seda sesin çıkmıyo nerdesin
eminecim inşallah canım çok heveslendim bu sefer ovulasyon testinde yumurtlama gününü bildiğim için adetimin de kesin pzt olması gerekiyordu Allahım büyük gelmiştir inşallah. bikaç gün daha test yapmam canım ben tek çizgi görmeye dayanamam şimdi varsa da kesin çıksın testte haberdar edicem sizleri,
eminecim inşallah canım çok heveslendim bu sefer ovulasyon testinde yumurtlama gününü bildiğim için adetimin de kesin pzt olması gerekiyordu Allahım büyük gelmiştir inşallah. bikaç gün daha test yapmam canım ben tek çizgi görmeye dayanamam şimdi varsa da kesin çıksın testte haberdar edicem sizleri,
kızlar ben bu sabah hastalandım galiba. çok sıkıldım yaa uğraşamıcam gerçekten hiçbişeyden bu kadar bunalmamıştım. artık istemiyorum galiba. eski mutlu huzurlu kaygısız günlerimi özlüyorum mafoldumben
çok haklısın canım huzurlu mutlu gunlerimi bende ozledim kafaya taka taka nereye kadar bakalım...
evet yaa eşime de dedim bugün hevesim kaçtı resmen yani.ne kadar güzel bişey için ne kadar kötü günler yaşatıyoruz kendimize. artık böyle olmasına izin vermicem kk'da da bu topic dışında gebelik bölümüne uğramıcam.yeter artık eminecim allah sabır vermiş sana demek ben 4 ayda bıktım 3 yılın yanında solda sıfır kalır. ama hayatımı bu hale getirmesine izin vermicem bu isteğin. anne olmak ne kadar güzel bişeyse onu beklemek bile çok harika olmalıydı böyle değil yanii dimi ama
tammmmaam eminecim kızma:)valla bende 6 ayda bu hale geldim.evet toparlanmalıyım tamam bunu başarmalıyım:)bende boyle takarak eşimide etkiliorum bunu yapmayacağım.
bakın arkadaşlar tekrar ediyorum bu söylediklerimi beyninize kazıyın.bende ilk zamanlar sizin gibiydim resmen depresyona girmiştim ama şimdi çoook pişmanııııııııım siz bunu yapmayın inanın siz rahatladıkça bebişinizin gelmesini hızlandıracaksınız.benim yaşadıklarımı sizler yaşamayın istiyorum hepinizi çoooook seviyorumopuyorumnanaktan
çok doru sölüosun ttlım ama nasıl atıcaz kafamızdan ben geçen ay atımı düşünüodum ama regli olunca morelim o kadar bozulduki demeki atamıorum yapamıorum kndimi kandıramıorumbi türlü kafama öle bi kaazınmıştı....ilk gnler ne kadar rahatım bebek istemiorum daha erken dediğim gnlerde hamile kaldım(allahım çok büyük bana bi ceza verdi sanırım meleğimi aldı bnden ben de şimdi arıorum bulamıorum istiorum olmuyo bu nasıl bi durum böle (isyan etmiorum kesnlikle ama çok canım sıkılıo neden diorum hep allahm sen çok büyüksün bize yardım et yarabbimm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?