- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Yoo ne affetmesi önemli değil...anne yaşıyor esim çok fazla bizde kalsin dediği icin bazen10 ggün falanda kaliyor
kendine yazk ediyosun hayatı kendine zindan etme boşan bencee bu işin sonu yok gibi ne zaman evlendin ki keza sen daha çocuksun 22 yaş çok büyük sayılmaz senin yaşındakiler üniv okuyo sen niye evlenmeyi tercih ettin eşin kaç yaşındaa
hayatının içine etmissin çocuklu biriyle evlenerekk yazık etmissin kendine katlanamıyorsan boşan ya da ailen hiç mi evlenirken tepki göstermedi dul biriyle evlendiğinde
Bende evlenicem diye okulu falan herşeyi bıraktım aptalim cunku...esim 33...
Anlattilarda ben eşşek olduğum icin dinlemedim...ben asla eziyet etmiyorum vicdanım çık rahat çıksa seviyorum çocuğu...benin demek istediğim başka esimle sıkıntım var
Ailem tepki gösterdi istemediler evlenmemi..esim katlanilamayack bi hal almaya başlafi. ..inanın buraya yazıp çok çok rahatliyorum
ne diyor ailen bu sene mi evlendin sanırım yeni başlıyan bi evlilik eşinin istediğinde gelen git dediğinde giden bi makinaya çevirmiş seni daha gençsin arkana bakmadan kaç çocuk mocuk yapayım da deme sakın
Yoo ne affetmesi önemli değil...anne yaşıyor esim çok fazla bizde kalsin dediği icin bazen10 ggün falanda kaliyor
Estağfurullah benim size böyle bir ithamim olamaz... esinizi anlamaya calisin sizde konusarak cozersiniz ancak allah yardimciniz olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nereye kdar buraya yazacaksın burası bi nevi sanal platform düşüncelerimizi söylüyoruz ama uygulayamadıktn sonra havda kalır içindeki sese göre hareket et mutlu değilsen ayrılırsın bu kadar basit
Yoo çocuk falan istemiyrm zaten..köle oldum resmen..suan ailevi sıkıntilarimda var onlarda kendi derdinde..
E iyi de annesi demiyor mu bu çocuk küçük, benimle kalmalı diye?.. Hadi onu da geçtim, eşin bu kadar küçük bir çocuğun bu kadar uzun süre sizde kalmasını neden istiyor? 4 yaşında küçücük bir çocuk. Her kadın kendi çocuğunu kendi terbiye etmek ister ama maşallah, eşiniz bizde kalsın dedikçe senin başına atmış kadın resmen çocuğu.
Elbette seversin, ilgilenirsin ama yaşın çok küçük, bu da mı korkutmuyor çocuğun annesini?
Evliliğin tadını çıkarmak, eşimle yanlız kalmayı istemek en doğal hakkın. Öyle istemesen, hemen doğurursun zaten...
Ikinizin çocupu olduğunda da mı böyle 10 gün getirecekmiş eşin? Hiç sordun mu bunu?
Eşinden daha çok çocuğun annesine taktım ben...
E bile bile evlenmiş olabilirsin de 10 gün yanımızda kalacak, sen bakacaksın dememişse sen nerden bileceksin böyle olacağını?
Seni genç,toy buldular; kullanıyorlar gibime geliyor canım; kusura bakma böyle yazdığım için ama böyle düşündüm ben.
Çalışsan? İşe girsen olmaz mı?
Hiç değilse sadece hafta sonu gelir çocuk,senin de kafan dağılır.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
boşan başka bişey diyemiyorum malesef
Çocuğun annesi cocik gitsin diye bakıyor umrumda değil çocuk .bende bunu diyorum sürekli cocik bakmak istesem bende digururum diyrm bu çocuğu sevmediğim anlamına gelmesin sakin..suan calisaam veya kursa falan gitsem esim çocuğu goremuyrm diye dert yapicak bütün hafta sonu bizimleolsun istivek ee bende sadece c.tesi olsun pazar başbaşa olalım dicem yine kavga yani offf offf
Canım; o zaman yapacağın tek şey var.
Işe girmek.
Eşin çocuğunu hafta sonu görsün, zaten ilgisizliğinden şikayetçi değil misin sana karşı?
Biye düşünüyorsun hala?
Çocuk bahane, yanlız kalmak umrunda değil gibi geldi bana.
O yüzden sende umursama.
Böyle olacağını bilerek evlenmedin.
Evet, çocupu olduğunu biliyormuşsun ama bu kadarı da fazla.
Evlilik ayrı, çocuk ayrı.
O seni düşünmüyorsa sende onu düşünme.
Bi iş bul, ayaklarının üzerinde dur.
Görmek istediği zaman da gitsin görsün çocuğunu.
Sende bakıcı yada dadı değilsin.
Bu kadar sorumluluk yüklemek çok yanlış...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eski konularini da acip okudum.. en bastan beri derdin ayni... Evlendiginden beri sanirim bu durumdasiniz esinle... Sanirim esiniz biraz anlayissiz.. cocugun yas itibariyle oz annexe olmasi gerek..zaten velayet de oz annedeymis.. Demek ki oz annesinin maddi ve manevi sorunu Yok evladina bakmak icin.. Babasi sa elbet bakacak.. ama bi let's yol bulmali esiniz.. yoksa sonunuz Iyi gorunmuyor.. yanlis bi evlilik.. ne yazik ki aileniz engel olamamis ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?