selam canlarım bizim bu ay üçüncü denememiz de dün akşam kırmızıları görmem üzerine hüsranla sonuçlandı. daha başındayız biliyorum ama insan heyecan ve stres arasında gidip geliyor devamlı. beklemek zor geliyor...
hani bir çok mesajda da yer alıyor ya burda, "aklımdan çıkardığım ilk ay hamile kaldım" diyor bir çok arkadaş. işte şimdi onları bekliyorum ben buraya. bizi aydınlatsınlar nasıl çıkarmışlar akıllarından nasıl bunu bir kenara koymuşlar da o ay gelmiş bebişleri. ne yapmışlar neye yönelmişler bizimle paylaşsınlar ki biz de çıkaralım aklımızdan bizim de bebişlerimiz gelsin artık :ecrin_bebek:zemuszemus
haklısın tabi tubacım peki özel olmazsa bişey sorcam doktor falan çoktan gitmişsindir bişey çıktımı yoksa sebepsiz yere mi olmadı bunca zamandır. 2,5 sene uzun bir zaman hakkaten allah sabır versin. senin bebeğinin gelmesi daha kıymetli olcak bizden :Saruboceq:
Kızlar 26 aylık evliyim sanırım 2 aydır eşimle çocuk düşündük ilk ay olmadı 2. ay bitimine doğru eşimle biraz problemlerimiz oldu(maddi) bende ona çocuk fikrinden vazgeçtiğimi söyledim tamda yumurtlama günlerimin başıydı daha istemiyorum çocuk falan dedim ve ondan sonraki günler özellikle ilişkiye girmedim eşimle adet günüm geli idrar testi yaptım çıktı sonra kan testi yaptım ondada çıktı şimdi dr kontrolündeyim henüz çok yeni 5 haftalık falan.Henüz göremedim ultrasonda çok güzel bir duygu.
İlk ay yani korunmayı bıraktığımız ilk ay tamamen bütün hamilelik belirtisi denilen şeyleri tam anlamıyla yaşadım hamile olmadığım halde.2.ayda ise hamile olduğum ayda ben hamile olacağımı hiç ama hiç düşünmemiştim çünkü yumurtlama dönemlerini es geçmiştim ama hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrendim.
Çok uzattım ama kısacası gerçekten herşeyi biz yapıyoruz tamamen pskolojik.Umarım herkes bebeğine kavuşur en kısa zamanda.
geld,m tubacım geldim. rivercım sen de hoşgeldin aramıza özlettin kendini görüşemedik ne zamandır
tubacım ben de bahsediyim o zaman kendi kısa hikayemden
2007 ağustosta evlend,ik 2009 haziranda korunmayı bırakmaya karar verdik mayısta check up yaptırmıştık. hazirandada ben doktora gidiyim dedim bakalım herşey yolunda mı diye
gittiğim tarih itibariyle yumurtlama zamanım olması gerekirken doktor hiç gelişmiş yumurta yok dedi ve polikistik over görünümü var dedi. daha önce de muayene oldum ama ilk defa böyle bir teşhis kondu. ama benim adetlerim 32 günde bir şekl,inde düzenliydi . kilo tüy problemim de olmadı hiç.
neyse ben baya üzüldüm araştırdım netten falan ama doktorum çok sakindi 6 ay deneyin olmazsa gel adetlerin düzenli, problem olmaz dedi.
ama ben çoook uzun zaman adet olmadım kaç tane test yaptım o arada. nihayet söktürücü ile ağustos ortasında adet oldum ve bir başka doktor o ay hemen bana klomen verdi .
o ayı zaten ilk ayımız olarak kabul ettim çünkü karar verdiğimiz ay yumurtlama yaşamadım.
2. ay klomen kullanmadım doktora da gitmedim bçt karışımı yaptım. sonra dedim ki ben soğan kürü yapıyım sonra kendi haline bırakıyım herşeyi
iyiki de yapmışım. çünkü o ay ve geçen ay tam 14. günde yumurtladım. artık hiçbirşey yapmadan da düzenine döndü adetim. böylelikle 5. denememize geldik. artık hiçbirşey yapmıoyrum soğan küründen beri. 6. seferde de olmazsa yumurta takibi yaptırabilirim diye düşünüyorum
işte bu da benim hikayem...
canım ben de smear için doktora gitmiştim bugün. pko görünümü yok dedi başka doktordu bu galiba işe yaradı soğan suyu çok mutlu oldum guclubacismile
bir de bir tane yumurtam çok güzel gelişmişcumartesi gel garantiye alalım bu işi hazır böyle güzel yumurta denk gelmişken çatlatma iğnesi yapalım dedi. bakalım heyecan oldum bu arada çatlatma iğnesinden sonra kaç saat içinde ilişki olması gerekiyor biliyormusunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?