Bu evlilik bu defa bitti...

Ah canim benim en dogru karari vermissin. Ite kaka yurutmeye calistigin tek tarafli evliliginde nihayet yoruldugunu anlamistin. O adamdan bir cacik olmaz. Kac kurtar kendini. Bak ne guzel cocukta yok yasinda genç. Kendi hayatina bak. Evlilik acisindan demiyorum elbette. Ama bitsin artik o degismeyecek. Surda aci cekecegin 1 ay sonrasi sukurle gececek. Ama bu adamla evli kalirsn hayatin sabirla gececek. Yinede karar senin.

Siz onları oraya sadece evliliğin bittiğini bildirmek için çağırmadıniz. Öyle olsa evlilik terapisinden konusmazdiniz onların yanında. Sizin için evlilik orda henüz bitmemişti.. Yani kendi kararınızı bildirmek için çağırmadıniz. Onlarında size destek vereceklerini umdunuz, ama gelin görün ki onlar deli oğullarına günahsız bebegi bile feda ederler. Yoksa böyle adamların cocuktan sonra düzeldigi felan yok. Bence karı koca bu durumda net bir karar almadan aileleri katması hata. Kimse "evet Benim oğlum essek" demez

hakkinizda hayirlisi olsun. uyumsuz gorunuyosunuz, aileside zaten cok arayi bulmaya calismamis. o ayri bir vicdansizlik ama neyse. alsin kendileri ugrassin sinir hastasi ogullariyla.

Ona göre hatalı benim...
Benim davranışlarım sonucu böyle davranıyormuş.. tek kabahatli benim..
Beni sevdiğini sanmıyorum,seven İnsan der ki.. bu insan hiçbir zaman çocuk olmayacak demiyor,hayat şartları daha olanaklı hale gelince ve ben normal insanlar gibi davranmaya başlarsam zaten çocuk düşünüyor,ilerde çocuğumun annesi de şimdiki eşim olsun istiyorum der ve dört elle sarılır yuvasına..
Ama tüm bunları söylememe rağmen o elinin tersiyle itip,ayrılık yolunu seçti.. kendisi bilir,gidene kal demem..

26 yaşındaymışsınız.Kurtulun bu insandan.Belli ki olgun değil.Çocuk çocuk diye cahilce tutturmuş.Bir çocuk nasıl büyür yetiştirilir bence haberi bile yok.Anne babasından ne gördüyse onu yapmaya çalışıyor kendi hayatında da İşte.Cehalet babadan oğula geçmiş.

hayırlısı olsun, o adamın psikolojisi bozuk ona çocuk falan yapılmaz.konularınızdan da biliyorum ki sizi sadece yıpratan bir evlilik daha doğrusu evliliğimsi şeydi bu.he tek bir şeye katılmıyorum, niye anasını babasını çağırıyorsunuz? iki yetişkin insansınız başkasını katmanız gereksiz olmuş.

Eşiniz zaten haksız da niye anne babası geliyor onu anlamıyorum yani bir de normal de böyle olmaz mı demişsiniz de olmaz tabi ki bu kadar yüzgöz olmaya ne gerek var bırakın ayrılsın camdan atlamaya kalktı diyorsunuz yarın o camdan sizi atar

Senin konuşarını biliyorum.Ben senin eşini sevdiğine inanmıyorum.Sürekli olarak bişeylerden memnun değilsin.Tabiki yaşayan sensin bu evliliği senin gördüklerin daha çok ama ben objektif olarak baktığımda eşin kadar seninde problemli oldugunu düşünüyorum.Bazı şeylerde sürekli tedirginsin.Hatta pişmansın evlendiğine aen.Bence seninde eşininde gitmesi gerekiyor doktora.Bencede sizin bu kadar problemli ilişkiniz varken çocuk yapmayın.Ama sende iyi değilsin .Ayrıca tedavi olmak kötü bişey değil.Hepimiz zaman zaman kötü günler geçirebiliyoruz.Ama ikinizede yazık.Hayatı bu kadar zorlaştırmayın.Sizin sorununuz sadece çocuk değil ıkınızdede memnunıyetsızlıkler var .

