BU EVLİLİK OLMAZDI DİYEN EŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyelim ki baba aldı max 1 haftaya getirir bırakır.kendine bakamayan adamlar çocuk mu bakacak.gerçekten bizim ülkemizde evlenmek hiç akıl karı değil de toplumsal baskı sağolsun

Getirip bırakma noktasına bile gelemiyoruz. Mahkemeler görülüyor, adama görüş günü veriliyor, bebeği zorla alacağım diyen adam ortada yok, arıyorsın bebeği ayağıma getir diyor.

Babadan babaya değişir tabi bu durum (çok ama çok ilgili babalar var hakkını yemeyeyim). Ama babalık daha çok kişinin insanlığı ile ilgili bir durum, iyi baba kendini her türlü gösteriyor zaten.

Umarım kararınızdan dönmezsiniz. Evladınızla birlikte mutlu ve huzurlu olun. Merak ettiğim konu eşinizin ailesinden bir tepki geldi mi? Eşiniz şu an boşanmak isitiyor mu?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, eş kişisi ayrılmak istemiyor beni çok sevdiğini çok özlediğini söylüyor ama inancım fazlasıyla yok edildiği için kendisine inanmıyorum.
Ailesinin henüz haberi yok galiba varsa da ben bilmiyorum.

Zamanınızı ayırıp bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ederim. Abim savcı ve yengem de avukat onlar bana detaylı bilgilendirme yaptılar, davayı doğumdan sonra açmayı düşünüyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Hiç şaşırmadım eşinizin narsist olduğunu düşündüm. Çok kötü şeyler söylemek istiyorum eşinize kötü bir eş olmuş ama umarım iyi bir baba olur.

Burada boşuna “sorunlar varsa konuşun, boşanma kelimesini gerçekten boşanmayacaksanız ağzınıza almayın” diye denmiyor.

Boşanma denince önce insan bir ürküyor. Fakat bu devamlı tehdit olarak kullanıldığında karşı taraf önce bir panikliyor ama tekrar zamanla korkusu da azalıyor, güven sıfırlanıyor.

Sonunda ironik bir şekilde boşanacağım diyen taraftan değil karşı taraftan hamle geliyor.

Bu konu aile ilişkilerinde çok güzel bir ders olmuş.

Bu yorumunuza epey güldüm, halen gülüyorum.

Doktor.
Aile arkasında, kapı gibi baba var.
Abi savcı yenge avukat.
En önemlisi kaliteli karakter.

Voltran tamamlanmış.

Cevap:
“Sen bebeğe mi güveniyorsun?”
Peki.

Bu adamın bu hale düştüğünü gözlerimle okudum ya Allaha şükürler olsun.

Hiç şaşırmadım eşinizin narsist olduğunu düşündüm. Çok kötü şeyler söylemek istiyorum eşinize kötü bir eş olmuş ama umarım iyi bir baba olur.
İyi bir baba olsaydı bebeğimin benim duygu durumumu hissedeceğini düşünüp sırf tehdit ya da blöf amaçlı boşanma muhabbeti yapmazdı. Çünkü 1 aydır ciddi manada çok üzüldüm ve benim tüm üzüntüm ne yazık ki bebeğe yansıyor, bunun da sorumlusu eş kişisi. Bu yüzden bana göre ne iyi bir eş ne de iyi bir baba değil.

Ayy teşekkür ederim, ailem konusunda şanslıyım çok şükür

yok arkadaşım,o işler hiç öyle olmuyor bence... yaşamadım hiç Allah yaşatmasın da ama,insan tecrübe etmeden daha rahat konuşabiliyor,başına gelince işler karışabiliyor. o yüzden öyle düşünme lütfen

Hamile bir kadına bu yapılmaz. Öyle düşünüyorsa bile bu şartlarda şakaya vurması gerekirdi.

Bence içinde bir şeyler birikmiş şimdi ortaya çıkıyor.
sonunu okumadan içimden dedim ki ailesi etkilemiştir sonra okuyunca parmak basmısım öncelikle üzülmeyi bırakın ve kalkın hiçbir şey olmamış gibi eşinizi karşılayın arada ailelerin dürtmesiyle bu tarz sorunlar olabilir bence boş yere uzatmayın hamilelik döneminde eşler bir tuhaf oluyor kendizi üzerek o minik bebeği de üzüyorsunuz elinizi yüzünüzü yıkayın ve eşinizin elinden tutun emin olun pişman olacaktıır

Evet gerçekten Allah kimseye yaşatmasın, sadece geriye dönüp baktığımda "şunu yaptığı zaman ayrılsaydım keşke" dediğim en az 10 tane durum hatırlıyorum. Son olayda da belki ben yine alttan alırdım ama iyi ki buraya yazmışım, buradaki kadınların mesajlarıyla özdeğerimin farkına vardım, özgüvenimi kaybetmiş olduğumu anladım ve kendimi topladım, eş kişisine muhtaç olmadığımı anladım. Umarım bundan sonrası için hayat daha huzurlu olur benim için, bu arada yeniden tus a çalışmaya karar verdim, sevdiğim branşta olmak ve mutlu olduğum şeyleri yapmak için çabalayacağım hayatımın geri kalanında inşallah

ben de çalışıyorum TUS'a, arada birbirimizi gazlarız,ne dersin

Sugamma hayat ne garip değil mi? Halbuki bundan önce bu evlilik yıkılmasın diye çok çabaladığını, kendinde hatalar arayıp bunları düzeltmeye çalıştığını söylemiştin. O zaman kadir kıymet bilen yoktu. Ne zaman yeter benden bu kadar dedin kıymetin bilinir oldu.

Bu adamın çark etmesi ne kadar zaman aldı?

Evet nasıl öyle bir psikolojiye girdim anlamadım ama kendimi hep eksik hissediyordum ve sürekli eşimin istekleri yönünde kendimi değiştirme peşindeydim, tabi ki beyefendi kendisini dört dörtlük sanıyordu, ben de ne yapsam da yüzünü güldürsem diye daha fazla çabalıyordum. Çok şükür kurtuldum, artık ne hali varsa görsün.

Allah aşkına bebeğe dede yada nene isimleri neden inatla konulmaya çalışılır?mantığı nedir?birde bunun için kavga etmek komik

Şimdi birden bire bu tarz konuşma oldu ve gerçekten boşanıyor musunuz?
Aydınlanma vs geldi dediniz de buradaki yorumlardan dolayı mi oldu?
Yoksa geçmişi var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…