"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

ovulasyon testlerim geldi bari gunumu bileyimde adet gunune kadar kafayı yemeyim ya dimi bugunmu yarınmı die.kafamı rahatlatacağını duşunuorum inşallah:)

merhaba herkese başlığı görünce yaşananlar geldi aklıma 1buçuk yıllık evliyim dogum kontrol hapı kullandım 10 ay olmasın die daha sonra istege göre bıraktım ve bir bebek sahibi olmanın zamanı geldi demiştik eşimle çalışmalara başladıktan aylar geçiyor hala bebeğimiz olmuyordu doktora gittik sperm analizi istedi düşük çıktı ileri hareket olmaz dedi uzun seneler alır ... başka doktora gittik varikosel var ameliyat dedi .... diyecegim şuki biz bunlara koşuşturuken bebek düşüncesini o anlık rafa kaldırmış olucaz ki ayın sonunda adet olmadıgımın farkına vardım ve test yaptım sonuç iki çizgi ama dieri silik belirgindi belirtilere gelince onlarda var rabbim en hayırlısını en güzelini ve zamanını biliyor buna inanın ....

bebeqimm hoş geldin.senin durumun topimizin konusuna uygun olmuş:)bebeğini allah bağışlasın allahım bizlerede nasip etsin

haklıısnn canım ben de aynı fikirdeyim....
bu fikri atalım kafamızdan ne olur.. gelmese gelmesin ÇOK DA TIN DI:):hulya: İŞİMİZE BAKALIM:)

canım ya sen daha çok yenisin.... Ben de 2,5 yıldır bekliyorum.... Bazen çok sabırsızlansamda yine toparlanıyor ve eski sabırlı halime geri dönüyorum çok şükür...
Bu topik tam da bana göre oldu yani canım.. Ben konuyu açsam bu kadar benimserdim yani

o kadar doğru ki yazdıkların...
Tekrar huzurlu günlerime dönmek için meşgaleler buluyorum kendime artık., inşaallah başarılı olurum

ewt bunu biliorum en azından halimile kalabilirim diorum ama gel gelelim burda öle yazılar okudumki bir kez gebekaalıp bir daha kalamayan o kadar çok kişi varki kndimi bunlara yakıştırmak istemiorum ama aklımada gelmio deil..allah korusun :Saruboceq:yarın bakalım neler olcak neler söölicek doktor buranın en ii jinekoloğu inş banada ii bişeyler söylerde brdan güzel haberler veririz birbirimize en yakın zamanda inşş...

yok ttlım kesnlikle isyan etmiorum allahtan herşey biliorum ..dediğin gibi herşey beyinde bitio ve allah bilio zamanını biz ne yapsak boş

bebeqimm hoş geldin.senin durumun topimizin konusuna uygun olmuş:)bebeğini allah bağışlasın allahım bizlerede nasip etsin

AH canım gerçekten öyle bi anda ellerini uzattıki bize umudumuzun bittiği şimdi mutluluğumuzun başladığı an oldu rabbğm bütün kadınları bu duyguyla karşılaştırsın bende dün akşam kan testinde baktırdım daha 3 haftalık :))) opuyorumnanaktan

ah canım beniiim daha mercimek kadar:))allahım bizede nasip eder inşallah.tebrikler bebeqimm:)

arkadaşlar selamlar benimde adım emine bugün bütün yazılarınızı okudum biraz ağladım biraz güldüm önce durumumdan bahsetmek istiyorum 1 yıl önce evlendim ilk 3 ay korunduk sonra bebeğimiz olsun istedik olmadı doktora gittim kistim olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım kistim dahada büyüdü 7 cm oldu ameliyatla aldırdım bu arada eşimede test yaptırdık ondanda ileri harekette sorun çıktı bizde çok üzülüyoruz çok istiyoruz benim yaşım 32 benim için de dua edermisiniz lütfen cuma günü hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaaaaaah amin.

meraba adaşım seni çok iyi anlıyorum canım.buradaki bütün kızlar için dua ediyorum sen ismini söylemişsin direkt isme yaparım duamı ben salatı tefriciye okuyorum bugün bitecek inş.eminecim Rabbim sana hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin amiiiiiiiinnn.Allah büyük onun gücü herşeye yeter yeterki istemesini bilelim.

eminecim nbr nasılsın? meslektaşım huhuuuu ordamısın:)

Son düzenleme:
kızlar bugn yumurta takibi için doktorla görüştüm reglinin onuncu günü başlanıomuş ben burdan hep üçüncü günü okumuştum bi fikri olan varmı acabaopuyorumnanaktan

canım peki kaç gunde bir adet olduğunu soruptamı 10.gun dedi.benim doktorumda 12.gun ve 19. gun arası demişti

adaşım teşekkür ederim çok sağol arkadaşlar doktora gitmek istemiyorum artık evde yapabileceğim bi çok şeyide yaptım eşim de sıkıldı artık çok zor durumdayım çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye kafaya takmamak gerekiyo deniliyo ama mümkün mü düşünmediğim biran bile yok heran aklımda herkes soruyo niye yapmıyosunuz diyolar ne dicemi bilemiyorum bazen neyse beni anlayacak birileriyle bunu paylaşmaya ihtiyacım vardı iyiki böyle bi yer açtınız iyiki varsınız teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…