Diğer konularımda bundan da bahsettim.. beni dinlemez,bağırır çağırır çeker gider.. içimde ne var ne yoksa dökmemin tek yolu sözlü ifade ile buydu.. ne acı ki normal insanlar gibi her şeyi de konuşamıyoruz,beni anlar belki diye,anlaşılmak uğruna böyle bir yolu seçtim..

Bak uzlasmaya calissa. Su evlilige saygisi olsa.. cocuklugu birakip buyuse ve yav kiz bana ne desin daha cok da dogru konusuyor benim bunu yapmamam lazim evet ofke kontrol problemim var vs dese.. dur kurtarmaya calis derdim ama,kurtarsan ne olacak ki. Sen cabaliycaksn sadece. Katlanirsan evliligin surecek. Katlanmazsan direkt bitecek cunku senden baska sursun diyen yok.
Deliren bi adam cocugu da delilik aninda camdan atar bunu da diyim yani...
Benim esimin oyle problemi yoktu yada ben gormedim blmyorum. Bebek istedim yaptim. O da ne..cocuk daha 2aylikken yemek tepsisi firlatti bi gun. Sacma bi konudan dolayi tsrtisirken.. besiginde yatan cocugun ustunden firlatti tabak canak kirildi yerler pilav blmem ne. Bi gun duvarlari yumrukladi bi gun kapilari tekmeledi.. Artik anladim ki eski adam degil bu. Cocukla beraber degisti bi bisey oldu buna..simarmayi nazlanmayi biraktim. Artik annesin sen cocugnu kendni korumalisin delirtmemelisin dedim mesela..
Sonra sonra duzeldi esim. Kizim 2yasinda ve cok nadir oyle krizlere giriyo onda da kizim varsa ortamda baska odaya gidip kendi kendne sessizce geciriyo krizini. Ama toy bi adama zaten deliren bi adama al sana bebek denmez. Benim esim eger hep oyle olmus olsa ben bebek dusunmezdim. Demem o ki..duzgun adam bile cocukla alka talka olurken.. zaten dengesize bebek verirsen ..kiymet bilecegini hic sanmyorum.. Cocugu olmadigindan oyle demesin kimse..

Hala “gidene kal demem” diyorsunuz. Kocanız gelip özür dilese barışabilecek durumdasınız. Hem de olaylar daha bu kadar tazeyken bile. Bu gidişte ailenizin evine gitseniz ve 10 gün geçse, yine geçen sefer alttan alıp barıştığınız kıvama gelecek gibisiniz.

Unutmayın, barışırsanız bundan sonra açtığınız her dert konusunda onun kadar sizin de payınız olacak. Başınıza gelecekler onun kadar sizin de suçunuz olacak. Bile bile lades demiş olacaksınız.

Benim anlamadığım hamile kalmaktan bu kadar korktuğunuz adamdan ayrılmaktan niye bu kadar korkuyorsunuz? Çocuğunuza baba olmaya layık görmediğiniz adamı, kendinize koca olarak nasıl layık görüyorsunuz? Çocuğunuz kıymetli de siz bu kadar değersiz misiniz?

Sana sarılıp aglayasım geldi benim eşimin aileside eşim de böyle ben 2ncocuk yaptım ama hiç bir değişim yok büyük oglum artık babası kızdıgında ondan nefret ediyor ah ah cok iyi anlıyorum seni

Ben zaten söylüyorum .. benim de çok hatam var diye.. ben kendimi sütten çıkma ak kaşık olarak görmüyorum ,görmem de zaten.. ama o kendinde hiç hata görmüyor biz bu noktada ayrılıyoruz..
Zaten şurda da ben hatalıydım,oturalım sen şunu yapma ben de bunu dese sorun kalmayacak...normal insanlar gibi iletişim kursa sorun kalmayacak...
Ben terapiste birlikte gitmeyi teklif ettim.. illa ki benim de var ihtiyacım,ama ben bunu kompleks haline getirip ben deli değilim gitmem demiyorum.. bugün deseydi bana “ evliliğimizi kurtarmak adına terapist araştırdım,sınansalar başlıyoruz”diye o kadar çok sevinirdim ki,bu evliliğe sahip çıktığını gördüğüm,çabaladığını gördüğüm İçin...

