BU EVLİLİK OLMAZDI DİYEN EŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki haklısınızdır ama ben de hamileyim ve ben de anne olacağım eşimin bunu düşünmesi lazım, annesiyle dolacak sonra bana taşacak ben de alttan alacağım, böyle bir yapım yok
Geçmişteki konularınızdan hatırladığım kadarıyla eşinizin ailesi ile ilgili yaşadığı içsel bir sıkıntı var..bu sıkıntıyı da alt dudağını büküp ..mutsuz mutsuz oturup ,yaptığınız tatil /Seyehat planlarını "içimden gelmiyor" larla iptal edip sizi de o ruh haline sokmaya çalışarak bir şekilde sizin sürekli "eşini mutlu etmek,sıkıntısını azaltmak için çırpınan,tüm enerjisini kocasına harcayan kadın " pozisyonunda kalmanızı sağlıyordu.Şimdi taktik değiştirmiş daha agresif bir tavır içinde olmuş..açıkçası sizin gösterdiğiniz sert tavır hoşuma gitti (ağlamanız dışında) çünkü eğer tavır göstermeseydiniz eşinizin kendi büyüme sancısını yürütememesi sürecindeki yeni dili bu ; seninle senin zorunla evlendim,kandırıldım, evlenmeseydim şeklindeki söylemleri olacaktı. Annesine "anneciğim yanında babam ve kaç tane de kızkardeşim var..onlardan biri götürsün seni doktora bir zahmet" demeyen adamın ekmeğinin peşindeki hamile eşine çıkışması ,beni kandırdın muamelesi yapması akıl karı değil.

Ne kadar haklısınız bebeklinick siz neyi beğenmediniz onu anlamadim?

Kaynananın sözlerinden dolayı huzursuzluk olmuş yaşlılar çok bencil ve her daim huzur bozarlar buna maruz kalmışsınız kaynananın istediği de bu olmuş erkek analar çok bencil

Adamin her dediğini yapiyorsun. Gözünde değerli olmak için, çocuğun ismini bile kendin koymuyorsun. Ben istedim felan deme. Ekstra puan toplamak için yapilmiş bir hareket.

Ama gördügün gibi, herşeye evet diyen, bir duruşu olmayanlara kimse saygi göstermez. Hele bur anaci, cahil bir eş taraftan.

Bu laflari söyleyebilen "adet yerini bulsun, evleneyim ki düzenim, statüm olsun" diye evlenmiştir. Üzgünüm.

valla oncelikle şu çocuklara aile uyelerınn isimlerini koyma olayını hiç anlamadım anlamayacagımda
Arkadaşım isim mi kalmadı ya
Nedir bu olayın mantıgı cidden anlamıyorum

Ayrıca Eşiniz düşüncesizlik etmiş şöyle bir donemde sıze karşı daha ılımlı olması lazımdıı

Eşimin o içsel sıkıntısını kendisiyle konuşmuştum yaptığının doğru olmadığı yönünde, haklısın evimize bir daha kendi aile meselelerimi yansıtmycam dedi yansıtmadı da, gayet huzurlu ve mutluyduk, dün yaptığı bu çıkışa anlam veremedim, "şaka yaptığını düşünmedim, ciddi söyledin sandım" dedi. Bana göre ciddi söylemiş olsam bile kırmaya değmezdi ama konuşmaya devam edince anladım ki işin içinde farklı şeyler var, ben mutluyuz sanarken o rol yapıyormuş kafasında boşanma planları varmış, çok şaşkınım ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum

Aradaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum açıklamıştı aslında, ben de karşıyım anne baba ismi konulmasına. Sadece sevgiliyken ben eşimin babasının adını bilmeden "ben X ismini çok seviyorum, çocuğum olursa hep X koymak hayalimdi" demiştim. Eşim de X benim babamın adı demişti. Dolayısıyla zaten sevdiğim bir isim olduğu için sorun etmedim.

Hayır orayı kaçırdım büyük ıhtımalle
Kusura bakmayın

Huzurlu ve mutluydunuz ama beyefendiye huzur batıyor. Kök ailesinin otunu mokunu çekirdek ailesine taşıyamadığı için içten içe huzursuz şu an.

Aslında eşimin her dediğini yapan bir insan değilim, normalde eşim gibi mantıklı bir insanın nasıl o aileden çıktığına şaşırırdım, ama dün anladım ki eşimin hamuru da onlara benzermiş, yüzüne de söyledim aslında dün, henüz sütten kesilmediğini bilsem ben de senle evlenmezdim diye, eşimin anneci olduğunu da düşünmüyordum ama dün buna da emin oldum, ne eşim sütten kesilebilmiş, ne de annesi kesebilmiş.

Anlamaz artık buna da eminim, onun için varsa yoksa ailesiymiş çok net gördüm. Keşke böyle aileci olduğunu evlenmeden görebilseydim.
Bunu ona söyle işte, o dediği şeyin karşılığı bu. Ayrıca bal gibi de anlar. Yaptığı şeyi çok iyi tanır.

Nasıl anladınız aileci olduğunu, ne dedi size?
Bir süredir ailesiyle görüşmüyor ve haklı olduğum bir konuda onlara karşı beni savunmuştu, bu yüzden konuşmuyorlar, dün bana ailemle yaşadığım şeylerin sebebi sensin dedi. Madem sebep bendim neden beni savundun dedim, çünkü senle yaşıyorum mecburiyetten seni savundum dedi.

Sizin haklı olduğunuz konuda bile yaptıklarini yüzünüze vurması gercekten çok çirkin. Ne yapmayı dusunuyosunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…