Nasıl cevvaldi ezik oldum diyorsun. Seni değiştirmiş, özgüvenini kaybetmişsin. Kardeşimin kocasını görüyorum senin eşinde. Biz kurtaramadik malesef onu. Kendine yazık etme, kurtar kendini.İyiyken çok iyi, boşanırsam özlerim diyorum ama yaşadığım sorunlar ağır basıyor artık. Bir yanım onu kaybetmeyi göze alamıyor bir yanım sen nasıl cevvaldin iyice ezik oldun kendine gel diyor...
Kurtaramadık derken?Nasıl cevvaldi ezik oldum diyorsun. Seni değiştirmiş, özgüvenini kaybetmişsin. Kardeşimin kocasını görüyorum senin eşinde. Biz kurtaramadik malesef onu. Kendine yazık etme, kurtar kendini.
Kaçmak istiyorum lafiniz mı defalarca özür dilediğiniz bir hata?Günaydın kızlar okudum mesajları çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Benim hatalarım oldu evet mesela yine böyle kalbimi kırdığı bir gün ben de sırf onun canı yansın diye kaçmak istiyorum demiştim o an aklıma geldi yani. Demez olaydım. Demediğini bırakmadı burnumdan getirdi o lafı defalarca özür diledim asla unutmuyor.
Ben eşimin gözünde sorumsuz bir çocuğum, tek başıma bebek büyütüyorum kimseden yardım almıyorum ama bu lafı işitiyorum o kadar ağırıma gidiyor ki.
İlk yıl yaptığım hataları hala önüme getiriyor geçmiş zaman defalarca özür diliyorum ne yapabilirim ki zamanı geri döndüremem anladım haklısın diliyorum yok, çocuğunu azarlayan anne gibi başımda sürekli.
Sanki sizi tek kişilik bir fanusa kapatmaya çalışıyor gibi gelmiyor mu size de? Bu çok tehlikeli.4 yıllık evliyim 16 aylık bebeğim var. Severek evlendik ama bu 4 yılda çok yorulduk. eşimin gözünde %90 ben suçluyum. Annemle konuşmuyor iki kardeşimin eşinden de kendilerinden de pek haz etmiyor ve hayatta pek çok konuda kendini haklı görüyor açıklama yapacak olsam bahaneleri geç der. Bana yaptığı resmen mobbing.
Çok hatam oldu ama bu kadar kindar olduğunu bilseydim çok daha farklı davranırdım ta en başından. Annemin evimize gelmesi yasak mesela, geçen ramazan eşimle memlekette tartıştık seni mi öldüreyim o adamları mı dedi (arkadaşlarımla 5 dk kapı önünde buluştuk gülüşürken karşı binada adamlar gençler alkol alıyor musunuz diye bağırdı bunu da eşim gördü) annem de ağır ol dedi hiddetlendi ama annem terbiyesiz oldu eşimin gözünde. Ben hep alttan alırım çoğunlukla susarım ve kavga etmek istemiyorum özür dilerim derim ama yetmiyor eşime. O gün de haklısın dedim ama yetmedi.
Az önce de kar izliyorduk balkonda, yoldaki bir adam sokaktan birine selam verdi ben de selamı almak farz diye aleykümselam dedim ama bağırmadan tabiki, normal tonda. Eşim de aldı selamı ama yaklaşık 1 saattir bana hiddetle kızıyor benim psikolojik sorunlarım varmış ona evlenmeden önce söylememişim ve hala devam ediyormuş vs vs. Onu eziyormuşum saymıyormuşum vs....
Yoruldum çok yoruldum
Ne dersiniz bu evlilik devam eder mi...
Eşinizin küsme huyu var mı.4 yıllık evliyim 16 aylık bebeğim var. Severek evlendik ama bu 4 yılda çok yorulduk. eşimin gözünde %90 ben suçluyum. Annemle konuşmuyor iki kardeşimin eşinden de kendilerinden de pek haz etmiyor ve hayatta pek çok konuda kendini haklı görüyor açıklama yapacak olsam bahaneleri geç der. Bana yaptığı resmen mobbing.
Çok hatam oldu ama bu kadar kindar olduğunu bilseydim çok daha farklı davranırdım ta en başından. Annemin evimize gelmesi yasak mesela, geçen ramazan eşimle memlekette tartıştık seni mi öldüreyim o adamları mı dedi (arkadaşlarımla 5 dk kapı önünde buluştuk gülüşürken karşı binada adamlar gençler alkol alıyor musunuz diye bağırdı bunu da eşim gördü) annem de ağır ol dedi hiddetlendi ama annem terbiyesiz oldu eşimin gözünde. Ben hep alttan alırım çoğunlukla susarım ve kavga etmek istemiyorum özür dilerim derim ama yetmiyor eşime. O gün de haklısın dedim ama yetmedi.
Az önce de kar izliyorduk balkonda, yoldaki bir adam sokaktan birine selam verdi ben de selamı almak farz diye aleykümselam dedim ama bağırmadan tabiki, normal tonda. Eşim de aldı selamı ama yaklaşık 1 saattir bana hiddetle kızıyor benim psikolojik sorunlarım varmış ona evlenmeden önce söylememişim ve hala devam ediyormuş vs vs. Onu eziyormuşum saymıyormuşum vs....
Yoruldum çok yoruldum
Yok benim vardı. Tartışmadan sonra yalnız kalmayı tercih ederim ben o ise nefret eder. O ister ki bir şey olmamış gibi konuşalım gülüşelim, ben yapamıyorum onu.Eşinizin küsme huyu var mı.