Eşinizin okul durumundan şikayetçi olmamalisiniz
Bemce o şu anda ne kadar ciddi bi durumun içinde oldugunun farkında değil kesinlikle yüzyüze veya konuşamıyoruz diyorsaniz yazin kendinizi tam olarak ifade edin en önemli noktaya suçlayici ifadeler kullanmamalisiniz . Su yönünü seviyorum ama sonra boyle (değişmesini istediğiniz huyu) davranman beni rahatsız ediyo vs. O da size soylicek tabiki. Asil soru gerçekten bitirmek istiyo musunuz? Okul mevzusunu ben çok buyutmuyorum cunku evlenmeden önce okuduğunu biliyorsunuz dur.

Esinizde narsist kisilik bozuklugu var. Ayrica hicbir erkek annesi babasi cikip da oglumuz sorunlu, ofke kontrolu var falan demez cunku onu kendileri yetistiriyor. Eski konularinizi da takip ediyordum daha okul bitmemis yasiniz kucuk neymis bu cocuk sevdasi. Baba olacak olgunlukta bi insan bile degil. Resmen sana psikolojik baski yapiyor

Benim eşimde de aynı sorunlar vardı sinirliydi O yüzden ailesinin yanında konuştuk biz de Allah'tan Ailesi de psikolog gitmesini önerdi Yani en azından eşim gitmese bile yani bunu kabullenmesi benim için bir olan aktı sonuçta yani eşim gitmedi psikoloğu ama yine de kendine çeki düzen vermeye çalıştı sinirlerine hakim olmaya çalıştı O yüzden ben de evliliğime devam edip çocuğumu doğurdum ama sizin eşiniz kendi sinirini bile kabullenmiyor neye güvenip çocuk yapmayı planlıyor siz haklısınız Bence düşünceniz neyse onu uygulayın

Yani aranız bu kadar kötüyse neden beraber olmayı kabul ediyosunuz.Bu adamın bunca kötü huyundan yeni mi haberdar oldunuz.Ayrıca aileler ne desin ne yapsınlar ki ben anlamadım koca adamı azarlayıp size değişeceğini mi vaad etsinler.Evet bizim oğlumuz da kötü deselerdi bile size ne faydası olacaktı ki bu adamın değişeceği anlamına gelmiyor zaten.Zaten daha geçim derdini aşamamış insanların diğer tüm meseleleri konuşması da saçma bence.Yani nası dengesiz bi evlilik ki gündüzünde seks konuşulurken akşam boşanma kararı alınıyo.Siz de pek normal gelmediniz bana.

Hayır yanlış anlamışsınız...
Evliliği bu kadar küçümseyip,elinin tersiyle itebiliyorsa def olsun gitsin öyle biri... ben elimden geleni yaptım, okulun bitsin öyle çocuk olur dedim,yok dedi,terapist dedim yok dedi,kendi kendini törpülemeye çalış dedim,yok dedi... sadece çocuk olmasına odaklı şuanda...
Benim ondan ayrılmaktan korktuğun felan yok ki,onunla karşılaşmayayım diye ben iş çıkışı çıktım aileme geldim..evden kıyafetlerini topladın çıksın gitsin diye.. sizin dediğiniz gibi olsaydı,karşılaşmak İçin fırsat yaratmam gerekirdi..

Kesinlikle dogru yoldasınız. Evlilik terapisi de işinize yaramazdi önce eşinizin ayrica terapi olması gerekir ama bu süreçte çok yıpratıcı olacaktır. O yüzden kararınızdan caymayın yol yakınken çocuk falan olmamisken bağları koparın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…