canım peki kaç gunde bir adet olduğunu soruptamı 10.gun dedi.benim doktorumda 12.gun ve 19. gun arası demişti
adaşım teşekkür ederim çok sağol arkadaşlar doktora gitmek istemiyorum artık evde yapabileceğim bi çok şeyide yaptım eşim de sıkıldı artık çok zor durumdayım çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye kafaya takmamak gerekiyo deniliyo ama mümkün mü düşünmediğim biran bile yok heran aklımda herkes soruyo niye yapmıyosunuz diyolar ne dicemi bilemiyorum bazen neyse beni anlayacak birileriyle bunu paylaşmaya ihtiyacım vardı iyiki böyle bi yer açtınız iyiki varsınız teşekkürler
eminecim nbr nasılsın? meslektaşım huhuuuu ordamısın:)
çok şükür iyi diyelim de iyi olalım.ben bu hafta rahatsızdım ve işlerimde çok yoğundu o yüzden pek girme fırsatı bulamadım.sen nasılsın neler yapıyorsun
arkadaşlarım ben geldim haftasonları pek giremiyorum malum biraz gezentiyim de ben
eminecim allah kabul etsin dualarını hepimizinkini inşallah
sedacım o 3. gün olan hormon testi. yumurtlama takibi 10. ggünden sonra başlamalı zaten mantık olarak 3. gün fol yok yumurta yok daha ortada kaydirigubbakcemile3
tubacım ne dedin de cevap alamadın bacım söle ben veriyim sana cevap opuyorumnanaktan
selamlar kızlar, bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım ben , bugün öğrendim Allahıma çok şükür 5.5 haftalık hamileyim ... ben 17. ayda hamile kaldım ve geçen 16 ayda kendime yazık ettiğimi anladım, kafamdan nasıl çıkardım sizlerle paylaşayım ...
bu ay spora başlamıştım hamiş kalamıyorum bari vücudum forma girsin diye düşündüm ve sürekli şöle dua ettim ' Allahım ne olur hamile kalmayı, bebek fikrini kafamdan çıkarayım bunu düşünmeyeyim , bana yardım et ' düzenli kitap ve gazete okumaya çalıştım ki kafam boş kalmasın ve bir baktım kendime bi güven gelmiş gerçekten de sallamıyorum hamiş kalırmıyım bu ay diye...
ve adet günüm geldi çattı ee tabi bi sıkıntı var üzerimde bütün bir ay idare ettim de adet günü biraz zor oldu ama aminim adet olacağıma çünkü bütün adet belirtilerim vardı sivilce dahil sadece adet olmadan bir gün önce şiddetli baş ağrı olurdu o olmadı ama bazen de baş ağrım adetimin ilk günü oluyordu .. o zamnda şöle dua ettim ' Allahım güçlü olmayı bu durumu kaldırmayı nasip et ' ama tam 9 gün geçti adet olmadım ve bugun akşamüstü gittiğim doktordan hamileyim diye döndüm, Allah isteyen herkese nasip etsin... AMİN..
pretty cim tebrik ederim bu arada allah sağlıkla kucağına almaya da nasip etsin bize de kısmet olsun inşallah
sağol canım benim inşallah Allahım sana da nasip eder, be de sadece sizlerle paylaştım sevincimi annemlerin haberi yok henüz keseyi göremedik bi aksilik çıkarsa üzülmesinler diye söleyemiyoruz inşallah haftaya keseyi görecez..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?