- Konu Sahibi Sugammadeks
-
evet çok kırıcı olmuş..ne yapabilirsinizki sakinleşip tekrar konuşup nekadar hayal kırıklığına uğradığınızı ve sizi nekadar uzduğunu anlatmaktan başka...adil olmadığı ortadaŞu an hamileyim inşallah bir oğlum olacak, kendi isteğim üzerine kayınpederimin adını koyalım diye konuştuk öncesinde, kayınpederime de söylemiştim hatta baba senin adını koyacaz bebeğe diye. Bugün eşime dedim ki tamamen şaka niyetiyle babana bir sürpriz yapıp benim babamın adını koyalım falan, ve gülerek söyledim. Eşim de şakayı ciddiye alarak senin babanın adını 2.çocuğa koyarız inşallah bunu evlenmeden önce bile konuşmuştuk dedi. Sonra saçma bir şekilde isim tartışması başka tartışmalara döndü, eşim bana dedi ki "evlenmeden önce söylediklerinin arkasında durmayacağını bilseydim farklı konumlarda olurduk" dedi. Ben de ben hangi sözümün arkasında durmadım dedim. Normalde benim ailemin bulunduğu şehirde yaşayacaktık, bu konuda anlaşmıştık dedi(halbuki biz zaten o şehirde yaşayacaktık, sadece atanacağım dönem eşimin ailesinin bulunduğu şehire 1 kadro bile açılmadı mecburen uzak bir şehire geldik ve o kendi isteğiyle benim yanıma geldi, sonrasında eşimin ağzından şunu duydum: iyi ki ailemin bulunduğu şehre kadro açılmamış yoksa sürekli huzursuz olacaktık dedi.) Daha sonra ben ona farklı konumdan kastın ne dedim, bu evlilik olmazdı dedi, ben de evlenmeseydin o zaman dedim, hatta ilişki de devam etmezdi dedi, ben de ettirmeseydin dedim, sonra yine dedim evlenmeseydin ben mi seni zorladım diye, evet sen zorladın evlenmeye dedi. O an ben kendimi daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım.
Normalde eşimle ailesinin olduğu şehirde yaşama mevzusu hiç açılmıyordu, hatta birbirimize bu şekilde konuşmayız, ama son 2-3 ayda kv eşime sürekli sitemlerde nazlanmalarda bulunuyor. "beni buralarda bıraktın terk ettin gittin, herkesin oğlu annesini hastaneye götürüyor ihtiyaçlarını karşılıyor biz senin bir hayrını görmedik" gibi eşimle her telefon konuşmasında uzak bir şehirde olduğu için sitem ediyor fazlasıyla. Normalde eşim dolduruşa gelmeyen bir insandı ama bana bugün yaptığı çıkışlardan sonra annesinin sözlerinin onu etkilediğini düşündüm açıkçası.
Ve şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, istemsizce sürekli ağlıyorum saatlerdir, üstelik bugün evlilik yıldönümümüzdü, insan eşine "bu evlilik olmazdı" der mi hanımlar ben mi abartıyorum, çok kırıldım, evden kaçıp gitmek istiyorum şu an burada boğulduğumu hissediyorum. Ne yapmalıyım
Aslında söylediği yere gidip sakince konuşmak daha iyi olmaz mıydı ? Siz şikayetlerinizi dile getirirdiniz, eşiniz de durumu düzeltirdi belki..Hanımlar ben ağlamaya başlayınca konuşalım niye ağlıyorsun falan dedi birkaç defa neden ağladığımı sordu, ben o an konuşamadım tabi bir de bebeğim için kontrole gidiyorduk konuşmanın ne yeri ne de zamanı değil dedim. Doktordan çıktıktan sonra beni bir yere götürmek istedi, bir yerde romantik güzel bir sürpriz hazırlamış galiba yıldönümü için ama ben istemiyorum diyip gitmedim, iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum, şimdi de farklı odalardayız ve mecburiyet dışı konuşmuyoruz.
