pretty cok tebrikler olay bencede anlattigindir. kizlar bu tez her testi yapmis ve hicbir sorunlari olmayan cok uzun sure deneyen ciftlerde kesinlikle tutuyor. sorun varsa tabiiki de takmazsaniz da olmaz. sorun yoksa rahatlayip biraz denemeli omuyorsa asilama tup Allah ne kolaylik verdiyse biz kullarina denenmeli.
ama mukemmel bir baslik bizim gbler icin doktora gitmek kadar onemli. basligi acan arkadasa cok tesekkurler.
ttlım tebrik ederim inşş allah kucağına almayı nasip etsn umarım herşey güzel geçerr:)):Saruboceq:kafaya takma konusuna gelnce ben vücudumuzu gereksiz yere strese soktumuza inanıorum ve etkilediğimize eminnim tabi takdir allahtan o ne derse o olur ama bizede düşen görevler var biz hiçbişiy yapmayalım hadi bebek olcak bekleyelim buda yanlış bana göre bizler önlemimizi alalım gerisi allahın takdirine kalmış..herzaman bize gözterilen iki yol var seçim bize kalmış .....................
takamyınca oluyo biliyrm da nasıl takmıycam bunu formülü yok mu aklımdan cıkmıyo hep aklımda bebek oldu mu bunda olurmu die ilşkiye giriyorum cıkmıyo aklımdan ya bi formüllllllllllllllllllllll
bence en önemli formül kendini devamlı bişeylerle oyalamak. benim bu hafta hiç aklıma gelmedi mesela. çünkü hep yılbaşı alışverişi vs gibi şeylerle meşguldüm. evde olunca da netten film falan izledim.
ilişki sırasında da aklıma gelmedi bu aralar hiç hakkaten bıktım çünkü sıktı o şekilde ilişkiye girmek. hatta dün eşim yastık getirdi koydu belimin altına. " aa unutmuşum " dedim o derece yani
buna gerçekten inanıyorum..çok takıntı yapmıştım..idrar testleriyle kafayı tozutmuştum nerdeyse..
cinsellik ölmüştü nerdeyse sanki tek amacım cocouk yapmak gibi davranıyordum yatakta..eşimde bu kadar takma neden zorluyorsun Allah isterse verir diyordu..
habire yumurtlama günü hesaplıyordum hep bebek fotolarını indiriyordum nette..forumda her dileyenin ardından amin diyip ağlıyordum..
en umutlu oldugum zamandada adet olmuştum..
artık tükenmiştim hatta..Rabbim sen bilirsin dedim..eşimle beraber olurken artık yastık getir şöyle dur aman akmasın bacakları kaldır..gibi tekniklerden vazgecmiştim..
çalışmaya başladım işime yogunlaştım..adetim gecikmişti..ama hiç umutlanmadım çünkü olmadıgını biliyordum..
dr a gittim en sonunda idrar testim negatifti cünkü hatta üzülmemiştim bile negatif cıktıgına..alışkındım çünkü..dr a gittim hamile degilim ama adet olamıyorumd edim..
ultrasonda baktı kist var patlamış dedi..yinede bi kan testi istedi.negatiffff....
neyse ben farlutal içmeye basladım..bir haftada bitti..hala tık yok bende...
dr a tekrar gittik ve mucize gibi bebeğim ultrasonda göründü
hiç beklemiyordum artık ne olursa olsun diyordum korunmuyorduk ama takıntı degildi..beraber olurken coocuk fikri yoktu aklımda..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
hayırlı olsun canım inşallah alcaz güzel haberlerini ben hafta içi daha çok g,rebiliyorum canım eşim evdeyken bilgisayarla uğraşmaya vakit bulamıorum pek :kedi:canlarım nasılsınızz:)))ben yumurta takibine başladım dün gitim ve biri 12 biri 13mm olmuş yumoşlar:))salı tekrar gidicem çatlama gününe bakılacakk hayırlısı bakalım inşş herşey bu yıl bizim için güzel olur:)))chablisss sen nasılsın ttlım özletiosun kndini ura arada bir topik boş kalıo hep:))))))))
canım benim allah bebeğini bağışlasın sana. sen dualarınla bebeğine kavuşan arkadaşsın dimi burdada alıntı yapmıştı bir arkadaşımız senin mesajından. inşallah sağlıkla büyütürsün bebişini allah bizlere de nasip etsinbuna gerçekten inanıyorum..çok takıntı yapmıştım..idrar testleriyle kafayı tozutmuştum nerdeyse..
