"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

canım benim yanlış hatırlamıyorsam sen daha yenisin, yani az süredir bekliyırsun değil mi tatlım.. benim gibi 2,5 yıldır bekleseydin tamamiyle kafandan atmak isterdin sende.
ben şuna inanıyorum ölümü de doğumu da ne bir an ileri ne bir an geri alamazmışız, bu yüzdendirki her ay kendimizi yıpratıp sağlığımızdan olmayalım çünkü onun saati günü belli biz ne yaparsak yapalım o vakti zamanı gelmedikçe olmayacak, bari aklımdan çıkartmayı deneyim de bu özlem beni sağlığımdan etmesin... son 2-3 aydır çok zor şeyler yaşadım bunun için artık düşünmek istemiyorum...

haklısın tabi tubacım peki özel olmazsa bişey sorcam doktor falan çoktan gitmişsindir bişey çıktımı yoksa sebepsiz yere mi olmadı bunca zamandır. 2,5 sene uzun bir zaman hakkaten allah sabır versin. senin bebeğinin gelmesi daha kıymetli olcak bizden :Saruboceq:

arkadaşlar goruşemiyoruz herkese slmlar umarım iyisiniz,bu gunler ovulasyon gunlerim moralim iyi bu gunler bitincede iyi olacağım inşallah kafam biraz daha rahat boyle hissediorum umarım boylede devam edecek hayırlısı artık kısmet ne zaman bakalım:enbuyukkk:alkisalkisalkis

ben hayatta bu ay kalamam dderken kaldım kasıtlı çıkarmadım aklımdan sadece annem rahatsızlandı kaynımın sözü için şehir dışına gidilecekti e yumurtamda iyi geli,şmemişti ve hopppppppppp hamişim

gittim canım gittim tabi ki 1 sene bekledik ve sonra neden olmuyor diye gittik. hamdolsun usg lerim ve tahlilllerim çok güzel çıktı hiç bi sorun yoktu hamdolsun... lakin eşimin spermleri çok iyi ama sperm hareketliliği biraz düşük çıktı. kadın doğum uzmanı bu şekilde hamile kalmamın zorlaşacağını söyledi. üroloğ ise gebe kalmanı engellemez 6 ay deneyin dedi vitamin verdi eşime.. biz üroloğu dinledik ve 7 ay sonra gebe kaldım . yani korunmayı bıraktıktan 1,5 yıl sonra.. ama malesef 2 aylıkken gebeliğim düşükle sonuçlandı. dr. 6 ay korunma verdi. bi sorununuz yok dedi tahliller temiz çıktı. biz 4 ay korunduk. tekrar çok üzerine düşmeyerek korunmayı bıraktık. bu arada eşim tekrar başka bi üroloğa gitti, tahlilleri çok daha iyi çıktı ve doktoru stresten yapmayın olur demiş.

yani velhasıl-ı kelam stresten başka problem yok görünüyor bitanem... nisan dan beri çalışıyoruz:) SORANLARA : RABBİM NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN OLACAK İNŞ... RABBİM NE ZAMAN VERİRSE O ZAMAN OLACAK İNŞ, diyoruz...
işte kısaca hikayem bu :) aslında düşük yaptığımda bile çok sabırlıydım herkes şaşkınlıkla hayran kaldı doktor ve hemşireler bile, bi damla gözyaşı dökmedim. ama son 3-4 aydır çevre baskısıyla ve yakın çevrenin hamile haberleriyle özlellikle 2. ayında hamile kalan eltimin haberi, ve testimin yanlış pozitif çıkarmasıyla bazı olumsuz tecrübeler yaşadım ve çok bunalmıştım ama şimdi iyiyim hamdolsun kendimi çok güzel toparladım yine hamdolsun..

biliyorum biraz uzun oldu ama 2,5 seneyi anca anlatabildim...
burdaki arkadaşların hepsi böyle anlatırsa eğer birbirimizi daha iyi tanırız ve yardımcı oluruz düşüncesiydim canımcım....

Kızlar 26 aylık evliyim sanırım 2 aydır eşimle çocuk düşündük ilk ay olmadı 2. ay bitimine doğru eşimle biraz problemlerimiz oldu(maddi) bende ona çocuk fikrinden vazgeçtiğimi söyledim tamda yumurtlama günlerimin başıydı daha istemiyorum çocuk falan dedim ve ondan sonraki günler özellikle ilişkiye girmedim eşimle adet günüm geli idrar testi yaptım çıktı sonra kan testi yaptım ondada çıktı şimdi dr kontrolündeyim henüz çok yeni 5 haftalık falan.Henüz göremedim ultrasonda çok güzel bir duygu.
ılk ay yani korunmayı bıraktığımız ilk ay tamamen bütün hamilelik belirtisi denilen şeyleri tam anlamıyla yaşadım hamile olmadığım halde.2.ayda ise hamile olduğum ayda ben hamile olacağımı hiç ama hiç düşünmemiştim çünkü yumurtlama dönemlerini es geçmiştim ama hiç bir belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrendim.
Çok uzattım ama kısacası gerçekten herşeyi biz yapıyoruz tamamen pskolojik.Umarım herkes bebeğine kavuşur en kısa zamanda.

