Bu evlilik kurtulur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şekilde kocasından sürekli eleştiri, suçlama baski gören 32 yıllık evli bir tanıdığım var. Gidecek yeri olmadığı ve çocukları için sabreden. Kocası bi de kendini düzeltmek yerine eşini psikiyatriye götürüp bağlamış antidepresan ilâçları. Kadin kendini hasta sanıyor. Ama gerçek sorunu bi kabul edip kurtulsaydi şuan bu hallerde olmayacaktı. Kadin surekli ben safim, salagim, beceremem edemem, evde su kesilir aman kocam evde o gün yandık. Duvara foto asmak ister aman kocam istemiyor kızar beni suçlar. Bir ömür geçmiş mi geçmiş. Ama giden şeylerim farkında değil. Siz farkında olun. Ya eşinizi doktora götürün bu dusuncelerinden kurtulsun ya da en doğru kararı verin.

Ozguvensiz ve ezik cunku

Cok guzel veya zengin mi ailen ona gore?

Ailemin ortalama kültür seviyesi onlara nazaran yüksek ama onlar da aşağı değiller. Biz daha sıkı fıkıyız onlara göre.

Aynisi kayinbiraderim asfgaaa
Benim çevremde de sürüyle bunlardan var. Ömür çürütür bunlar. O kadar iyi tanıyorum ki uzmanlaştım diyebilirim.
Ama şükür ki bunlardan birinin eşi falan değilim. Eşi değilsen hadi neyse de eşiysen hiç kaçarın yok, istikamet ruh ve sinir hastalıkları.

Iste bunlarda neden cogaliyo biliyomusunuz
Annelerin oglusum bilif, oglusum erkek, oglusum sovsun oglusum oglusum.... Evde kraliyet kurduran anneler cocugu verince bunu benmi yetistirdim diyolar...

Iste bunlarda neden cogaliyo biliyomusunuz
Annelerin oglusum bilif, oglusum erkek, oglusum sovsun oglusum oglusum.... Evde kraliyet kurduran anneler cocugu verince bunu benmi yetistirdim diyolar...
Ayy öyle hakikaten.
Bazısının eşi de besliyor, biliyor musun bu dev aynası durumunu.
Aman X uyuyor sessiz olun, aman X kızar ses etmeyin, aman X sevmez o yemeği yapmayayım diye diye evde krallığı ona devrediyorlar.
Babalıkları da berbat bunların he. Çocukları limon gibi sıkıyorlar. Zavallılar babaya yaranacağız diye paralanıyorlar. Ama onlara bile düzgün davranmaz bunlar.

Nasıl da insan sarrafısınız, tam bu tarife uyuyor sevgili eşim. Neden bu kadar nobran, hayatla kavgalı bir anlasam...
Çünkü kendini sevmiyor.
Manipülasyon ustası maşallah. Her suç nasıl sizin olabilir? Kendinize yapmayın bunu.

İsrarla beni cok sevip kiskaniyor o yuzden bunlari yapiyor demissiniz de , haberiniz olsun kocaniz kiskanc degil, karakter ve de ruh hastasi.

Siz de onun annesine terbiyesizlik yapip evinize gelmesini de yasaklayin bakalim o sizin icin beni cok seviyor ailemle bile paylasamiyor mu diyecek yoksa sizi saniyesinde kapinin onune mi koyacak?

Çok hoşsunuz, mesajınız ne iyi geldi. Sona doğru gidiyoruz çok üzülsem de... Sorun şu ben elalem ne der diye çok korkuyorum. Aşırı saçma ama atamıyorum bu düşünceyi off
Elalem annene ne dedi boşandığıiçin, boşanmış ama mutluymuşsunuz demekki boşanmış olmak mutsuzluk değil
Amaa burada birşey söylemek istiyorum acaba kendi eksiklerinizi görmüyormusunuz adam çok uğraştı da siz mi yapamadınız başta sonrada ne kadar değer verirsen o kadar tepene çıkarmış diyip sizi ezmeye mi çalışıyor
Birbirinizi tanıyacak kadar süredirevliymişsiniz istekleriniZi bilmeniz anlamanız lazım bu kadar yılda neden böyle olduğunu biliyor olmanız lazım başta kaybetme korkusu vardı yazmışsınız çünkü adamda bıçak kemiğe dayanmış olabilir mi
Bideşu yönü varne olmuşsa olmuşbu şeklinde bu adamı çekebiliyormusunuz çekebilecek misiniz yayeter diyipyol verecekseniz yada karşılıklı adımlarlar kendinizi karşılıklı törpüleyerek orta yolu bulacaksınız

