- 1 Ocak 2019
- 123
- 81
- 13
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
- #1.001
Mutlaka bir şey söyleyecek karşı taraf....ama bu sefer kızımız soylenilenin doğruluğunu ispat meselesine zihnini yormaya baslar.Verilen yanıtlar içine sinmez vs....(mizac olarak da kurmaya eğilimli oldugunu görüyorum) zaten asıl mesele/problem hiçbir zaman bu iki konu değildi ilişkilerinde.Asil mesele iletişim problemi yaşıyor olmalarıydi...ustruplu tartisamamalariydi. İlişkileri tekrar aynı süreci kaldıramayacak kadar yıprandı zaten...Ailesi hakkında sessiz kalması konusunda sizinle hemfikirim ama whatsapp olayını ben bile merak ettim ya.. ben olsam kesinlikle sorardım bunu
bende anlamadim resmen savaş verdiler boşanmasın diye konu sahibinden fazla hatta adam nerdeyse mağdur duruma düştü. simdi 1 aydir surekli watsaptaydi adam kinu sahibi aşırı derecede takmıştı bu duruma karşı taraftan adim yoktu ne biliyim bu evlilik nasıl olur düzelir dikis tutar bilemedim ben adamin tekrar arıza çıkaracağına eminim ama insallah yanılan biz oluruz diyorum.Bir kaç arkadaş boşanmaman için çok uğrasıyor ama sanki kocan melek sana psikolojik baskı uygulamıyoruygulamı pencereden atmak gibi şeyler yapmiyormuş gibi ama o seni seviyor havalarındalar
Şu kadının eski konularını okuyun ve adam şu anda tutturmuş cocuk diye ne yapacak sırf kocası istiyor barışsın diye çocuk mu yapıcak bazılarınız harbi hayal dünyasında yaşıyor
Kesinlikle inşallah biz yanılırız ama durum bubende anlamadim resmen savaş verdiler boşanmasın diye konu sahibinden fazla hatta adam nerdeyse mağdur duruma düştü. simdi 1 aydir surekli watsaptaydi adam kinu sahibi aşırı derecede takmıştı bu duruma karşı taraftan adim yoktu ne biliyim bu evlilik nasıl olur düzelir dikis tutar bilemedim ben adamin tekrar arıza çıkaracağına eminim ama insallah yanılan biz oluruz diyorum.
Ben w.appda olmasına takılmadım ama karısı daha iyi bilir tabibende anlamadim resmen savaş verdiler boşanmasın diye konu sahibinden fazla hatta adam nerdeyse mağdur duruma düştü. simdi 1 aydir surekli watsaptaydi adam kinu sahibi aşırı derecede takmıştı bu duruma karşı taraftan adim yoktu ne biliyim bu evlilik nasıl olur düzelir dikis tutar bilemedim ben adamin tekrar arıza çıkaracağına eminim ama insallah yanılan biz oluruz diyorum.
+100000Ben w.appda olmasına takılmadım ama karısı daha iyi bilir tabipeki eski konularını hiç mi okumadı bu insanlar kadın çift terapisi şu bu herşeyi diyor adam kabul etmiyor çocukta çocuk çocukta çocuk konu sahibide biliyor düzelmiyeceğini belki bir bebek yapar bide öyle dener napalım hayîrlısı olsun
Whatsap olayı İçin ailende kaldığını bildiğim için,annenin kardeşinin whatsap hesaplarına bile baktım dedi. Ve de şu var, aynı hattı kullanmaya devam edecek sonuçta.. öyle bir şey yaptıysa tekrar denemeye cesaret edemezdi aynı hat ile sanırım...Güzelim barismaniz hayırlı olsun. Benim sana özellikle söylemek istediğim iki şey var. Madem birbirinize yeniden şans verdiniz lütfen bir aylık sürede eşinin watsap da geçirdiği vakti...ve ailesinin barismaniz için bir adım atmamasıni mesele yapma
Ben protokolü yolladım,dilekçeyi kendim imzaladım.. bugün batı adliyesine gidecektim bunlar blöf değildi..Mesajım havada kalmış neyse 1 ay sonra okursunuz değişen birşey olucağını hiç sanmıyorum üstteki mesajımı yıldızlayın
+100000
Kadın tayt giydi diye camdan aşağı atlamaya kalkmalar
Yemeğe geç kaldığı için arabayı hızlı hızlı sürmeler yani tatsız konu hatırlatıcısı olacağım ama burada bunlar nasıl bir anda silindi şaşırıyorum
En blöf yaptığınızı düşünmedim ama boşanmak istemiyorsunuz o belli yoksa bu kadar sorunlu bir evliliği sürdürmezdiniz aşk aşk da huzurun olmadığı yerde hikaye hepsi ki sizde biliyorsunuz esiniz 4 yıl çocuk demiyecek öylemiBen protokolü yolladım,dilekçeyi kendim imzaladım.. bugün batı adliyesine gidecektim bunlar blöf değildi..
Arkadaşlar beni vaz geçirmeye çalıştı ama hiçbirini dinlemedim, ondan adım yoksa tamam boşanıyoruz,benden zaten yok dedim...
