"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

chablisss ay inşallah meleğin seninledir.nasıl heyecanlanıyorum anlatamam Allahın izniyle bugün yarın yazarsın hamile olduğunu güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum hadi sevindir bizleri:CüvCüv:hihoyyyt

eminecim inşallah canım çok heveslendim bu sefer ovulasyon testinde yumurtlama gününü bildiğim için adetimin de kesin pzt olması gerekiyordu Allahım büyük gelmiştir inşallah. bikaç gün daha test yapmam canım ben tek çizgi görmeye dayanamam şimdi varsa da kesin çıksın testte haberdar edicem sizleri,

konuyu açan olarak hamişsen süper moral olur vallahi benim gibi zihnini dinlendirmeye çalışan arkadaşlar için...

ewt canım o tek çizgi varya kabusum benm otesti nereye fırlatıcamı şaşırıorum(ne güzel yumurtlama gününü bilosun ben anlayamadım bi türlü heleki bu ay hiç anlamadım ne zaman yumurtlama oldu inş bi sorun yoktor bnde aklımda çok şpheler varr.

o tek çizgiyi görmek gerçekten kabus gibi bişey iyi yapıyosun beklemekle.sabrın sonu selamettir inşallah bu sabrının mükafatını alırsın bizlerede umut olursun.

kızlar ben bu sabah hastalandım galiba. çok sıkıldım yaa uğraşamıcam gerçekten hiçbişeyden bu kadar bunalmamıştım. artık istemiyorum galiba. eski mutlu huzurlu kaygısız günlerimi özlüyorum mafoldumben

çok haklısın canım huzurlu mutlu gunlerimi bende ozledim kafaya taka taka nereye kadar bakalım...

bencede uğraşma boşver bende öyle yapıcam artık hem sen daha yenisin inan bi kafanı toplasan herşeyi oluruna bıraksan kendiliğinden gelir meleğin ben 3 yıldır uğraşıyorum her adet oluşum benim için bir yıkım oldu bugüne kadar. ama şimdi o kadar etkilemiyo keşke diyorum geriye dönebilsem de şimdiki gibi rahat olabilsem belkide şu an bebeğim benimleydi.yumurtlama günü hesaplama adet gününü unutmaya çalış hele belirtilere hiç takılma hepsi psikolojik onların ben her ay yaşıyorum bütün hamilelik belirtilerini ama her seferinde hüsran yaşıyorum.Rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak yıpratma kendini canım Allah büyük elbet bizim de bebeğimiz olacak çok önemli bir sınavdan geçiyoruz hepsi bu.

çok haklısın canım huzurlu mutlu gunlerimi bende ozledim kafaya taka taka nereye kadar bakalım...

kızlaaaaaaaaaaarrrr kendinize gelin hadi bakalım aaaaaaa biz neden bu topikteyiz kafamızdan atmak için değilmi.o zaman hep beraber eski mutlu huzurlu günlerimize dönmek için çaba sarfedelim burada ümitsizliğe yer yoklmaz:chablissss gultun toparlanma zamanı şöyle bi silkelenin bakalım tekrar bi düşünün biz napıyoruz diyefisfisfis

evet yaa eşime de dedim bugün hevesim kaçtı resmen yani.ne kadar güzel bişey için ne kadar kötü günler yaşatıyoruz kendimize. artık böyle olmasına izin vermicem kk'da da bu topic dışında gebelik bölümüne uğramıcam.yeter artık eminecim allah sabır vermiş sana demek ben 4 ayda bıktım 3 yılın yanında solda sıfır kalır. ama hayatımı bu hale getirmesine izin vermicem bu isteğin. anne olmak ne kadar güzel bişeyse onu beklemek bile çok harika olmalıydı böyle değil yanii dimi ama

tammmmaam eminecim kızma:)valla bende 6 ayda bu hale geldim.evet toparlanmalıyım tamam bunu başarmalıyım:)bende boyle takarak eşimide etkiliorum bunu yapmayacağım.

işte bu kızlar ya işte bu dünyaya dönün artık hayatta herşey bebek demek değil dimi.tabi bizde istiyoruz anne olmayı ama napalım sabırla beklicez gelmesini beklerkende bol bol dua edelim unutmayın Allah diyen her murada erişir.6 ay 4 ay ne ki 10 yıl 15 yıl bekleyenler var onlar ne yapsınlar.sizin 1 yıla kadar olabilir yeterki moralinizi yüksek tutun.

bakın arkadaşlar tekrar ediyorum bu söylediklerimi beyninize kazıyın.bende ilk zamanlar sizin gibiydim resmen depresyona girmiştim ama şimdi çoook pişmanııııııııım siz bunu yapmayın inanın siz rahatladıkça bebişinizin gelmesini hızlandıracaksınız.benim yaşadıklarımı sizler yaşamayın istiyorum hepinizi çoooook seviyorumopuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tammmmaam eminecim kızma:)valla bende 6 ayda bu hale geldim.evet toparlanmalıyım tamam bunu başarmalıyım:)bende boyle takarak eşimide etkiliorum bunu yapmayacağım.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok doru sölüosun ttlım ama nasıl atıcaz kafamızdan ben geçen ay atımı düşünüodum ama regli olunca morelim o kadar bozulduki demeki atamıorum yapamıorum kndimi kandıramıorumbi türlü kafama öle bi kaazınmıştı....ilk gnler ne kadar rahatım bebek istemiorum daha erken dediğim gnlerde hamile kaldım(allahım çok büyük bana bi ceza verdi sanırım meleğimi aldı bnden ben de şimdi arıorum bulamıorum istiorum olmuyo bu nasıl bi durum böle(isyan etmiorum kesnlikle ama çok canım sıkılıo neden diorum hep allahm sen çok büyüksün bize yardım et yarabbimm:Saruboceq:

sedacım sakın öyle düşünme ne demek Allah cezalandırdı falan kısmet değilmiş senin için böylesi daha iyiymiş ki öyle olmuş. o kadar çok kadının başına geliyor ki bu ilk hamilelğinde.en azından kendiliğinden hamile kalabildiğini biliyorsun en başta bunu düşünerek rahat olman lazım.
ben senin yerinde olsam çok daha rahat olurdum çünkü en başta sen kanıtsın kendi kendine kafan rahatken hamile kalabildiğin konusunda
eminecim ben de seviyorum hepinizi inanıyorum ben çıkarcaZ burdan hamişler yeterki unutalım bu işi

bak bu olmadı işte sakın böyle düşünme Allah korusun isyana kadar gider bunun sonu.bende evliliğimin ilk yıllarında hiç istemediğim bir zamanda hamile kaldım hemde 2 veya 3 kere korunmasız ilişkide olmuştu ama düştü demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş ki düştü.demekki neymiş herşey beyinde bitiyo arkadaşlar biraz geç olsada ben bunun farkına vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…