sağol canım benim ya bu arada benim kasıklarımda baya ağrı var bide iğneden önce çatlarmışbilmiyorumkismile ama sanmam daha dünden beri ne kadar büyümüş olabilir ki fisfisfiscanım bende sıvı tuketmiyorum zaten sıvı tuketen bi insan değilim:))bir kaç gun daha devam edeyim bakalım değişecekmi.sen vurulda sonuçlarını bildirirsin artık.bende smear testi için şubat adetinden sonra doktora gideceğim doktor oyle demişti bakalım gidince bişey diyecekmi.hayırlısı olsun canım
5 senedir istiyorum ve kafamdan attığım zaman hamile kaldım hala inanamıyorum allahım isteyen herkesenasip etsin hayırlısı ile........
arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım.sol yumurtalığımda tümör vardı o yüzden alındı.tek yumurtalıkla hamile kalmaya çalışıyorum ameliyat olalı 9 ay oldu.ameliyattan sonra içimde ameliyata bağlı kanama oldu ama doktor yinede takip altına aldı 7 cm di küçüldü son 3 ay küçülmesi durdu.4 aydır deniyoruz bizde ilk 2 ay klomen tedavisi oldum 4 tane sağlıklı güzel ölçülerde yumurtam oldu ama bebek tutmadı.2 ay oluşan yumurta kiste dönüştüğü için 3. ay doğum kontrol hapı kullandım.hsg yaptırdım temiz çıktı aydır deniyoruz yine geçen ay tutmadı bu ay adetime 4 gün var beklemedeyiz.Ama ben kafamdan kesinlikle çıkaramıyorum test almicam bu ay die söz veriyorum kendime bi bakıyorum ki test yapmışım bile..Aslında bnm derdim bi an önce içimdeki pıhtılaşan kanama kitlesini aldırmak doktorum doğumunda alalım boşu boşuna ameliyat olma dio ama bi yandanda korkuyoruz ameliyatımı yapan doktor hatalı şeyler yaptı o kanamada da tümörün herhangi bir özelliği kaldıysa ürer diye korkuyoruz işte..yani bir an önce hamile kalmak istememin sebebi anne olmaktan çıktı kendi derdime düştüm bazende anne olmak ağır basıo.böyle iki arada bi deredeyken de çıkaramıyorum aklımdan bi tek bu son ay görev gibi yapmaktan vazgeçtim azcık ama insanın ya yapsamıydım die aklında kalıyor.sizce kafamdan atmak için ne yapabilirim tümör tekrarlar die çok korkuyorum nolur bi cvp yazın
Arkadaşlar bende 6 cı yılıma giriyordum ve hiç korunmadım ne düşük ne başka bişey hiç hamile kalamadım
ama allahım buay benim yüzümü güldürdü meleğim geldi hemde hiç beklemiyordum tedavileride 1yılı geçti bırakmıştım 4gün önce hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum allah herkese nasip etsim
tam anamıyla aklımdan çıkartmamıştım ama ilişki sırasında fazla kendime dikkat etmedim ve hiç yastık veye başka şeyler dnemedim hemen aksine kalktım eşimin zoruyla yattım 1kaçkere okadar ama nekadarolursa olsun tam anlamıyla akıldan çıkmıyor bebek meselesi
allah tüm bebek istiyenlere nasip etsin inşallah
gerçekten doğru söylüyorsunuz insan kafasından hiçbir zaman atamıyor.ama bu son ay bende uzandım ağır kaldırdım ilişki sonrası bi gün yastık koyduk diğer zamanlarda koymadık.zaten doktorların çoğu içeriye girmesi gereken kadar giriyo diyorlar erkek üstte olsa bile yeteri kadar giriyormuş bizim teknikler ihtimal arttırıyor tabi.amaaan napalım ya ona dikkat et buna dikkat et her dert kadınlarda ben mesela bu ay adet olcak gibiyim ama hiç belirti yaşamadan adet olcakmış gibi olup hamile kalanlarda var..kısmet tabi ama içimdende bi yandan hamileyimdir belki diye düşünmeden de duramıyorum..nolcak kızlar bizim halimiz....sıkıntıdan örgüye başladım vallahi :hulya:Arkadaşlar bende 6 cı yılıma giriyordum ve hiç korunmadım ne düşük ne başka bişey hiç hamile kalamadım
ama allahım buay benim yüzümü güldürdü meleğim geldi hemde hiç beklemiyordum tedavileride 1yılı geçti bırakmıştım 4gün önce hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum allah herkese nasip etsim
tam anamıyla aklımdan çıkartmamıştım ama ilişki sırasında fazla kendime dikkat etmedim ve hiç yastık veye başka şeyler dnemedim hemen aksine kalktım eşimin zoruyla yattım 1kaçkere okadar ama nekadarolursa olsun tam anlamıyla akıldan çıkmıyor bebek meselesi
allah tüm bebek istiyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?