merhaba ttlım yaşadıkların üzücü gerçekten peki bebeğin tutmasının sebebi için ne dio doktorlar hiç bir sebep bulunamadımı...bnde geçen sene hamile kaldım ama malesef sonu kötü bitti kaybetim bebeğimi ve şu anda hamile kalamıorum sebebide yok doktorlar herşey normal diolar..tek sorunum prolaktinim tam sınırda sanırım oda etkilio doktorlar etkilemez desene benm aklım onda(((((
gultun nasılsın canım napıyosun
iyiyim eminecim sen nasılsın?çalışıorum arada topiğe girip bakıorum işte adetimin bitmesini bekliorum duaya başlıycam.3700 paylaşıldı demişsin bu topiktenmi paylaşanlar?tabiki senin içinde dua edicem tum anne olmak isteyenler içinde
gultun senle yaşımızda aynı mesleğimizde inş aynı zamanda da hamile kalırız.
slm kızlarrr
ne duası bu geçmşe bakmadımgerçi ama bende katılmak istiyorum mümkünse
inşallah canım en kısa zamandakaydirigubbakcemile5 peki sen ovulasyon gunlerini takip ediomusun testle felan yada kendinmi anlıosun?
slm yellowhot salat_ı terficiye duası canım 4444 defa okursan duaların kabul oluor
anladım canım,sağolasın
bugün başlıyım bari bnde Allah'ın izniyle[/QU
rica ederim inşallah kabul olur
ovulasyon testi kullanmıyorum yaşadığım tecrübeler sonucunda ne zaman yumurtladığımı ne zaman çatladığını aşağı yukarı tahmin edebiliyorum gerçi artık bu yumurtlama günlerinide hesaplamak istemiyorum oda insana ayrı bir stres veriyo onu bildiğimiz zaman bir görevmiş gibi ilişkiye girmemiz gerek ben artık kafama göre takılıcam:jeyyar:
slm kızlarrr
ne duası bu geçmşe bakmadımgerçi ama bende katılmak istiyorum mümkünse
anladım canım,sağolasın
bugün başlıyım bari bnde Allah'ın izniyle
meraba canım.4444 salat ı tefriciye duası bu duaya ben başladım burada katılmak isteyen varsa katılsın dedim sadece gultun katılmak istedi oda adet oldu tek okumaya başladım daha sonra burada akrabalar tanıdıklar 3700 tanesini paylaştı cuma gününe bitecek inş.sen daha önce hiç duymadın mı bu duayı.eğer istersen bilgi veriririm sana.
aaaayyyy nasıl mutlu oldum anlatamam çok sevindim canım başlayacak olmana Şimdiden Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?