- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Neleri göze aldım bir bilsen..okulumdan ailemdem arkadaşlarımdan vs bi çok şeyden vazgeçerek evlendim inandım eşime.ama sonuç hüsran ailem istemedi zaten he eşimi çok sever ailem ama beni vermek istemesilee suan bişey dediğimde de biz solemistik eşini seviyoruz ama sen istedin evlenmeyi diyorlar...ben açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum eşime tepki gösterseler veya oturup konuşmaya çalışsam kavga ediyoruz susup otursam içim içimi yiyiyor esimin isteklerini yaparsam benden iyisi yok ama azıcık ters düşelim hemen degisiyo ve böyle olduğunu kabul etmiyor..ben hiç hayalimdeki evlilogi yasayamiyorum..be yapacağımi bilmiyorum gerçekten:'(
Esin daha fazla görmek istemiyor mu canim
sen bilmiyosan ben söyleyim sana ne yapacağını ailen dahil kimsenin lafına kulak asmayıp BOŞANACAKSIN..
walla bunun uçarı kaçarı yok sonun yok hayatım senin bu kadar yükle bu yaşta erkenden yaşlanırsın sen yada dert sahibi olursun söyleyim canına yazık değilmi ya git ayrıl buda hataydı hayatımda dersin görüp geçireceğin varmış, hayatta tek boşanan sen seğilsin ya..
ohh iyiymiş walla sen bekar kızı al kendine eş et sonrada çocuğunu baktır bakmadığı sorun çıkarttığı zaman burnundan getir ne bu böyle ya valla kim olsa çekemez yorumlarda çocukta çocuk demiş herkez çocuğuna anası baksın babası dışarda görsün seni istiyosa eğer kocan yok olmaz dersede defet gitsin başından ayyy nasıl sinirlendim parmaklarım karıştı yazamadm yeminle
bende çok bunaltim eşimi takıntılarımla ama ben gerçekten haketmedigim şeyleri yaşadığım icin böyle Manyak sorumlu bi insan oldum canımdan bezdim..artık bende oyle düşünüyirum ilk bosanan ben değilim..eşimden iyice uzaklaştım..:''(
kız daha 5 yaşındayken ayrılmışlar,baba kız ilişkisi tam olarak kurulamamış aslına bakarsan.benim gördüğüm bu ama hep geride drumayı tercih ediyorum, bir şey söylesem istemiyor durumuna düşerim çünkü böyle olursa da çok kırılırım ve bu sefer çenem durmaz kırıcı olurum. ama zor bir durum itiraf ediyorum,bekarken olur neden olmasın diyordum ama evlendikten sonra anladım ki zormuş.Allahtan eşim çok sakin ve anlayışlı biri aksine ben çok asabiyimdir o beni idare eder.
eşin kaç yaşında cnm?
Bizde de esim acayip asabi bana vurdu bile...çok çok zor tabi benim esim sanki dolduruşa geliyo çocuk konusunda bu kadarddeğil di
aferim dayağını yemişsin ailene söylesene
Bizde de esim acayip asabi bana vurdu bile...çok çok zor tabi benim esim sanki dolduruşa geliyo çocuk konusunda bu kadarddeğil di
ah be canım sen yokken bu kdr kıymetli değildir eminim ki,senle evlendikten sonra çocuğum çocuğum olmuştur. bizim tanışmamızdan evlenme tarihimize kdr 5 kere gördüm ben kızını,evlendikten sonra kızımı daha sık almalıyım oldu.al kızını gez diyorum ben gitmezsem gezmeye de gitmiyorlar,sıkılıyorlar farkındayım ama beni niye boğuyorsunuz dimi anlatamazsın ama. sana vurması çok yanlış benim en hassas noktamdır şiddet nefret ederim şiddet gösterenlerden seni gaza getirmek istemem ama neyse..
Gaza getirmek değil canım bende nedret ederim şiddetten ama ışte başıma geldi..çocuğu esim hiç sevmiyordu bunu herkes sokuyordu sayemde çocuğuyla zaman geçirmeye ona vurmamaya başladi...ama ne oldu kötü olan ben oldum
biraz kendini düşün sende artık,iyi olmaya çalışma kimseye senin değerini bilmeyenlere özellikle
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
canım sen çocuğu olduğunu biliyordun evlenirken
Eşiniz anlayışsız ve bencil geldi bana.eşin kaç yaşın da canım.sen iyi olursan adam da iyi olur tabi sonra kaba saba oluyor bu da esinizin bencil olduğunu gosteriyor.
O zamanda esim beni vicdansizlikla suçluyor...buraya uzadıkça fark ediyorum ki esim gercketn çok değişmiş ve çok bencil dikbaali
eşin kendi vicdanına baksın bence sonra senin vicdan muhasebeni yapsın
Eşimin herkese gerekli gereksiz herşeye vicdani merhameti var ama bana yok bunu ona defalarca soledim
sende onun gibi davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?