Doğumda da annem üstüne yürümüş güya, abartıyor yürümedi. Annem eşimin tuhaf davranışlarına anlam veremiyor. Eşim dünyamda sadece kendisi olsun onu çok seveyim istiyor evet çok seviyorum ama onun istediği şekilde gösteremediğim için bana hep ne biçim ne kötü eşsin der...Etmez. Herşeyden önce annenize karşı tavırları iğrenç, pardon da kızına seni öldüreyim mi diyen adama ne demesini bekliyordu eşiniz?
Normal zamanda iyi olması ekstra birşey değil ki.Mutluyken çok iyidir neşelidir ama gerginlik varsa bütttüüünn suçlu benim onun gözünde. Çift terapisine gittik sonuç alamadık. (terapistin halime acıması dışında tabi.)
Nasıl zorlandığımı bir Allah bilir...Yaşadığınız şey evlilik gibi durmuyor zaten.
Eşiniz sizi öldürmekle tehdit etsin, anneniz ağır ol deyince suçlu olup evinize giremesin. Siz bunu kabul edip nasıl evliliğinize devam edebildiniz?
Psikolog halinize acidiysa uzman olarak. pek söylenecek söz yok gibiMutluyken çok iyidir neşelidir ama gerginlik varsa bütttüüünn suçlu benim onun gözünde. Çift terapisine gittik sonuç alamadık. (terapistin halime acıması dışında tabi.)
Ayrıca hep şunu söyledi. Sizin sorunlarınız 3.kişi kaynaklı. Birbirinizle sorununuz yok hep aynı konuları konuşuyoruz hepsinde 3. Kişiler var demişti.Psikolog halinize acidiysa uzman olarak. pek söylenecek söz yok gibi
Bu sözü hep kendime söylerdim şimdi de bu sözle sınanıyorum sanırımEşiniz M.Ö 200 yılından 2022 senesine transfer herhalde. Hacı dedemden görmediğim hareketler bunlar. Psikolojik şiddet görüyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum. Koca her zaman bulunur anne bulunmaz. Annenizle boşanıp başka bir anneyle evlenemezsiniz sonuçta değil mi!
3 . kişilerde aileniz sanırım ..ipleri çokmu eşinizin eline verdiniz ?sanki pek kaybetme korkusu yok gibi sizi, anlattiklarinizdan..Ayrıca hep şunu söyledi. Sizin sorunlarınız 3.kişi kaynaklı. Birbirinizle sorununuz yok hep aynı konuları konuşuyoruz hepsinde 3. Kişiler var demişti.
Başta bende yoktu onda vardı sanırım şimdi dengeler değişti. Beni kimseyle paylaşamıyor, bu sokaktan geçen bir insan bile olsa. Ama bu kıskançlık beni boğuyor, tıkanıyorum...3 . kişilerde aileniz sanırım ..ipleri çokmu eşinizin eline verdiniz ?sanki pek kaybetme korkusu yok gibi sizi, anlattiklarinizdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?