Gerçekten buna mı takıldınız, sonunun böyle biteceğini bilsem tabi ki yapmazdım ama ciddiye alınacak hiçbir yanı yoktu bence
Bilmiyorum belki de dediğiniz gibi olurdu ama içimden hiç gelmedi açıkçası, hatasını o anlasın istiyorum, bir de o an ağlıyordum gitmek istemedim, belki de yanlış yaptım emin değilimAslında söylediği yere gidip sakince konuşmak daha iyi olmaz mıydı ? Siz şikayetlerinizi dile getirirdiniz, eşiniz de durumu düzeltirdi belki..
Hanımlar ben ağlamaya başlayınca konuşalım niye ağlıyorsun falan dedi birkaç defa neden ağladığımı sordu, ben o an konuşamadım tabi bir de bebeğim için kontrole gidiyorduk konuşmanın ne yeri ne de zamanı değil dedim. Doktordan çıktıktan sonra beni bir yere götürmek istedi, bir yerde romantik güzel bir sürpriz hazırlamış galiba yıldönümü için ama ben istemiyorum diyip gitmedim, iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum, şimdi de farklı odalardayız ve mecburiyet dışı konuşmuyoruz.
O zaman siz inşallah hiç ağlamazsınız yani ne diyeyimValla ben bisiye takilmadim ama siz kari koca takiliyorsunuz ve aglayan yine siz oluyorsunuz.
Bilmiyorum o an tamam gidelim diyemedim çok aşırı kırgındım, ben de normalde uzatmayı sevmem ama hiç bu kadar kırılmadım heraldeNiye uzattınız ki gitseydiniz keşke, ben hatalardan sonra adım atan bi insan varsa onu değerlendirme taraftarıyım, uzatan insanı sevmiyorum
Bilmiyorum o an tamam gidelim diyemedim çok aşırı kırgındım, ben de normalde uzatmayı sevmem ama hiç bu kadar kırılmadım heralde
Anlıyorum bazen konuşmak gelmiyor içimizden. Ama sorunları büyümeden halletmenin en güzel yolu konuşmak..Bilmiyorum belki de dediğiniz gibi olurdu ama içimden hiç gelmedi açıkçası, hatasını o anlasın istiyorum, bir de o an ağlıyordum gitmek istemedim, belki de yanlış yaptım emin değilim
Aslında söylediklerini gayet ciddi bir ifadeyle söyledi, öyle karşılıklı gıcık etme filan değil yaniBen söylenilen her cümleyi bu kadar ciddiye almıyorum bana yıldönümü için sürpriz hazırlayan adam benimle evlendiğine memnun demektir öyle artist artist konuşması o an karşılıklı gıcık etmeye çalışmanızla alakalı sanırım.
Haklısınız ben de uzatmayı büyütmeyi sevmem, ama onun kırdığını anlamasını istiyorum, gerçekten seni çok üzdüm haksızlık ettim özür dilerim dese bile yeter, benim için böyle durumlarda önemli olan hatanın farkına varmak, inşallah eşim de hatasını anlar çok anlamış gibi durmuyor amaAnlıyorum bazen konuşmak gelmiyor içimizden. Ama sorunları büyümeden halletmenin en güzel yolu konuşmak..