Annecimi eve almayacak ben hâlâ evlilik düşüneceğim o kocanın feleğini şaşirtirim aklını alırım onun

Gittiğiniz psikolog iyi bir psikolog değil ayrıca. Ne demek sizin sorunlarınız hep üçüncü kişilerden oluşuyor. Hayır sorunlu olan eşiniz. Herkes eşiniz gibi olsaydı Türkiye'de kadın nüfusu kalmazdı çünkü her gün sokaklarda kadınlar kaç kere laf yiyor. Saçmalığın daniskası yani. Nereden mezun olmuşsa atsın diplomasını çöpe.

Eşiniz tam deli o kesin ama şuna takıldım yolda iki insan birbirine selam veriyosa size ne siz niye selam alıyosunuz onu çözemedim yani sizde de var bir delilik

Başta bende yoktu onda vardı sanırım şimdi dengeler değişti. Beni kimseyle paylaşamıyor, bu sokaktan geçen bir insan bile olsa. Ama bu kıskançlık beni boğuyor, tıkanıyorum...

O kiskançlik değil, sevgide değil. Ego o. Cehalet o. Psikolojik sorun o.

Sen bir nesne değilsin, paylaşilabilsen. Onsuz ne doğru, yanliş bilmiyormusun sanki?

Bu adamdan korkulur. Seni ölüm ile tehdit etti. O haberlerde katledilmiş kadinlar var ya, ha işte onlari öldüren adamlarda iyikene iyi adamlardi. Şiddet olan evliliklerde (ki seninki çok ağir psikolojik şiddet), adam arada iyi diye gidilmiyor. Kumar bağimliliği gibi. Arada azar azar para geliyor diye, bir gün büyük ikramiye gelir diye millet kumara devam eder.

Arada iyi diye, bir gün gerçekten değer diye umuyorsun, ama değil. Tam aksine dahada kötüye gidiyor. Her geçen gün ile özgüvenin dahada baltanip, gitmek senin için daha zorlaşir. O evden kefen ile çikarsan, kimseye hayir olmaz. Ancak devam edersen, olacaği.

Yaptiklarina o kadar aliştin ki, normal geliyor sana. Başka bir dünya bilmiyorsun. Ancak yaptiği korkunçtur. Hemde çok korkunç.

Su yazdiklarıniz gerçekten evlenmeden önce bu profildeki adamları trenin sesi uzaktayken yakından çağırıştırır şekilde ,lütfen ama lütfen kızlar okusun gerçekten.
Ha buarada konu sahibesi , eminim eşiniz sizle flört zamanında belli etmiştir kendisini ama siz anın verdiği parıltı, ışıltı ile gözlerinizi ve kulaklarınızı muhtemelen kapatmissinizdir eminim. Çünkü bunlardan biri de bendim . -Rosa - adlı kullanıcı o kadar haklı ki . Bu adamların profili bu ,olumsuz çilekeş egolu . Aynı benim eşim ve iğrenç halleri ama benim ne sabrım ne de takatim kaldı son şansını deniyor .

Sizde de var galiba biraz.
Bu adamın nesini çok seviyorsunuz???
Siz suyuna gittikçe , özür diledikce , ağam paşam dedikçe, sevdikçe bu kendini haklı görüyor, biraz daha baskıyla seni yöneteceğine inanıyor işte
Bu evlilik kurtulur mu? Valla sen buna evlilik diyorsan bir ömür daha beraber yaşayabilirsin. Sana göre kurtulmuş bir evlilik olur ama dışarıdan bakan diğer insanlara göre ömür çürütüyor olursun

Anamı eve almayacak bir gereksizi hayatımda tutmam.
At başından gitsin bunu. Bak adam demeye elim bile gitmiyor.
Kardeşim ne diye bu kadar izin veriyorsunuz ? Nedir yani bu bulunmaz hint kumaşı mı ? Bulunmaz tek bir hint kumaşı vardır o da ANNEM.
Ama ben senim boşanmayacağını düşünüyorum. Bunca olay olmuş boşamamışsın ve hala niyetin yok gibi geldi bana.

Eşiniz narsist... Narsistler değişmez. Benim de hatalarım oldu demeyin sürekli. Ortada bir hata olmadığına eminim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…