- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.953
- 158
- 39
- Konu Sahibi Sugammadeks
-
Diyelim ki baba aldı max 1 haftaya getirir bırakır.kendine bakamayan adamlar çocuk mu bakacak.gerçekten bizim ülkemizde evlenmek hiç akıl karı değil de toplumsal baskı sağolsun
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, eş kişisi ayrılmak istemiyor beni çok sevdiğini çok özlediğini söylüyor ama inancım fazlasıyla yok edildiği için kendisine inanmıyorum.Umarım kararınızdan dönmezsiniz. Evladınızla birlikte mutlu ve huzurlu olun. Merak ettiğim konu eşinizin ailesinden bir tepki geldi mi? Eşiniz şu an boşanmak isitiyor mu?
Zamanınızı ayırıp bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ederim. Abim savcı ve yengem de avukat onlar bana detaylı bilgilendirme yaptılar, davayı doğumdan sonra açmayı düşünüyorum.Biz size teşekkür ederiz asıl
Keyifle okuduk şimdi izninizle size bir roman yazacağım.
Şu an boşanma davası açıp açmadığınızı bilmiyorum ama gözlemlerimizi aktaralım:
1) Burada açılan pek çok konuda boşanmada kadınlara “bebeği alırım” deniyor, alabileni pek (aslında hiç ama kafadan yanılma payı bırakıyorum) göremedik. Neden derseniz Türkiyede ortak velayet yok, annenin ağır kusuru yoksa (uyuşturucu bağımlılığı, çocuk istismarı vb) ve çocuktan vazgeçmemişse velayeti de zaten alıyor.
Bu durumu kendisi de yarım ağızla kazayla söylemiş, küçükken sende kalsın demesi boşuna değil.
Daha doktor olmanıza falan hiç gelemedim dikkat edin. Büyükken alırım demesi de sizin çocukla ilişkiniz tam kopuk olacak da o çocuk illa babama gideyim diye mahkemeye söyleyecek de... uzar gider.
2) Boşanma davası diyoruz, güzel bir avukat bulun ve ona danışın. Eşiniz karşı taraf siz bağımsız başka bir avukat bulacaksınız. Burada herkes (ben dahil) hukuk açısından eksik bilgi verebiliriz. Her avukat da aynı değil, size güven vereni bilgilendireni seçin. İlla dava açmanız şart değil, danışmanlık da alabilirsiniz.
3) Hukukta söz uçar, yazı kalır. Mesela mahkemeden telefon konuşması dökümü istersiniz telefon saatleri gelir, içeriği gelmez. Ama elinizde sms, email gibi yazılı içerik varsa doğrudan kanıt olarak sunabilirsiniz.
Eşinizin telefonunu izinsiz karıştırmak suç, ama size yazdığı mesajları kanıt olarak sunabilirsiniz.
4) Çekişmeli davalarda davayı geri çekmek bazı haklarınızın kaybolmasına sebep olur. Mesela zinayı affederseniz aynı nedenden dava açamazsınız vs. Dikkat edin bilgim yarım ve eksik, kaliteli avukatla görüşün ve ondan habersiz davadan vazgeçme gibi işlere asla girmeyin. Anlaşmalı dava en temizi elbette ama protokolü danışmadan imzalamayın.
4) Şu anda hemen gidip dava açmanız şart değil, haklarınız öğrenin, olmadı bebeği bir kucağınıza alın, kafanızı toparlayın. Bilginiz eksik olduğu için sizde özgüvensizlik görüyorum, rica ederim gereksiz yere korkmayın.
5) Ortak ev varsa ve tapusu ondaysa tapuya gidip satış şerhi koydurabilirsiniz bu şekilde evi kaybetmezsiniz. Diğer mallar (araba) için kime soracağınızı artık biliyorsunuz.
