canım eksik var mı bende katılayım size eğer okuyacak kimse yoksa
çalıştığım için yalnız okursam sanırım biraz daha geç biter
ooo kızlar ilerlemiş topiğimiz. yeniler hoşgeldiniz ben de bu ay çok dua ettim. isteyen herkese nasip et dedim Allahıma
son bir haftaya kadar hiç aklıma gelmiyodu bu konu. ama adete 4 gün falan kala çıkmamaya başladı gene kafamdan. bir de kızlar ben geçen ay soğan kürü yapmıştım son zamanlarda düzensiz adetlerim diye yaptığım ay düzenli oldu bu ay yapmadım. 14. gün de bakalaım düzenli olcak mı diye ovulasyon testi yaptım ve tam çift çizgi çıktı ve şansıma o gün birlikte olduk eşimle. ama sadece o gün oldu yumurtlama döneminde.
pazartesi teste göre adet günümde bugün çarşamba hala gelmedi. nolur bana dua edin kızlar bebişim gelmiş olsun çok umutluyum bu sefer nedense. çok inandım :Saruboceq:
ooo kızlar ilerlemiş topiğimiz. yeniler hoşgeldiniz ben de bu ay çok dua ettim. isteyen herkese nasip et dedim Allahıma
son bir haftaya kadar hiç aklıma gelmiyodu bu konu. ama adete 4 gün falan kala çıkmamaya başladı gene kafamdan. bir de kızlar ben geçen ay soğan kürü yapmıştım son zamanlarda düzensiz adetlerim diye yaptığım ay düzenli oldu bu ay yapmadım. 14. gün de bakalaım düzenli olcak mı diye ovulasyon testi yaptım ve tam çift çizgi çıktı ve şansıma o gün birlikte olduk eşimle. ama sadece o gün oldu yumurtlama döneminde.
pazartesi teste göre adet günümde bugün çarşamba hala gelmedi. nolur bana dua edin kızlar bebişim gelmiş olsun çok umutluyum bu sefer nedense. çok inandım :Saruboceq:
canım ben bir kere normal yolla hamile kaldım aynı senin gibi düşük yaşadım işte ne olduysa bu düşükten sonra oldu kürtaj falanda olmadım kendiliğinden gitti meleğim.6 ay sonra tekrar hamile kalmak istedim olmadı üzerinden yaklaşık 3 sene geçti.doktorlar hiçbir sorun yok herşey normal diyolar.doktorlarında yapacağı şeyler bir yere kadar ondan sonrası Allaha kalmış vakti geldimi olacak diye düşünüyorum.bu topik de hoşuma gitti bu yüzden.hani derler ya aaa bu doktor çok iyi yok yok bu doktor daha iyi birçok kişi hamile kalmış. ben buna inanmıyorum tabi doktorunda iyisi vardır ama bence bebeğin vakti gelmiş o doktora da denk geliyo.yoksa benim yaptırdığım merkezde hamile kalan da var kalmayanda.benden yaşı büyük olan ve hamile kalanlar oldu doktorlar hep dedi yaşın genç şansın yüksek diye ama olmadı demekki o anda vakti gelmemiş.kafanızı şişirdim kusura bakmayın:kedi:
sağol canım allah razı olsunchabliss canım inşallah olur bu sefer tabiki dualarımız senin gibi tum isteyenlerle.
inşallah canım inşallah gelmiştir bu seferinş. canım hamilesindir ben hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq:
inşşttlım inş bu ay allah sevndirir senii ...yumurtlama testini bnde yaptım bu ay ama yakalayamadım günümü.. sonrada almadım bi daha..zaten regli oldum bugn henüz üç var ama erken regli ilk defa böle erken oldum hayırlısı bakalım bi dahaki aya inş...... üçüncü günümde gidiorum doktora yumurta takibi için bakalım hangi gnler yumurtlama gerçekleşio...senn içn duaedicem ttlım inş bebişin gelmiştirr:)):Saruboceq:
Mrhb bayanlar.bende bol bol meryem suresİnİ okuyorum bebek İÇİn.Çocuk İÇİn 70 tane okunması gerektİĞİnİ duymuŞtum.hergÜn 3 tane falan okuyarak 70 İ tamamladıĞım ay hamİle kaldım.korunmayı bıraktıĞımız İlk aydı.ama bebeĞİmİn 8+5 gÜnlÜkken kalbİ durmuŞ.aldılar onu benden.ne dİyelİm ÖmrÜ o kadarmıŞ kısmet.Şİmdİ Şubatı beklİyorum yenİden hamİle kalmak İÇİn ve yİne meryem suresİnİ okuyorum.İnŞallah tez zamanda hamİle kalırım tekrar ve bu sefer saĞlıcakla bebeĞİmİ kucaĞıma almak nasİp olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?