"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

canım eksik var mı bende katılayım size eğer okuyacak kimse yoksa
çalıştığım için yalnız okursam sanırım biraz daha geç biter

canım 1,5 senelik evliyiz,gelmedi bebiş.geçen hafta doktora gittim hormon tahlillerini yaptırdım
eşimde yaptırdı test yarın yine gidicem doktora tahlil sonuçları için hayırlısıyla bakalım ne olacak
yarın belki rahim filmide çekilir bi o eksik testlerden
ya sen?

canım eksik var mı bende katılayım size eğer okuyacak kimse yoksa
çalıştığım için yalnız okursam sanırım biraz daha geç biter

canım eksiğim çok fazla kalmadı ama istersen katılabilirsin bende senin için okurum.okumak istiyorsan benim için 100 tane okuyabilirsin okuma adabını biliyorsun değilmi.bide yörekten isteyerek okuyacaksın.bu arada benim adım emine isme göre okursan daha iyi olur.sende başlayınca bende sana yardım ederim bunu neden istiyorum biliyomusun müslümanın müslümana yaptığı dua günahsız bir dille yapılan duadır çünkü.buradaki diğer arkadaşlarada sesleniyorum gelin hep beraber okuyalım.

yellowhot geçmiş yazılara bakarsan beni tanırsın canımopuyorumnanaktan ben birazdan çıkıcam saat 13:00 de burdayım inş.görüşürüz.

benimde istediğimiz halde olmadı eşim çalışmama izin vermiyordu devamlı evdeydim ve her ay bir umutla test yapıp hüsrana uğruyordum sabahlara kadar ağlıyordu eşimle konuşup tekrar 1 ocakta çalışmaya başladım 16 şubatta hamile olduğumu öğrendim yani kendimi işe verince eskisi kadar düşünmüyordum eve gelincede yogun oluyordum zaten ama arada denemeye devam ediyorduk şimdi minik kızım 2 aydır bizimle bence en önemlisi kafaya fazla takmamak allah en yakın zamanda bu mucizeyi isteyen tüm kullarına nasip eylesin:Saruboceq:

ooo kızlar ilerlemiş topiğimiz. yeniler hoşgeldiniz ben de bu ay çok dua ettim. isteyen herkese nasip et dedim Allahıma
son bir haftaya kadar hiç aklıma gelmiyodu bu konu. ama adete 4 gün falan kala çıkmamaya başladı gene kafamdan. bir de kızlar ben geçen ay soğan kürü yapmıştım son zamanlarda düzensiz adetlerim diye yaptığım ay düzenli oldu bu ay yapmadım. 14. gün de bakalaım düzenli olcak mı diye ovulasyon testi yaptım ve tam çift çizgi çıktı ve şansıma o gün birlikte olduk eşimle. ama sadece o gün oldu yumurtlama döneminde.
pazartesi teste göre adet günümde bugün çarşamba hala gelmedi. nolur bana dua edin kızlar bebişim gelmiş olsun çok umutluyum bu sefer nedense. çok inandım :Saruboceq:

chabliss canım inşallah olur bu sefer tabiki dualarımız senin gibi tum isteyenlerle.

inş. canım hamilesindir ben hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq:

inşşttlım inş bu ay allah sevndirir senii ...yumurtlama testini bnde yaptım bu ay ama yakalayamadım günümü.. sonrada almadım bi daha..zaten regli oldum bugn henüz üç var ama erken regli ilk defa böle erken oldum hayırlısı bakalım bi dahaki aya inş...... üçüncü günümde gidiorum doktora yumurta takibi için bakalım hangi gnler yumurtlama gerçekleşio...senn içn duaedicem ttlım inş bebişin gelmiştirr:)):Saruboceq:

burda hepimizin derdi aynı ttlım olurmu ne kafa şişirmesi :))bnde senn gibi düşünüorum o doktor ii filan ona git doktor bu neticede elinden en fazla ne gelebilir kaderi deiştiremez ya allah bilir ne olcanı..allahım ne zaman kısmet ederse ozaman olcak doktoru ilacı bahane..

chabliss canım inşallah olur bu sefer tabiki dualarımız senin gibi tum isteyenlerle.
sağol canım allah razı olsun
inş. canım hamilesindir ben hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq:
inşallah canım inşallah gelmiştir bu sefer

canım hakkında hayırlısı olur inşallah yumurtlama tarihlerini öğren bakalım belki onları kaçırıyorsundur.ben de sana dua edicem canım inşallah yolunda gider herşey gelişmeleri bildiririm

Mrhb bayanlar.bende bol bol meryem suresını okuyorum bebek ıÇın.Çocuk ıÇın 70 tane okunması gerektıĞını duymuŞtum.hergÜn 3 tane falan okuyarak 70 ı tamamladıĞım ay hamıle kaldım.korunmayı bıraktıĞımız ılk aydı.ama bebeĞımın 8+5 gÜnlÜkken kalbı durmuŞ.aldılar onu benden.ne dıyelım ÖmrÜ o kadarmıŞ kısmet.Şımdı Şubatı beklıyorum yenıden hamıle kalmak ıÇın ve yıne meryem suresını okuyorum.ınŞallah tez zamanda hamıle kalırım tekrar ve bu sefer saĞlıcakla bebeĞımı kucaĞıma almak nasıp olur.

inş duarın yerini bulur tlım:Saruboceq:sabır demek çok zor bu zamnalarda allah yarım etsn bizlere...

evet canım nihayet denk geldik benim kasıklarımda çok ağrı oldu bugün düşünmemeye çalışıyorum ama sabah bacaklarımda başladı sonra öyle şiddetlendi ki kesin geliyo kırmızılar dedim ama hala yok çok şükür kaydirigubbakcemile3

yok canım daha bi kaç gün düşünmüyorum yapmayı o tek çizgiyi görmek adet olmaktan beter hamileysem de kesin çıkcak bir zamanda test yapcam daha 2 gün oldu gecikme 4-5 günden önce yapmıcam kararlıyım. bu sefer çok sabırlıyım gerçekten :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…