- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hakkınızda hayırlısı olsunBen hatalarımın farkındayım..
Her insan hata yapar değil mi..
Bu insan ben çok kötü biri olsam çoktan ayrılırdı benden çok geçerli sebepleri yoktu .. çocuk mevzusunu bahane etti işte onun arkasına sığındı..
Dün eve gittik ailemle, babam onu aradı, evi bu hafta içi boşalt vs dedi, telefonda beni hala sevdiğini vs söylemiş,babama baba diye hitap ediyormuş hala neyse telefonu kapattı babam.. annemle ben benim daireme çıkıp eşyalarımı topluyorduk.. babam aşağıda babaannemlerde oturuyordu..Ne yaptınız?Bugün nasılsınız? Verdiniz mi dilekçenizi?
Bilmiyorum hayırlı mı değil mi ..Hayirli olsun ben sevindim barismaniza. Artik ikiniz de daha ilimli olun birdaha bu noktalara gelmeyin insallah
Hayır mı bilmiyorum abla..O kadar mutlu oldum ki anlatamam sana.Çok çok sevindim bu habere.
Aman ne onemi var kim adim attiysa atti. Hem babana seni sevdigini falan soylemis iste. Gururu birakin artikBilmiyorum hayırlı mı değil mi ..
Bizim tarafımızdan adım atıldı, boşanmak isteyen o iken..
Umarım bu benim başıma kakılmaz...
Bilmiyorum hayırlı mı değil mi ..
Sorsaydiniz keşke babam aradığı icin mi buradasın diyeBilmiyorum hayırlı mı değil mi ..
-İlk adımı kız babası olduğu halde babanız atmış.
-Sizin babanız çağırdığı halde ortamda sizin hatalarınızdan bahsedilmiş.
-Başbaşayken sizden beklentilerini söylemiş siz de tamam demişsiniz.
Bu şartlarda eşiniz neden kendini değiştirmeye çalışsın ki? Ona hatası gösterilmemiş, pişman olacağı bir ortam oluşturulmamış. Aksine sanki haklı olan taraf oymuş gibi huyuna gidilmiş ve şartları kabul edilmiş.
Babanız kendi elleriyle sizi ateşe atmış.
Onun İçin oradaydı tabi..Sorsaydiniz keşke babam aradığı icin mi buradasın diye
-İlk adımı kız babası olduğu halde babanız atmış.
-Sizin babanız çağırdığı halde ortamda sizin hatalarınızdan bahsedilmiş.
-Başbaşayken sizden beklentilerini söylemiş siz de tamam demişsiniz.
Bu şartlarda eşiniz neden kendini değiştirmeye çalışsın ki? Ona hatası gösterilmemiş, pişman olacağı bir ortam oluşturulmamış. Aksine sanki haklı olan taraf oymuş gibi huyuna gidilmiş ve şartları kabul edilmiş.
Babanız kendi elleriyle sizi ateşe atmış.
Demeyin böyle ya ...
Böyle düşünme canım.Evlilik bu öyle gurur yapmamak konuşabilmek lazım..Sen beni sevse adım atardı diye bekledin.O da seni aramayıp senin ona adım atmanı bekledi.Aslında boşamak falan istemiyordu.Ama,hep birbirinizden birşeyler yapmasını bekliyordunuz.Evlilik terapisi almanız size iyi gelir.Bunu yapın lütfen.Birbirinizi anlamaya ihtiyacınız var sizin.Hayır mı bilmiyorum abla..
40 gündür bir şeyim yoktu, sabah uyandım ki dudağım uçuklamış..
Babama çok kızdım.. onlardan hiçbir adım çaba vs yoktu .. yine bizim tarafımızdan oldu bu..
Babam onu aramasa boşanacaktık, o bunu kabul etmişti diye içime hiç sinmedi bu durum
Onun İçin oradaydı tabi..
O gün babam tekrar gel konuşalım demese gelmeyecekti ki..
İlerde bir gün bana : siz hiçbir adım atmadınız bu evlilik o yüzden bitti, ben eşimi seviyordum vs dersen ben yıkılırım dedi..Yahu adam tam anlamıyla bir büyük gibi davranmış.
Karşısında eşimi seviyorum baba diyen bir damat var.
Kim olsa gel oğlum bir konuşalım der..
Adam akıllı büyük görmeye görmeye, büyük nasıl olur unutuyoruz toplumca..
Baban seni ateşe falan atmadı.
Aklı başında bir büyük gibi davrandı.
Açıkçası ben size değil, babanıza anlam veremedim. Benim kafamdaki kız babası profili bu değil.
Kendi babamı düşünüyorum herhalde öyle bir durumda bırakın çağırmayı huyuna gitmeyi, inanılmaz ciddi gözdağı verir ve beni bir daha üzmeyeceğine emin olmadan göndermezdi.
Sormadınız mı baba neden diye? Açıklama yaptı mı size?
Yahu adam tam anlamıyla bir büyük gibi davranmış.
Karşısında eşimi seviyorum baba diyen bir damat var.
Kim olsa gel oğlum bir konuşalım der..
Adam akıllı büyük görmeye görmeye, büyük nasıl olur unutuyoruz toplumca..
Baban seni ateşe falan atmadı.
Aklı başında bir büyük gibi davrandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?