Pazar günü bu olaylar olmasa bugün açmıştım ben davayı. Blöf yapmadım yani..
Sordum zaten.. telefonunu aldım baktım bile.. senin ailende kaldığını bildiğim için onların profiline bile bakıyordum dedi.. ya şimdi aynı hattı kullanacak bu insan.. böyle bir durumda konuştuğu biri varsa whatsapta engelliler içinde olması lazım öyle değil mi,telefonu normalde hep ortadadır.. hani aynı hattı kullanırken barışmaya cesaret edemezdi sanırım öyle bir şey olsa haksız mıyım ?Ailesi hakkında sessiz kalması konusunda sizinle hemfikirim ama whatsapp olayını ben bile merak ettim ya.. ben olsam kesinlikle sorardım bunu
Ben peşinen söyledim, hatta ailemin yanında söyledim.. onları da şahit eder gibi..En blöf yaptığınızı düşünmedim ama boşanmak istemiyorsunuz o belli yoksa bu kadar sorunlu bir evliliği sürdürmezdiniz aşk aşk da huzurun olmadığı yerde hikaye hepsi ki sizde biliyorsunuz esiniz 4 yıl çocuk demiyecek öylemi
Samimiyetle söylüyorum ben hiç başkası olduğunu düşünmedim. Ama uyumlu olduğunuzu da düşünmüyorum.Bazen evlilik dans gibidir. Biriniz iki adım geri gidiyorken diğerinizin iki adım ileri adim atmasi uyum yakalamaniz icin gerekiyor ...Hayırlı olsun tekrarWhatsap olayı İçin ailende kaldığını bildiğim için,annenin kardeşinin whatsap hesaplarına bile baktım dedi. Ve de şu var, aynı hattı kullanmaya devam edecek sonuçta.. öyle bir şey yaptıysa tekrar denemeye cesaret edemezdi aynı hat ile sanırım...
Sonuçta telefonu akşamları elimin altında olacak...
Evet bende de vardı .. bir de onları en aza indirip,öyle deneyeceğim... o zaman nasıl olacak...
Psikoloğa gideceğim zaten , bu hafta içi randevu almayı düşünüyordum hatta. O zaten aklımda..
Küfür etmiyordu, ağzından bugüne kadar bana karşı en ufak küfür tarzı söz duymadım..Çocuk yapmama dışında sizin bir talebiniz oldu mu? Sinirlenip küfür etmesi, sinirlenip arabayı tehlikeli sürmesi, sinirlenip kendini camdan atmaya çalışması vs. Bu konularda talepte bulundunuz mu? Veya aileniz bu konularda tavsiyede bulundu mu? Ben en çok bunlara takılmıştım. Umarım bu konularda düzeleceğine dair söz vermiştir.
Küfür etmiyordu, ağzından bugüne kadar bana karşı en ufak küfür tarzı söz duymadım..
onun dışında camdan atlama, arabada hız,sağa sola rezil etme konularında da babam onu inceden gömdü diyebilirim..
Ağır konuştu, utandırdı...
Bu ve bu tarz meselelere zaten bundan sonra gelmeyeceğimi çok iyi anladı o, sonra çocuk meselesine geldik... babam ona gereken ayardı verdi alttan alttan..
Lan lun tarzı konuşmuştu evet o gün. Benim ne zaman çocuğum olacak lan, tüp bebek deneyelim o zaman tarzı bir şey demişti..Arabada küfürlü konuştu demiştiniz, o yüzden dedim.
İyi bari. Umarım psikoloğa da gider. Kendi kendine düzelmesi çok zor.
O size ve sizinle ilgili kişilere,siz de başka telefondan ona bakıp duruşmuşsunuz işte.Verdiği cevap sizi iknaya yetmeli.Eğer kendi telefonunuzdan bakıyor olsaydınız.O da sizin için aynı şeyi düşünebilirdi..Acaba bu saatlere kadar kimlerle yazışıyor diye.Kafasında kurar dururdu.Sordum zaten.. telefonunu aldım baktım bile.. senin ailende kaldığını bildiğim için onların profiline bile bakıyordum dedi.. ya şimdi aynı hattı kullanacak bu insan.. böyle bir durumda konuştuğu biri varsa whatsapta engelliler içinde olması lazım öyle değil mi,telefonu normalde hep ortadadır.. hani aynı hattı kullanırken barışmaya cesaret edemezdi sanırım öyle bir şey olsa haksız mıyım ?
Aynen.. ben öyle bir şey karıştırsam o kişiyi whatsaptan vs engellemem lazım ki ulaşamasın bana .. telefonunda da wp ta da daha önce tek kişi yoktu engelli olan, öyle bir durum direkt sırıtır zaten. Ve benim de saf biri olmadığımı kendisi çok iyi biliyor :)O size ve sizinle ilgili kişilere,siz de başka telefondan ona bakıp duruşmuşsunuz işte.Verdiği cevap sizi iknaya yetmeli.Eğer kendi telefonunuzdan bakıyor olsaydınız.O da sizin için aynı şeyi düşünebilirdi..Acaba bu saatlere kadar kimlerle yazışıyor diye.Kafasında kurar dururdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?