bu evlilikten biktimmm....

sen bilmiyosan ben söyleyim sana ne yapacağını ailen dahil kimsenin lafına kulak asmayıp BOŞANACAKSIN..
walla bunun uçarı kaçarı yok sonun yok hayatım senin bu kadar yükle bu yaşta erkenden yaşlanırsın sen yada dert sahibi olursun söyleyim canına yazık değilmi ya git ayrıl buda hataydı hayatımda dersin görüp geçireceğin varmış, hayatta tek boşanan sen seğilsin ya..
ohh iyiymiş walla sen bekar kızı al kendine eş et sonrada çocuğunu baktır bakmadığı sorun çıkarttığı zaman burnundan getir ne bu böyle ya valla kim olsa çekemez yorumlarda çocukta çocuk demiş herkez çocuğuna anası baksın babası dışarda görsün seni istiyosa eğer kocan yok olmaz dersede defet gitsin başından ayyy nasıl sinirlendim parmaklarım karıştı yazamadm yeminle

Esin daha fazla görmek istemiyor mu canim

kız daha 5 yaşındayken ayrılmışlar,baba kız ilişkisi tam olarak kurulamamış aslına bakarsan.benim gördüğüm bu ama hep geride drumayı tercih ediyorum, bir şey söylesem istemiyor durumuna düşerim çünkü böyle olursa da çok kırılırım ve bu sefer çenem durmaz kırıcı olurum. ama zor bir durum itiraf ediyorum,bekarken olur neden olmasın diyordum ama evlendikten sonra anladım ki zormuş.Allahtan eşim çok sakin ve anlayışlı biri aksine ben çok asabiyimdir o beni idare eder.

bende çok bunaltim eşimi takıntılarımla ama ben gerçekten haketmedigim şeyleri yaşadığım icin böyle Manyak sorumlu bi insan oldum canımdan bezdim..artık bende oyle düşünüyirum ilk bosanan ben değilim..eşimden iyice uzaklaştım..:''(

Bizde de esim acayip asabi bana vurdu bile...çok çok zor tabi benim esim sanki dolduruşa geliyo çocuk konusunda bu kadarddeğil di

Bizde de esim acayip asabi bana vurdu bile...çok çok zor tabi benim esim sanki dolduruşa geliyo çocuk konusunda bu kadarddeğil di

ah be canım sen yokken bu kdr kıymetli değildir eminim ki,senle evlendikten sonra çocuğum çocuğum olmuştur. bizim tanışmamızdan evlenme tarihimize kdr 5 kere gördüm ben kızını,evlendikten sonra kızımı daha sık almalıyım oldu.al kızını gez diyorum ben gitmezsem gezmeye de gitmiyorlar,sıkılıyorlar farkındayım ama beni niye boğuyorsunuz dimi anlatamazsın ama. sana vurması çok yanlış benim en hassas noktamdır şiddet nefret ederim şiddet gösterenlerden seni gaza getirmek istemem ama neyse..

Gaza getirmek değil canım bende nedret ederim şiddetten ama ışte başıma geldi..çocuğu esim hiç sevmiyordu bunu herkes sokuyordu sayemde çocuğuyla zaman geçirmeye ona vurmamaya başladi...ama ne oldu kötü olan ben oldum

biraz kendini düşün sende artık,iyi olmaya çalışma kimseye senin değerini bilmeyenlere özellikle

canım sen çocuğu olduğunu biliyordun evlenirken

Eşiniz anlayışsız ve bencil geldi bana.eşin kaç yaşın da canım.sen iyi olursan adam da iyi olur tabi sonra kaba saba oluyor bu da esinizin bencil olduğunu gosteriyor.

Son düzenleme:
Eşiniz anlayışsız ve bencil geldi bana.eşin kaç yaşın da canım.sen iyi olursan adam da iyi olur tabi sonra kaba saba oluyor bu da esinizin bencil olduğunu gosteriyor.

Ben iyiysem ilgikiysem eşimle sorun yok ama benim azcik morelim bozuk olsun veya bi konuda ters düşelim oyle bi hal aliyo ki uyuz oluyorum

sende onun gibi davran

Dün akşam kendisine ait olan bir seyle uğraşıyordu benimde hiç hoşlanmadığım birşey gel yardım et dedi bende sen yap ayrıca benim hoşlandığım şeyleri birlikte yapalım diyince ıştemiyrsun hayatım etme bulma dünyası dedim buraya gel bana yardım et diyorum sana dedi ben yine kalkmadim yerimden baktım bu celallendi lanet olsun dedim içinden kalktım sonra bana aferim diyo gülerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…