cinsellik ölmüştü nerdeyse sanki tek amacım cocouk yapmak gibi davranıyordum yatakta..eşimde bu kadar takma neden zorluyorsun Allah isterse verir diyordu..
habire yumurtlama günü hesaplıyordum hep bebek fotolarını indiriyordum nette..forumda her dileyenin ardından amin diyip ağlıyordum..
en umutlu oldugum zamandada adet olmuştum..
artık tükenmiştim hatta..Rabbim sen bilirsin dedim..eşimle beraber olurken artık yastık getir şöyle dur aman akmasın bacakları kaldır..gibi tekniklerden vazgecmiştim..
çalışmaya başladım işime yogunlaştım..adetim gecikmişti..ama hiç umutlanmadım çünkü olmadıgını biliyordum..
dr a gittim en sonunda idrar testim negatifti cünkü hatta üzülmemiştim bile negatif cıktıgına..alışkındım çünkü..dr a gittim hamile degilim ama adet olamıyorumd edim..
ultrasonda baktı kist var patlamış dedi..yinede bi kan testi istedi.negatiffff....
neyse ben farlutal içmeye basladım..bir haftada bitti..hala tık yok bende...
dr a tekrar gittik ve mucize gibi bebeğim ultrasonda göründü
hiç beklemiyordum artık ne olursa olsun diyordum korunmuyorduk ama takıntı degildi..beraber olurken coocuk fikri yoktu aklımda..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
canım şöle düşüncez bu iş eninde sonunda olcak ister tedavi ister doğal yolla mutlaka olacak bizim yapmamız gereken tek şey umutla devam etmek. çünkü başka naparsak yapalım Allahın bize biçtiği süreden önce gelmicek bebişler. hepimizin bir zamanı var oturup onu bekliyoruz :hulya:ya çok tatlısınız hepiniz:smiley-cool: ben 2 aydır üyeyim buraya. 2 aydır okuyorum forumları - özellikle hamlelikle ilgili olanları ama bu ay okumayacağım dedim.. fakat bu forumu gördüm dayanamadım, başlığı koyan arkadaşa da tşkkkler..çünkü burası hamileliği gerçekten kafasından çıkarmak isteyenler için çok güzel.. kesinlikle yani neden bu kadar hayatımızı mahvedelim ki? hayat ne kadar güzel.. eşlerimizle sadece mutlu olmak için sex yapalım.. yaşlanınca olmayacak böyle keyifli dakikalar.. :)) nasılsa ALLAH İSTERSE VERİYOR, NASİPSE YANİ BİR DE..
ama şu da var.. tmm kafaya takmamak önemli ama benim arkadaşım çocuklarına hamile kalmadan önce yumurtlama dönemini takip ediyordu, ve de eşini rahat da bırakmıyordu:)) ama ben onun olmadığı 2-3 ay sürsince de hiç mutsuz görmedim.. gerekn herşeyi yaptı ama takıntılı değildi.. hani bu söz var ya" eşeğini sağlam kazığa bağla".. doğru tabiki ama hayata 1 kere geldiğimizi, eşimizin iyi ki bizimle olduğu, beraberce ne kadar hoş şeyler yaşadığımızı unutmamamlı ve de birbirimizin tadını çıkarmalıyoz.. bence her yumurtlama döneminde... hem de non-stop :))
evet ama işte yine de tam kafadan çıkartılamıyor bu düşünce. çünkü bütün gün dışarıda gezsen bile bebek eşyaları satan vitrinler, arabalarıyla bebeklerini gezdiren anne ve babaları görünce yine kötü oluyor insan.. ama düşünmemeye çalıştığımdan beri daha az üzülüyorum tek fark bu şu an için..
inşaallah tam olarak kafamdan atmama az kaldı. inşaallah başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?