Bebişi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Hiç şaşırmadım eşinizin narsist olduğunu düşündüm. Çok kötü şeyler söylemek istiyorum eşinize kötü bir eş olmuş ama umarım iyi bir baba olur.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, eş kişisi ayrılmak istemiyor beni çok sevdiğini çok özlediğini söylüyor ama inancım fazlasıyla yok edildiği için kendisine inanmıyorum.
Ailesinin henüz haberi yok galiba varsa da ben bilmiyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, eş kişisi ayrılmak istemiyor beni çok sevdiğini çok özlediğini söylüyor ama inancım fazlasıyla yok edildiği için kendisine inanmıyorum.
Zamanınızı ayırıp bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ederim. Abim savcı ve yengem de avukat onlar bana detaylı bilgilendirme yaptılar, davayı doğumdan sonra açmayı düşünüyorum.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu adamın bu hale düştüğünü gözlerimle okudum ya Allaha şükürler olsun.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, eş kişisi ayrılmak istemiyor beni çok sevdiğini çok özlediğini söylüyor ama inancım fazlasıyla yok edildiği için kendisine inanmıyorum.
İyi bir baba olsaydı bebeğimin benim duygu durumumu hissedeceğini düşünüp sırf tehdit ya da blöf amaçlı boşanma muhabbeti yapmazdı. Çünkü 1 aydır ciddi manada çok üzüldüm ve benim tüm üzüntüm ne yazık ki bebeğe yansıyor, bunun da sorumlusu eş kişisi. Bu yüzden bana göre ne iyi bir eş ne de iyi bir baba değil.Hiç şaşırmadım eşinizin narsist olduğunu düşündüm. Çok kötü şeyler söylemek istiyorum eşinize kötü bir eş olmuş ama umarım iyi bir baba olur.
Ayy teşekkür ederim, ailem konusunda şanslıyım çok şükürBu yorumunuza epey güldüm, halen gülüyorum.
Doktor.
Aile arkasında, kapı gibi baba var.
Abi savcı yenge avukat.
En önemlisi kaliteli karakter.
Voltran tamamlanmış.
Cevap:
“Sen bebeğe mi güveniyorsun?”
Peki.
yok arkadaşım,o işler hiç öyle olmuyor bence... yaşamadım hiç Allah yaşatmasın da ama,insan tecrübe etmeden daha rahat konuşabiliyor,başına gelince işler karışabiliyor. o yüzden öyle düşünme lütfenSevgili otrera destek mesajınız için çok teşekkür ederim, buradan tanıdığım kadarıyla siz benden daha güçlü bir kadınsınız, böyle bir durumda benim yerimde siz olsaydınız emin olun bu evliliği bu kadar ilerlemeden bitirirdiniz, çok sabırlı bir insanımdır ama gerçekten gerektiği için bu kararı alıyorum, umarım bundan sonra her şey bebeğim ve benim için daha güzel olur
sonunu okumadan içimden dedim ki ailesi etkilemiştir sonra okuyunca parmak basmısım öncelikle üzülmeyi bırakın ve kalkın hiçbir şey olmamış gibi eşinizi karşılayın arada ailelerin dürtmesiyle bu tarz sorunlar olabilir bence boş yere uzatmayın hamilelik döneminde eşler bir tuhaf oluyor kendizi üzerek o minik bebeği de üzüyorsunuz elinizi yüzünüzü yıkayın ve eşinizin elinden tutun emin olun pişman olacaktıırHamile bir kadına bu yapılmaz. Öyle düşünüyorsa bile bu şartlarda şakaya vurması gerekirdi.
Bence içinde bir şeyler birikmiş şimdi ortaya çıkıyor.
