç umudum yok

Diğer sorunlarınız hakkında bir fikrim yok.

Ayrılmaya karar verdiyseniz, artık evliliğinize inancınız kalmadığındandır. Dolayısıyla yoruma açık bir konu değil.

Ancak anlayamadığım bir nokta var: İki yetişkin insan olarak neden kendiniz sorunlarınızı çözmüyor/ çözülemeyecek gibiyse nihai kararı vermiyor da aileleri olaya dâhil ediyorsunuz?
Siz bu sorunları yaşarken yalnızsınız. İnsanlar sizin anlattığınız kadarını bilebilir.
Onları olaya dahil ederek ağır bir sorumluluk altına sokmuyor musunuz?

Evlenmeye tek başınıza karar verebilecek kadar yetişkinseniz, ayrılmaya da karar verebilmelisiniz.

Ailesi bilsin neden bu aşamaya geldiğimizi istedim..
Çünkü kendisi tam doğru anlatmazdı, belki anne babası da benim hakkımda yanlış düşünecekti...
İçimden böyle davranmak geldi...

Çok teşekkür ederim...
Hiç inancım yok buna dair biliyor musunuz...
Geleceğin bana güzel bir şeyler getireceğine dair hiç umudum yok

Şuan böyle düşünmeniz çok normal ama inanın geçecek bütün bunlar..

hayat enerjinizi emen insanlardan uzaklaşmanız attığınız en büyük adım.

Bu hayat yaşamaya değer, yolunuza ortak olacak yükünüzü hafifletecek insanlar olacak hayatınızda. İşte o zaman keyifle yaşayacaksınız.

Dilerim o günler çabuk gelir

Alıntıladığım mesajları geçen sene Temmuz ve Ağustos ayında yazmışsınız. Hemen hemen bu konunuzla aynı. Hatta ailenizin evine gidip 10 gün kalmışsınız ama sonra alttan alıp barışmışsınız. Açıkçası ben yine barışırsınız diye sizin adınıza üzüldüm. Umarım bu sefer hayırlısıyla kurtulursunuz.

Kaç yaşındasınız ?Eşiniz kaç yaşında okuyor demissiniz de

Bu defa farklı...
Gerçekten kendi seçimleri ve kendi huyları yüzünden çocuk olmayacağını bildiği halde bunları iyileştirmek yerine ayrılmayı seçen biriyle olmayacağını gerçekten anladım...

Ailesi bilsin neden bu aşamaya geldiğimizi istedim..
Çünkü kendisi tam doğru anlatmazdı, belki anne babası da benim hakkımda yanlış düşünecekti...
İçimden böyle davranmak geldi...

Siz ayrılmaya karar verdikten sonra, ortada çocuk da yokken, ailesi hayatınızın neresinde olacak ki?

Ayrılığın sebebini bilmeleri neyi değiştirecek?

Varsın yüzde yüz kusurlu taraf olarak sizi bilsinler. Siz başka bir hayata doğru yol alırken, bunun ne önemi olabilir?

Okul mevzusunu anlayamadim. Calisiyormusta niye okulu istemediğinide anlamadım. Ben korunuyorum diyosun geri çekilme diyosun orayida anlamadım.

Eşim yalnız iken beni hiç dinlemiyor.. bağırıp çağırıp duvarlara vurup çarpıp kapıyı çıkıyor...
Anlaşılmak istedim.. tam olarak ne hissettiğimi bilsin istedim.. bir başkaları varken bu şekilde darivranmayacağıno bildiğim için annesigili çağırdım... beni dinlememesinin sonucu bu ,ne acı değil mi

Okul mevzusunu anlayamadim. Calisiyormusta niye okulu istemediğinide anlamadım. Ben korunuyorum diyosun geri çekilme diyosun orayida anlamadım.
Tam gün okul okuyan biri part time çalışabilir.. bu hayat pahalılığında part time maaş neye yeter? Anlatmak istediğim bu...
Bu evliliğe çocuktan o kadar korktum ki hap kullanmama rağmen birliktelikte kaza olacak diye korktum.. bilmem anlatabildim mi..

Sizi tebrik ederim ki aklı başında birisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bildiğiniz saf cahillikle muhatap olup sakin de kalmışsınız. Aile boyu cehalet akıtmışlar ılgıt ılgıt.
Gelmeselermiş daha iyiymiş ailesi bence hatta.Cehaletin vücut bulmuş hali gibilermiş resmen.Çocuğu yok diye öyle o ne demek yaa ?! Zihniyete bak.

Ben öncelikle kesinlikle bi evlilik terapisti olur veya onun güvendiği ve aklı başında biri olur kesinlikle sorunu gormesi lazım konuşarak. sanırım ona gore sorun yok ama sen kendin sorun üretiyosun. Senin hatan ailesini aramak olmuş çünkü ailesi aklı basinda insanlar degil. Ailesi kesinlikle yanlış bi tutum sergilemiş. Ofke kontrolü yıllarca suren bi tedavi degil bildiğim kadarıyla en fazla 6 ay sürüyor bi ömür öfkeli yasamaktansa tedavi tabiki mantıklı dusunmeden fevri davranan bi eşiniz var bi sure ayrı kalın ama once sakince konuşun konuşamiyorsaniz yazin sonra sonuca göre yol alın ama kalbinizde sevgi varsa ve onunda sizi sevdiğinden eminseniz çabalamaya deger. Ama esiniz henüz olgunlaşmamış sadece hatalarını fark edip degisimi kabullenirse mutlu olabilirsiniz. Umarım doğru yol alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…