Bu arada yazımı okudum
ılk cümlemdeki sanırım kelimesi çok komik duruyor.Başka bişey yazıp değiştirmiştim ama sanırım kelimesi kalmış.Çok komik bir cümle olmuşkaydirigubbakcemile3

herkese selamlar arkadaşlar
chabliscim topiğini yeni gördüm hayırlı olsun opuyorumnanaktan
şu hamile kalma işini kafadan atma işini ben başarmış durumdayım sanıyorum ama hala bekliyorum gelen giden sabırla beklemedeyiz :çok üzgünüm:

haklısın tatlım tabi ki psikolojik ama sorunları olan arkadaşların meselesi kafadan atmakla tamamiyle çözülemez tatlım malesef..

bizim de stres ten başka problem görünmüyor ki ben çok rahat biriydim insanların söylediklerine kulak asmam ancak 2,5 yıl bekleyince ister istemez ipin ucu bazen kaçıyor ve psikolojik sorunlar yaşanabiliyor üzüntü stres gibi...

bazen eşime diyorum ki ya eğer bu bizi rahatlatacaksa korunalım bir süre nasıl olsa korunsakta korunmasakta bebiş olmuyor bari ay sonu stresinden kurtulmuş olur dinleniriz bi ssüre:) istemiyorum artık ya diyorum istiyorum dediğimde olmadı belki istemiyorum dediğimde olur diyorum son zamanlarda:):teytey:

kızlar nerdesiniz ya:) tamam kafamızdan atacağız ama topiği de boş bırakmayalım değil mi

geld,m tubacım geldim. rivercım sen de hoşgeldin aramıza özlettin kendini görüşemedik ne zamandır
tubacım ben de bahsediyim o zaman kendi kısa hikayemden
2007 ağustosta evlend,ik 2009 haziranda korunmayı bırakmaya karar verdik mayısta check up yaptırmıştık. hazirandada ben doktora gidiyim dedim bakalım herşey yolunda mı diye
gittiğim tarih itibariyle yumurtlama zamanım olması gerekirken doktor hiç gelişmiş yumurta yok dedi ve polikistik over görünümü var dedi. daha önce de muayene oldum ama ilk defa böyle bir teşhis kondu. ama benim adetlerim 32 günde bir şekl,inde düzenliydi . kilo tüy problemim de olmadı hiç.
neyse ben baya üzüldüm araştırdım netten falan ama doktorum çok sakindi 6 ay deneyin olmazsa gel adetlerin düzenli, problem olmaz dedi.
ama ben çoook uzun zaman adet olmadım kaç tane test yaptım o arada. nihayet söktürücü ile ağustos ortasında adet oldum ve bir başka doktor o ay hemen bana klomen verdi .
o ayı zaten ilk ayımız olarak kabul ettim çünkü karar verdiğimiz ay yumurtlama yaşamadım.
2. ay klomen kullanmadım doktora da gitmedim bçt karışımı yaptım. sonra dedim ki ben soğan kürü yapıyım sonra kendi haline bırakıyım herşeyi
iyiki de yapmışım. çünkü o ay ve geçen ay tam 14. günde yumurtladım. artık hiçbirşey yapmadan da düzenine döndü adetim. böylelikle 5. denememize geldik. artık hiçbirşey yapmıoyrum soğan küründen beri. 6. seferde de olmazsa yumurta takibi yaptırabilirim diye düşünüyorum
işte bu da benim hikayem...

bende yeter artık ne zaman olursa olur diyenlerdenim kafama takmıyorum artık
yok ayakları dikmekmiş
yok gün kovalamakmış
yok otu motuymuş
peh
allah ım vereceği zamanı biliyor
beebek fikri aklıma geldikçe kendime bunu söylüyor ve rahatlıyorum

çok geçmiş olsun canım. çok şükür düzene dönmüş adetlerin maşallah.. inş yakındır merak etme tatlım..

bazen ben de düşünüyorum yumurtlama takibi mi yaptırayım acaba diye ama tam da kafamdan atmaya çalışırken strese sokar mı acaba beni diye tereddüt ediyorum açıkçası.. hakkımızda hayırlısı inş... 1,5 yıl önce yaptırmıştım 1 defa tutmamıştı, ayrıca verilen ilaçlar göğsümde kist olmasına sebep olmuştu. bunun için tekrar yaptırmakta çok tereddütlerim var. bir de şu transvajinal usg var ya çok iğrenç bişey ya üf ya o olmasa çoktan gitmiştim aslında:)

ben çok rahatsız olmadım ultrasondan daha önce. takip yaptırma düşüncesi de acaba yumurta gelişiyor mu çatlıyor mu onu merak ettiğimden bir kere yaptırırım kendiliğinden gelişip çatlıyorsa devam etmem zaten. yolundaysa niye uğraşıyım ki öyle düşündüm ben. bu arada seda emine falan yok ortalıklarda bu ara

chabliss ben hep buralardayım canım gelip bakıyorum kimsecikler yok tekrar çıkıyorum bu arada işlerde biraz yoğundu neyse biraz azaldı gibi sen nasılsın canım neler yapıyosun.

canım ben de smear için doktora gitmiştim bugün. pko görünümü yok dedi başka doktordu bu galiba işe yaradı soğan suyu çok mutlu oldum guclubacismile
bir de bir tane yumurtam çok güzel gelişmişcumartesi gel garantiye alalım bu işi hazır böyle güzel yumurta denk gelmişken çatlatma iğnesi yapalım dedi. bakalım heyecan oldum bu arada çatlatma iğnesinden sonra kaç saat içinde ilişki olması gerekiyor biliyormusunuz kızlar

canım çok sevindim ya:) süper bi haber verdin bize... ama bak peşin peşin söylüyorum hamile kaldıktan sonra burayı boşlamak yok tamam mı bizi yalnız bırakma buralarda

sen adetinin kaçıncı günündesin bugün? dr kaç mm yumurtan olduğunu söyledi?
ya çatlatma iğnesini bana da yaptılar ama unuttum ya sanırım bugün değil yarın başlayın ve sonra gün aşırı demişti 1 hafta boyunca. böyle hatırladım ben. zaten doktorun sana önerilerde bulunacaktır. hadi bakalım hakkında hayırlısı spor yaradı bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…