Evet gerçekten Allah kimseye yaşatmasın, sadece geriye dönüp baktığımda "şunu yaptığı zaman ayrılsaydım keşke" dediğim en az 10 tane durum hatırlıyorum. Son olayda da belki ben yine alttan alırdım ama iyi ki buraya yazmışım, buradaki kadınların mesajlarıyla özdeğerimin farkına vardım, özgüvenimi kaybetmiş olduğumu anladım ve kendimi topladım, eş kişisine muhtaç olmadığımı anladım. Umarım bundan sonrası için hayat daha huzurlu olur benim için, bu arada yeniden tus a çalışmaya karar verdim, sevdiğim branşta olmak ve mutlu olduğum şeyleri yapmak için çabalayacağım hayatımın geri kalanında inşallahyok arkadaşım,o işler hiç öyle olmuyor bence... yaşamadım hiç Allah yaşatmasın da ama,insan tecrübe etmeden daha rahat konuşabiliyor,başına gelince işler karışabiliyor. o yüzden öyle düşünme lütfen
ben de çalışıyorum TUS'a, arada birbirimizi gazlarız,ne dersinEvet gerçekten Allah kimseye yaşatmasın, sadece geriye dönüp baktığımda "şunu yaptığı zaman ayrılsaydım keşke" dediğim en az 10 tane durum hatırlıyorum. Son olayda da belki ben yine alttan alırdım ama iyi ki buraya yazmışım, buradaki kadınların mesajlarıyla özdeğerimin farkına vardım, özgüvenimi kaybetmiş olduğumu anladım ve kendimi topladım, eş kişisine muhtaç olmadığımı anladım. Umarım bundan sonrası için hayat daha huzurlu olur benim için, bu arada yeniden tus a çalışmaya karar verdim, sevdiğim branşta olmak ve mutlu olduğum şeyleri yapmak için çabalayacağım hayatımın geri kalanında inşallah
Sugamma hayat ne garip değil mi? Halbuki bundan önce bu evlilik yıkılmasın diye çok çabaladığını, kendinde hatalar arayıp bunları düzeltmeye çalıştığını söylemiştin. O zaman kadir kıymet bilen yoktu. Ne zaman yeter benden bu kadar dedin kıymetin bilinir oldu.Evet gerçekten Allah kimseye yaşatmasın, sadece geriye dönüp baktığımda "şunu yaptığı zaman ayrılsaydım keşke" dediğim en az 10 tane durum hatırlıyorum. Son olayda da belki ben yine alttan alırdım ama iyi ki buraya yazmışım, buradaki kadınların mesajlarıyla özdeğerimin farkına vardım, özgüvenimi kaybetmiş olduğumu anladım ve kendimi topladım, eş kişisine muhtaç olmadığımı anladım. Umarım bundan sonrası için hayat daha huzurlu olur benim için, bu arada yeniden tus a çalışmaya karar verdim, sevdiğim branşta olmak ve mutlu olduğum şeyleri yapmak için çabalayacağım hayatımın geri kalanında inşallah
Bu adamın çark etmesi ne kadar zaman aldı?Sugamma hayat ne garip değil mi? Halbuki bundan önce bu evlilik yıkılmasın diye çok çabaladığını, kendinde hatalar arayıp bunları düzeltmeye çalıştığını söylemiştin. O zaman kadir kıymet bilen yoktu. Ne zaman yeter benden bu kadar dedin kıymetin bilinir oldu.
Yaa süper olurben de çalışıyorum TUS'a, arada birbirimizi gazlarız,ne dersin
Evet nasıl öyle bir psikolojiye girdim anlamadım ama kendimi hep eksik hissediyordum ve sürekli eşimin istekleri yönünde kendimi değiştirme peşindeydim, tabi ki beyefendi kendisini dört dörtlük sanıyordu, ben de ne yapsam da yüzünü güldürsem diye daha fazla çabalıyordum. Çok şükür kurtuldum, artık ne hali varsa görsün.Sugamma hayat ne garip değil mi? Halbuki bundan önce bu evlilik yıkılmasın diye çok çabaladığını, kendinde hatalar arayıp bunları düzeltmeye çalıştığını söylemiştin. O zaman kadir kıymet bilen yoktu. Ne zaman yeter benden bu kadar dedin kıymetin bilinir oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?