Ozguvensiz ve ezik cunku
Cok guzel veya zengin mi ailen ona gore?
Benim çevremde de sürüyle bunlardan var. Ömür çürütür bunlar.Aynisi kayinbiraderim asfgaaa
Iste bunlarda neden cogaliyo biliyomusunuzBenim çevremde de sürüyle bunlardan var. Ömür çürütür bunlar.O kadar iyi tanıyorum ki uzmanlaştım diyebilirim.
Ama şükür ki bunlardan birinin eşi falan değilim. Eşi değilsen hadi neyse de eşiysen hiç kaçarın yok, istikamet ruh ve sinir hastalıkları.
Ayy öyle hakikaten.Iste bunlarda neden cogaliyo biliyomusunuz
Annelerin oglusum bilif, oglusum erkek, oglusum sovsun oglusum oglusum.... Evde kraliyet kurduran anneler cocugu verince bunu benmi yetistirdim diyolar...
Çünkü kendini sevmiyor.Nasıl da insan sarrafısınız, tam bu tarife uyuyor sevgili eşim. Neden bu kadar nobran, hayatla kavgalı bir anlasam...
Elalem annene ne dedi boşandığıiçin, boşanmış ama mutluymuşsunuz demekki boşanmış olmak mutsuzluk değilÇok hoşsunuz, mesajınız ne iyi geldi. Sona doğru gidiyoruz çok üzülsem de... Sorun şu ben elalem ne der diye çok korkuyorum. Aşırı saçma ama atamıyorum bu düşünceyi off
Hatayı hep kendinde aratacak kadar ezmiş seni. Bu evlilik devam ETMEMELİ.Çok hatam oldu
Eşiniz tam deli o kesin ama şuna takıldım yolda iki insan birbirine selam veriyosa size ne siz niye selam alıyosunuz onu çözemedim yani sizde de var bir delilik4 yıllık evliyim 16 aylık bebeğim var. Severek evlendik ama bu 4 yılda çok yorulduk. eşimin gözünde %90 ben suçluyum. Annemle konuşmuyor iki kardeşimin eşinden de kendilerinden de pek haz etmiyor ve hayatta pek çok konuda kendini haklı görüyor açıklama yapacak olsam bahaneleri geç der. Bana yaptığı resmen mobbing.
Çok hatam oldu ama bu kadar kindar olduğunu bilseydim çok daha farklı davranırdım ta en başından. Annemin evimize gelmesi yasak mesela, geçen ramazan eşimle memlekette tartıştık seni mi öldüreyim o adamları mı dedi (arkadaşlarımla 5 dk kapı önünde buluştuk gülüşürken karşı binada adamlar gençler alkol alıyor musunuz diye bağırdı bunu da eşim gördü) annem de ağır ol dedi hiddetlendi ama annem terbiyesiz oldu eşimin gözünde. Ben hep alttan alırım çoğunlukla susarım ve kavga etmek istemiyorum özür dilerim derim ama yetmiyor eşime. O gün de haklısın dedim ama yetmedi.
Az önce de kar izliyorduk balkonda, yoldaki bir adam sokaktan birine selam verdi ben de selamı almak farz diye aleykümselam dedim ama bağırmadan tabiki, normal tonda. Eşim de aldı selamı ama yaklaşık 1 saattir bana hiddetle kızıyor benim psikolojik sorunlarım varmış ona evlenmeden önce söylememişim ve hala devam ediyormuş vs vs. Onu eziyormuşum saymıyormuşum vs....
Yoruldum çok yoruldum
Ne dersiniz bu evlilik devam eder mi...
Başta bende yoktu onda vardı sanırım şimdi dengeler değişti. Beni kimseyle paylaşamıyor, bu sokaktan geçen bir insan bile olsa. Ama bu kıskançlık beni boğuyor, tıkanıyorum...
Su yazdiklarıniz gerçekten evlenmeden önce bu profildeki adamları trenin sesi uzaktayken yakından çağırıştırır şekilde ,lütfen ama lütfen kızlar okusun gerçekten.Valla hiç değişmiyorlar. Yatırıp kaldırıp başınıza kakarlar. 20 sene sonra annenizi nefretle anar bu adam, demedi demeyin.
Olumsuzluk abideleridir bunlar. Her şeyden ama her şeyden şikayetçilerdir. Dünyada bütün kötülükler bunları bulmuştur. Devamlı kötülüğü çağırırlar, hayra ağızlarını hiç açmazlar. En mükemmeli bunlardır, herkes bunları sabote ediyordur.
Ufff valla yazarken yoruldum.
Sizde de var galiba biraz.Doğumda da annem üstüne yürümüş güya, abartıyor yürümedi. Annem eşimin tuhaf davranışlarına anlam veremiyor. Eşim dünyamda sadece kendisi olsun onu çok seveyim istiyor evet çok seviyorum ama onun istediği şekilde gösteremediğim için bana hep ne biçim ne kötü eşsin der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?