"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

:teselli::teselli::teselli::tesellipuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz ya çok boş bırakmışsınız buraları:)
zaten yazdıklarıma hiç cevap alamıyorum

çok şükür iyi diyelim de iyi olalım.ben bu hafta rahatsızdım ve işlerimde çok yoğundu o yüzden pek girme fırsatı bulamadım.sen nasılsın neler yapıyorsun

geçmiş olsun canım.bende iyiyim şükür çalışıyorum fırsat buldukça giriorum bende.duaya başlayacağım hayırlısıyla bugun yada yarın.vereliniortak

arkadaşlarım ben geldim haftasonları pek giremiyorum malum biraz gezentiyim de ben
eminecim allah kabul etsin dualarını hepimizinkini inşallah
sedacım o 3. gün olan hormon testi. yumurtlama takibi 10. ggünden sonra başlamalı zaten mantık olarak 3. gün fol yok yumurta yok daha ortada kaydirigubbakcemile3
tubacım ne dedin de cevap alamadın bacım söle ben veriyim sana cevap opuyorumnanaktan

Çok erken oldun evlenir evlenmez hamile kaldım sanırım bu işler üzerinde çok yoğunlaşınca olmuyor.İnşallah allah hepinizi bir an önce bebeklerinize kavuşturur.

ewt ttlım bnde öle biliodum ama yumurta gelişimi üçüncü gnden başlıomuş bi arkdaşım yaptırmıştı regli gnleri düzensiz olduğu için üçüncü günü çağırmış doktor onu bnada zaten sordu düzensizse üçüncü gün düzenliyse onuncu gün bndeanlamadım wallaa:))opuyorumnanaktan

selamlar kızlar, bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım ben , bugün öğrendim Allahıma çok şükür 5.5 haftalık hamileyim ... ben 17. ayda hamile kaldım ve geçen 16 ayda kendime yazık ettiğimi anladım, kafamdan nasıl çıkardım sizlerle paylaşayım ...
bu ay spora başlamıştım hamiş kalamıyorum bari vücudum forma girsin diye düşündüm ve sürekli şöle dua ettim ' Allahım ne olur hamile kalmayı, bebek fikrini kafamdan çıkarayım bunu düşünmeyeyim , bana yardım et ' düzenli kitap ve gazete okumaya çalıştım ki kafam boş kalmasın ve bir baktım kendime bi güven gelmiş gerçekten de sallamıyorum hamiş kalırmıyım bu ay diye...
ve adet günüm geldi çattı ee tabi bi sıkıntı var üzerimde bütün bir ay idare ettim de adet günü biraz zor oldu ama aminim adet olacağıma çünkü bütün adet belirtilerim vardı sivilce dahil sadece adet olmadan bir gün önce şiddetli baş ağrı olurdu o olmadı ama bazen de baş ağrım adetimin ilk günü oluyordu .. o zamnda şöle dua ettim ' Allahım güçlü olmayı bu durumu kaldırmayı nasip et ' ama tam 9 gün geçti adet olmadım ve bugun akşamüstü gittiğim doktordan hamileyim diye döndüm, Allah isteyen herkese nasip etsin... AMıN..

inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.. allah sana bebeğineailene sağlıklı huzurlu güzel hayat verir :) darısı başıma :Saruboceq:

benim bu ay hiç aklıma gelmemişti takmıyordum çünkü golden cins köpek nasıl alırız yurtdışına nasıl getirtiriz problemlerinle uğraşıyorduk eşimle köpek alışveriş sitelerinden onun için eşyalar falan seçiyor alışveriş yapıyordum çok ama çok rahattım ilk kez ama olmadı yine reglimin 2.günü bugün hatta 1yıl hiç takmıyordum takmamıştım çabalamıyordum bile yine olmadı 3aydır takıyorum yine olmuyor takıp takmamak değil mesele Rabbim ne zaman nasip ederse!!!!!!!!!!!!

bencede takıp takmamk değil mesele arkadaşa katııyorum
bende korunmadığmız ilk 9 ay boyunca reglim tarihini bile karışıtırıyodum o derece takmıyodum yani aama şimdiki 7 aydır takıyorum yine olmuyo
rabbim ne zaman ol derse o zaman

sizlere katılıyorum arkadaşlar tabiki Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur ancak gerçekten kafaya takmamak gerek hayatı gereğince yaşamk gerek , ben 16 ayı boşuna kendimi yıpratarak geçirmişim , sürekli bunu düşünerek hayatımızı sekteye uğratıyoruz , geçen ay şunu farketttim 1.5 yıldır hep '1 aylık' yaşıyormuşum meğer bu ay olmazsa öbür ay , sonra tekrar yine olmuyodu bu sefer de öbür ay ... ben de uzun zamana yaymaya karar vermiştim bebek olayını kendime uzun vadeli başka planlar kurdum 2-3 ay daha olmazsa tedaviye başlayacaktık.. ama çok şükür sürpriz bir şekilde geliverdi...

evet arkadaşlar haklısınız tabii ki doğum ve ölüm en başta Allahtan. peki bu durumda olan arkadaşlar doktora gittinizmi yani bir sorun varsa tabiiki kafadan atmakla bitmez. önceki sayfalarda da olmuştu bu muhabbet sebepsiz yere olmıyorsa tamamen psikolojik diye. ama bir sebep varsa da önce tedavi sonra huzur gerek. doktorum programında bir doktor vardı bugün başka bir hastalıktan bahsederken dedi ki, hastalığı siz büyütürsünüz dedi düşünerek. bu yediğim bana dokunur diye düşünerek yediğinizde sağlıklı bile olsanız bir süre sonra o şey size dokunmaya başlar dedi.
bunu da öyle düşünün hep en kötüsünü düşünüyoruz hamile kalmaya çalışırken ya kalamzsam diyoruz. ama öyle ya da böyle gerekirse tüp bebekle bu iş olacak. allah bunu hepimize bir şekilde ve bir zaman nasip edecek. bence bebeğimiz gelmeden evliliğimizin bu zamanlarının da tadını çıkaralım. olmuyor diye hem eşimize hem kendimize hayatı zindan edeceğimize bebek geldikten sonra yapamayacağımız şeyleri yapmaya çalışalım. gezelim eğlenelim doyalım bazı şeylere dimi ama zemuszemus

pretty cim tebrik ederim bu arada allah sağlıkla kucağına almaya da nasip etsin bize de kısmet olsun inşallah

pretty cim tebrik ederim bu arada allah sağlıkla kucağına almaya da nasip etsin bize de kısmet olsun inşallah

sağol canım benim inşallah Allahım sana da nasip eder, be de sadece sizlerle paylaştım sevincimi annemlerin haberi yok henüz keseyi göremedik bi aksilik çıkarsa üzülmesinler diye söleyemiyoruz inşallah haftaya keseyi görecez..opuyorumnanaktan

ttlım tebrik ederim inşş allah kucağına almayı nasip etsn umarım herşey güzel geçerr:)):Saruboceq:kafaya takma konusuna gelnce ben vücudumuzu gereksiz yere strese soktumuza inanıorum ve etkilediğimize eminnim tabi takdir allahtan o ne derse o olur ama bizede düşen görevler var biz hiçbişiy yapmayalım hadi bebek olcak bekleyelim buda yanlış bana göre bizler önlemimizi alalım gerisi allahın takdirine kalmış..herzaman bize gözterilen iki yol var seçim bize kalmış .....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…