Doğru söylüyorsun da işte ne bileyim ağzımdan çıktı. Eşim de öyle diyor zaten kocan varken sana düşmez selam almak diye tamam haklısın diyorum ama uzatıyor.Selam almak farz ise bile karsi cinsten oldugunu sanmiyorum
Sende bi tuhafsin sanane elalemin herifinin selamindan
Buarada annemin evine gelmesi yasak derken? Ortak yasiyorsunuz orda…sanki kres cocugusun o da sana terbiye vermeye calisiyor.
Kocan varken degil yoksada vermen dogru degil, farza sunnete cok dikkat ediyorsan. Ben yanimda gecen biri hapsurunca bile cok yasa derim..ama bu konularda farza sunnete takilan biri degilim.Doğru söylüyorsun da işte ne bileyim ağzımdan çıktı. Eşim de öyle diyor zaten kocan varken sana düşmez selam almak diye tamam haklısın diyorum ama uzatıyor.
Bence birbirinize uymuyorsunuz. Mizaçlarınız farklı. Sen rahatsın o sıkı. Çift taraftan bakıyorum. Bazı kanlarda bundan hoşlanıyor gözü sürekli üstümde olsun flan.Yok benim vardı. Tartışmadan sonra yalnız kalmayı tercih ederim ben o ise nefret eder. O ister ki bir şey olmamış gibi konuşalım gülüşelim, ben yapamıyorum onu.
Yani gözünü açmasını sağlayamadık. Aslında farkettigimiz halde bazı şeyleri "aman evlilikleri bozulmasın, biz bozmuş olmayalim" diye sustuk. O da bize anlatmadı derdini, sıkıntısını. İçine ata ata ömrünü tüketti.Kurtaramadık derken?
Mizaç olarak evet enneagram sisteminde de farklıyız, burç olarak da. Ben balık o koç mesela. Hayata çok farklı pencerelerden bakıyoruz. Kimisi bu iyidir dengelersiniz birbirinizi der ama bence çok zor.Bence birbirinize uymuyorsunuz. Mizaçlarınız farklı. Sen rahatsın o sıkı. Çift taraftan bakıyorum. Bazı kanlarda bundan hoşlanıyor gözü sürekli üstümde olsun flan.bazı kadınlarda özgür olmak ister. Karışmasın etmesin flan. Uyumlu bir çift değilsiniz bana göre.
Küsme huyunu neden sordum. Her şeyi sürekli büyütüyor ya söylene söylene sizi pişman ediyor. Saçma şeylerde bile özür dileyip gönlünü almaya çalışıyorsunuz. Bir süre sonra her şeyi açıklamaya çalışmaktan yorulacaksınız ve salacaksınız. O da bakcak ki böyle olmuyor nazım çekilmiyor. İşi bir ileri boyuta taşıyacak ve küsmeler başlayacak. Sözüm ona seni cezalandıracak. İşler daha da çıkılmaz bir hal alır sonra benden demesi. Sizden yaşması. Kolaylıklar diliyorum.
Ne güzel yazmışsınız eline sağlık. Demişsiniz ya dırdırcı eş diye, o benim işte eşim için.bana hep dırdır etme der kaldı ki ben söylenen biri değilim, tarzım değil. Ben susarım ama o böyle diyor...Adam ruh hastasi.
Erkeklerle birseyler yapacaginizi mi dusunuyor?orqya gitme,bu niye bakti, bunla niye guldun, bu niye laf atti,bu niye yan bakti,bu niye selam verdi..
Boyle bir qdami sevebiliyor musun gercekten? Zoruna gitmiyor mu dedikleri yaptiklari? Calisan,hayati goren,kadin_erkek iliskilerinin yasandigi ortamlar gormussunuz. Normal geliyor nu yasadiklariniz?
Hic itiraz edip bagir miyor musunuz mesela? Yettin artik ,ben gidiyorum bu ne yaa seni mi çekcem demediniz mi hic?
Siz alttan aldikca o daha da simarir.
Kjskancligin ileri boyutunda esiniz. Pskiyatri ye gidin, hap kullansin esiniz
Size ve cocugunuza da yazik
Dırdırcı eş hic cekilmez ustelik
Ozur dileyip falan da durmayin artik, birak neye inaniyorsun inansin kudursun jyice !
Hayati zehir etsin diye evlenmediniz, canyoldaşı olsun diye evlendiniz. Adam ömrunuzu curutmus ama
Hayatımın en güzel 10 yılını (20-30 yaş arası) bu tarz bir psikopatla geçirdim aşığım seviyorum diye diye. Sonra bir hamlede kurtuldum ruhumdaki yükten yemin ediyorum yeniden doğdum. Sonra evlendm yeniden ve gerçek mutluluk neymiş öğrendim. Bu tarz hastalıklı insanlar kendileriyle birlikte bizi de hasta ediyorlar.. Biz bunu aşk sevgi falan sanıyoruz ama değil güzel kardeşim.. Emin ol sevgi böyle bişey değil. Bunu yakından tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum yaşadığın ilişki ömrünü tüketen bir kanserden başka bişey değil. Yol yakınken kurtulmanı tavsiye ederim.4 yıllık evliyim 16 aylık bebeğim var. Severek evlendik ama bu 4 yılda çok yorulduk. eşimin gözünde %90 ben suçluyum. Annemle konuşmuyor iki kardeşimin eşinden de kendilerinden de pek haz etmiyor ve hayatta pek çok konuda kendini haklı görüyor açıklama yapacak olsam bahaneleri geç der. Bana yaptığı resmen mobbing.
Yoruldum çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?