Sakinleşince konuşun bence. Üzüldüğünüz noktaları paylaşın.. Eşiniz de sizin üzülmenizi istemez halledersiniz bence. Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aslında söylediklerini gayet ciddi bir ifadeyle söyledi, öyle karşılıklı gıcık etme filan değil yani
Yahu erkekler niye evlendikten sonra yeni bir aileleri olduğunu kabullenemiyor? Kayınvalideler neden oğullarına bağımlı gibi davranıyor? Çıldıracağım artıkŞu an hamileyim inşallah bir oğlum olacak, kendi isteğim üzerine kayınpederimin adını koyalım diye konuştuk öncesinde, kayınpederime de söylemiştim hatta baba senin adını koyacaz bebeğe diye. Bugün eşime dedim ki tamamen şaka niyetiyle babana bir sürpriz yapıp benim babamın adını koyalım falan, ve gülerek söyledim. Eşim de şakayı ciddiye alarak senin babanın adını 2.çocuğa koyarız inşallah bunu evlenmeden önce bile konuşmuştuk dedi. Sonra saçma bir şekilde isim tartışması başka tartışmalara döndü, eşim bana dedi ki "evlenmeden önce söylediklerinin arkasında durmayacağını bilseydim farklı konumlarda olurduk" dedi. Ben de ben hangi sözümün arkasında durmadım dedim. Normalde benim ailemin bulunduğu şehirde yaşayacaktık, bu konuda anlaşmıştık dedi(halbuki biz zaten o şehirde yaşayacaktık, sadece atanacağım dönem eşimin ailesinin bulunduğu şehire 1 kadro bile açılmadı mecburen uzak bir şehire geldik ve o kendi isteğiyle benim yanıma geldi, sonrasında eşimin ağzından şunu duydum: iyi ki ailemin bulunduğu şehre kadro açılmamış yoksa sürekli huzursuz olacaktık dedi.) Daha sonra ben ona farklı konumdan kastın ne dedim, bu evlilik olmazdı dedi, ben de evlenmeseydin o zaman dedim, hatta ilişki de devam etmezdi dedi, ben de ettirmeseydin dedim, sonra yine dedim evlenmeseydin ben mi seni zorladım diye, evet sen zorladın evlenmeye dedi. O an ben kendimi daha fazla tutamayıp ağlamaya başladım.
Normalde eşimle ailesinin olduğu şehirde yaşama mevzusu hiç açılmıyordu, hatta birbirimize bu şekilde konuşmayız, ama son 2-3 ayda kv eşime sürekli sitemlerde nazlanmalarda bulunuyor. "beni buralarda bıraktın terk ettin gittin, herkesin oğlu annesini hastaneye götürüyor ihtiyaçlarını karşılıyor biz senin bir hayrını görmedik" gibi eşimle her telefon konuşmasında uzak bir şehirde olduğu için sitem ediyor fazlasıyla. Normalde eşim dolduruşa gelmeyen bir insandı ama bana bugün yaptığı çıkışlardan sonra annesinin sözlerinin onu etkilediğini düşündüm açıkçası.
Ve şu an ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, istemsizce sürekli ağlıyorum saatlerdir, üstelik bugün evlilik yıldönümümüzdü, insan eşine "bu evlilik olmazdı" der mi hanımlar ben mi abartıyorum, çok kırıldım, evden kaçıp gitmek istiyorum şu an burada boğulduğumu hissediyorum. Ne yapmalıyım
Aslında gitsek ben de bu geceyi ona dar ederdim, hatta iyi de olurdu, sinirimi falan çıkarırdım, gerçekten saatlerdir ilk kez istemsiz güldüm mesajınız sayesinde teşekkür ederim.Yahu gec kaldın kamil evlendik bak hatta hamileyim çoookk önceden düşüncektin bunları deseydinSaçmalamış o ayrı ama keşke gitmek istediği yere gidip derdini anlatsaydın, şöyle düşün şuan bu adımına karşılık vermediğin için bi daha aranız bozulduğunda adım atmak istemeyecek, o yüzden ben olsam gider gittiğimiz yerde beynini yerdim.
Yanlış yapmışsınız .bugünü böyle hatirlamayacaginiz bir bitişe izin vermeliydinizBilmiyorum belki de dediğiniz gibi olurdu ama içimden hiç gelmedi açıkçası, hatasını o anlasın istiyorum, bir de o an ağlıyordum gitmek istemedim, belki de yanlış yaptım emin değilim
Hepsini ateşe mi versekYahu erkekler niye evlendikten sonra yeni bir aileleri olduğunu kabullenemiyor? Kayınvalideler neden oğullarına bağımlı gibi davranıyor? Çıldıracağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?