kızlaaaaaaaaaaarrrr kendinize gelin hadi bakalım aaaaaaa biz neden bu topikteyiz kafamızdan atmak için değilmi.o zaman hep beraber eski mutlu huzurlu günlerimize dönmek için çaba sarfedelim burada ümitsizliğe yer yoklmaz:chablissss gultun toparlanma zamanı şöyle bi silkelenin bakalım tekrar bi düşünün biz napıyoruz diyefisfisfis
evet yaa eşime de dedim bugün hevesim kaçtı resmen yani.ne kadar güzel bişey için ne kadar kötü günler yaşatıyoruz kendimize. Artık böyle olmasına izin vermicem kk'da da bu topic dışında gebelik bölümüne uğramıcam.yeter artık eminecim allah sabır vermiş sana demek ben 4 ayda bıktım 3 yılın yanında solda sıfır kalır. Ama hayatımı bu hale getirmesine izin vermicem bu isteğin. Anne olmak ne kadar güzel bişeyse onu beklemek bile çok harika olmalıydı böyle değil yanii dimi ama
bencede uğraşma boşver bende öyle yapıcam artık hem sen daha yenisin inan bi kafanı toplasan herşeyi oluruna bıraksan kendiliğinden gelir meleğin ben 3 yıldır uğraşıyorum her adet oluşum benim için bir yıkım oldu bugüne kadar. Ama şimdi o kadar etkilemiyo keşke diyorum geriye dönebilsem de şimdiki gibi rahat olabilsem belkide şu an bebeğim benimleydi.yumurtlama günü hesaplama adet gününü unutmaya çalış hele belirtilere hiç takılma hepsi psikolojik onların ben her ay yaşıyorum bütün hamilelik belirtilerini ama her seferinde hüsran yaşıyorum.rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman olacak yıpratma kendini canım allah büyük elbet bizim de bebeğimiz olacak çok önemli bir sınavdan geçiyoruz hepsi bu.
sedacım sakın öyle düşünme ne demek Allah cezalandırdı falan kısmet değilmiş senin için böylesi daha iyiymiş ki öyle olmuş. o kadar çok kadının başına geliyor ki bu ilk hamilelğinde.en azından kendiliğinden hamile kalabildiğini biliyorsun en başta bunu düşünerek rahat olman lazım.
ben senin yerinde olsam çok daha rahat olurdum çünkü en başta sen kanıtsın kendi kendine kafan rahatken hamile kalabildiğin konusunda
eminecim ben de seviyorum hepinizi inanıyorum ben çıkarcaZ burdan hamişler yeterki unutalım bu işi
bak bu olmadı işte sakın böyle düşünme Allah korusun isyana kadar gider bunun sonu.bende evliliğimin ilk yıllarında hiç istemediğim bir zamanda hamile kaldım hemde 2 veya 3 kere korunmasız ilişkide olmuştu ama düştü demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş ki düştü.demekki neymiş herşey beyinde bitiyo arkadaşlar biraz geç olsada ben bunun farkına vardım.
bebeqimm hoş geldin.senin durumun topimizin konusuna uygun olmuş:)bebeğini allah bağışlasın allahım bizlerede nasip etsin
arkadaşlar selamlar benimde adım emine bugün bütün yazılarınızı okudum biraz ağladım biraz güldüm önce durumumdan bahsetmek istiyorum 1 yıl önce evlendim ilk 3 ay korunduk sonra bebeğimiz olsun istedik olmadı doktora gittim kistim olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım kistim dahada büyüdü 7 cm oldu ameliyatla aldırdım bu arada eşimede test yaptırdık ondanda ileri harekette sorun çıktı bizde çok üzülüyoruz çok istiyoruz benim yaşım 32 benim için de dua edermisiniz lütfen cuma günü hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaaaaaah amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?