Bu evlilik bu defa bitti...

Kendini yıpratma.Bakıp görelim ne olucak.Yaşınızda küçük sanırım ikinizinde.Senin ailen ne dio bu duruma.Haberleri var mı?.Tabiki hatasız kul olmaz.Hepimizin var hataları.Ama işetişim sorunu var aranızda.Sen a diosun o z .Allah yardımcın olsun.

Umarım bu adamdan ve aileden bu sefer kurtulup çok mutlu olurdunuz.

Evlendikten sonra okumaya karar verdi ..
Neden önce söylemedin okul okuyacağını dediğimde ise “ sen beni beklemezdin ayrılırdın” oldu.. şimdi ise çocuk olmama sebeplerinden biri de okulu...
Kendisi sebep buna ama bilmiyor...
Ben onunla konuşmaktan vazgeçtim artık,dün konuştum son olarak ve yine anlaşılmadım,bitti... ben vazgeçtim artık..

Çocuk işini baştan konusmadinizmi da böyle ayrilcam diyor.korunduğunu neden soylemedin.
Bana evlenmeden önce 1.5 yıl en fazla çocuğum olmadan dururum diyordu ve ben de TAmam ben de o kadar süre sonra çocuğum olsun isterim dedi ..
Ama kendisi sonradan okul okumaya karar verdi.. belli bir düzen olmadan çocuk ta ben istemiyorum haklı olarak..

Değişik bir karakterin var. Hem şuursuzca sevip evliliğin bitmesin diye uğraşıyorsun hemde çok mantıklısın eşine rağmen mantığın ağır basıyor ve çocuk konusunda doğrusunu yapıyorsun. Senden bu kadar çabuk vazgeçen geleceği için plan yapmadan sadece çocuk istiyorum diye (sanki oyuncak istiyor) kendini parçalayan bir adama değil çocuk su verilmez. Bu adamdan koca olmaz. Boşuna ara bulsunlar diye büyğklerden medet umma bence. Senin kocan ciddi problemli ve değişmez. Yol yakınken boşan kurtul. Pazarlıkla evlilik olmaz.

Ailemin yanındayım şuan.. evden eşyalarını toplasın karşılaşmayalım diye Eve gitmedim bugün.. alt katımda dedemler oturuyor onlara sordum araba hala evin önündeymiş Yani eve gelmemiş o da bugün..
Yarın çıkıp gideceğim evime .. eşyaları boşaltacakları zaman da çıkarım evden..
Ailen kararıma saygı duyuyor,biz senin arkandayım diyorlar şükür..

Zamanında ben de kendisini üzdüm yıprattım..
Canını yaktım... ben de hatasız değilim...

Eşiniz bu kadar hatalıyken, sizin kendi hatalarınızı düşünmeniz enteresan geldi. Yani bundan sonra mutluluğu haketmemenize sebep olacak ne yapmış olabilirsiniz? Sanırım eşiniz sizin psikolojinizi bozmuş.

Eşiniz bu kadar hatalıyken, sizin kendi hatalarınızı düşünmeniz enteresan geldi. Yani bundan sonra mutluluğu haketmemenize sebep olacak ne yapmış olabilirsiniz? Sanırım eşiniz sizin psikolojinizi bozmuş.
Sevgiliyken ayrılmak isterdim,blöf değil gerçekten peşimden ayrılmaz,ne kadar kırsam da bırakmazdı beni..azarlar,kalbini kırardım,yalan söylerdim benden ayrılsın diye sırf.. bunlar da benim hatalarım..
Kendisi bana hep sen bana öyle davrandın ki benim bu davranışlarımı bile hak eden biri değilsin bile dedi.. daha kötü davranılmayı hak ediyormuşum...
Böyle böyle hep benim kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu.. bana devamlı anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdin diyen biri..

Böyle yaratıkların çoğalmaması gerekiyor zaten

İkiniz de çocuk gibisiniz
sen onu ailesine şikayet ederken ne bekliyodun ki?
Bence de ayrılın, daha önceki konularında da hep aynı sorunları yaşıyorsunuz

Ben ayrilmaya karar versem en son anne babalarin haberi olurdu herhalde. Ama sizin konuda bence onlarin hali tavri ve esinizin onlarlaykenki tepkisi de tuy dikmis her sorunun ustune ve bu karari almanizda etkili olmus. O yuzden iyi olmus. Bence durdugunuz hata. Bolunerek cogalsin manyak herif. Siz dahil olmayin bu prosedure.

Ailesi de kendisi de çocuk yapmani bu evliliği bitireme diye istiyorlar. Biliyorlar ki çocuk olunca birçok şeye katlanmayi tercih edeceksin. Işte o zaman çok daha kötü durumlara eyvallah demek zorunda kalacaksın. O yüzden sakın sakın çocuk yapma. Çocuk olduktan sonra düZelir lafına sakın kanma.
Eşinin zayıf bir kişiliği var. Terapi almadan ciddi bir değişim görmeden çocuk yapmamalisin.
Kendinde hata aramaktan vazgeç. Tabi kimse kusursuz değildir fakat eşinin bu davranışlarınin sebebi senin hataların değil. Kendini kandirma. Ya da kandirmalarina izin verme. Eşin bu haliyle bir çocuğa babalık sana da eşlik yapamaz. kendini düzeltmek için terapi alır ve gerçekten değişmeye cabalarsa biraz daha emeğe degebilir.

Boyle ruh hastalarını baba yapmayalim lütfen. (Kamu spotudur)
Cocuk da yok madem, elin hastasini iyi edeceginize kendinize bi iyilik yapın

Eski konularını okumayan herkez seni haklı buluyor sana bişey söyliyim mi alınma ama o adamın hayatını karartmışsın sen yıllarca seni sevmiyorum diyen bi kadına kendi aşkını yetirmeye çalışmış adam sonunda seninle evlenmişte ama sen sürekli kaprisli ve benlenti içindesin adama karşı ve bunun farkında değilsin. Adam seni çok seviyor ve karşılığını göremedikcede hırçınlaşıyor seni kaybetme korkusu var çocuk istiyor sen bu adama ilgi gösterip cilve yapsan sevdiğini dibine kadarhissettirsen varya bu adam dünyada cenneti yaşar ama sen zaten ona aşık olmadığını sevmediğibi sürekli emzpoze etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…