"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

tubacım benim bugün 14. günüm ama genelde 30 gün falan sürüyor yani 16 17 . gün yumurtluyordum genelde bi soğan kürü yaptığımda 14. gün olmuştu. yani cumartesine gelişir dedi. mm'sini söledi de unuttum valla yalan olmasın şimdi
ah be tatlım bi kalsam hamile hiç boşlarmıyım ben sizi bu topic ve sizler vesile olmuş olcaksınız keşke olsa öle bişey. çok da aklıma getirmiyorum yani iğne olcam illa olcak diye bişey yok. inşallah tutar da başlangıcı yapmış oluruz topiğimzde.
jarnanacım aklından çıkarmak için ya o ay başka şeylerle meşgul olcaksın farkında olmadan araya başka önemli olaylar girince çıkıyormuş akıldan mesela taşınabilirsin. taşınma sırasında hamile kalan kaç kişi var burda valla kaydirigubbakcemile3 yada bıkıp yeter ya noolursa olsun diyip vazgeçiceksin benim tespit ettiğim yöntemler bunlar

chabliss slm canım benimde senin gibi 30-32 gunde bir oluor adetim.sen ovulasyon testide kullanıorsun değilmi? ben bu ay başladım 12.gunumden beri ikinci cizgi diğerinden az olarak çıkıor bugun 20.gunum hergun saat 16da yapıorum bugun ve yarında yapacağım 12.gunden beri aynı koyulukta silik yani ve kontrol cizgisinden daha koyuluğu goremedim.sende nasıl?benimde yumurtam çatlamıormu acaba yada dahamı geç olacak merak ediorum

canım ben çok düzenli yapmadım 2 gün önce yaptım baya silikti. doktora gidicem diye fazla sallamadım. doktor da cumartesi gereken boyuta ulaşır dedi. yani 16. 17. gün falan oluyor garantiye almak için iğne yapcak ama ben bugün bi test yapcam merak ediyorum.ben daha önce tam koyu çift çizgi gördüm o testte o yüzden çatlıyo diye düşünüyorum zaten ağrım da oldu bugün. bir iki güne kendiliğinden çatlar aslında ama işte iğneyle garantiye alcaz.
sen fazla sıvı tüketiyor olma ben düzenli yaparken yaklaşık 3 saat falan hiçbişey içmeden yapıyordum

canım bende sıvı tuketmiyorum zaten sıvı tuketen bi insan değilim:))bir kaç gun daha devam edeyim bakalım değişecekmi.sen vurulda sonuçlarını bildirirsin artık.bende smear testi için şubat adetinden sonra doktora gideceğim doktor oyle demişti bakalım gidince bişey diyecekmi.hayırlısı olsun canım

5 senedir istiyorum ve kafamdan attığım zaman hamile kaldım hala inanamıyorum allahım isteyen herkesenasip etsin hayırlısı ile........

sağol canım benim ya bu arada benim kasıklarımda baya ağrı var bide iğneden önce çatlarmışbilmiyorumkismile ama sanmam daha dünden beri ne kadar büyümüş olabilir ki fisfisfis
5 senedir istiyorum ve kafamdan attığım zaman hamile kaldım hala inanamıyorum allahım isteyen herkesenasip etsin hayırlısı ile........

canım allah bağışlasın bebeğini ama nasıl kafandan attığını yazmamışsın önemli olan o kısmı opuyorumnanaktan

kızlar naasılsınızz:))bayadır gelemedimm iki gnde bir doktor kontrolüne gidiorum canım sıkın bugn 15 ggünüm ve yumurta takibim hiç ii gitmio doktor bişiy sölemio net olarak ay sonuna kadar bakıcaz dedi henüz büyüyen gelişen bi yumurta yok en büyüyü9mm yani çok yetersizz bilmiorum napıcamı doktor bişyler yapmak için henüz çok erken bu ayı böle geçiricez sanırım...prolaktin yznden yumurtlamam bazı aylar olmaya bilio bunu zaten biliodum ama bu kadar olcanı tahmin etmemiştim çünkü çok sınırda deyerim yksek deil ben hiç bişey anlamadım bu iştenn doktorlara gittikçe bişeyler çıkıoo..büyk allahım bilio herşeyii zamanı gelicek inşş:Saruboceq:szler naptınız kızlarrr varmıgelişmee:)))))))

canım kasımda doktora smear için gittiğimde adetimin 9. gunuydu rahmimede baktı ultrasonla henuz yumurta küçük gelişecek demişti gelişmesi tahminimce 1hafta 10 gunu bulur.yani 16-20si arası olur heralde.yani chablissscim bir gunde hemen buyuyeceğini sanmıorum. seda evet gozukmuosun bu ara sıkma canını herşey olacağına varır hiç değilse bir uzmanın yardımıyla hareket ediosun seni yonlendiriyor elbette bir çözumu olacaktır kendini rahatlatmaya çalış.ne zaman olursa olsun diyerek rahatlanmaya çalışıorum kendimi ama takiplerimide yapıorum tabi.allah hepimize tez zamanda nasip etsin bebişlerimizi:Saruboceq:

canlarım ben de bugün gittim gene. iğne yapmadı piyasada zor bulunuomuş bu ara kasmayalım seni bu ay dedi istenilen büyüklüğe ulaşmış dölyatağı kalınlığı mı ne o da iyiymiş gayet. pazar çatlar muhtemelen dedi. çarşamba tekrar gidicem iğne olmadım yani .kendiliğinden çatlıcağını düşünüo doktor. bu ay olmazsa gelecek ay hormon ve sperm tahlili alırız içimiz rahat olur en azından dedi.
sedacım sen de takma kafana belki bu aylık böyle denk geldi .hem belki hiç olmıcak değil de geç olcak yumurtlaman kafana takarsan hiç ilerlemez biliosun gultunun dediği gibi olcağına varır herşey
ben de kendimi birden doktor kontrolunde buldum smear için gittim kendiliğnden o yöne kaydı olay.
stres yaparım sanıyodum böle sık sık doktora gidince ama tam tersi daha bi rahatlama oldu bende. sanki devamlı ne olduğunu ne durumda olduğunu bilince daha rahat oluomuş insan.bakalım değerlendiriyoruz bu günleri kısmetse olcak inşallah

kizlar stresle ilgili doktorum bir sey dedi yakinlarda biz cok stres olursak ama kastettigi konu hep aklimizda yine olmazsssa vs gb ciddi stres, hem tuplerimizde hem de rahimde spazm olma ihtimali cok yuksekmis bu da dollenmeye dollense bile bebegin rahme tuttunmasina cok zarar veriyormus hatta bu yuzden dollenme olmamasi tupte cok buyuk ihtimal diyor.
kisacasi stres stres derken sanki havada bir sey konustugumuzu saniyor insanlar ama hayir bu tamamen fiziksel bir sey. tabii bunlari stresin hormonlar ustundeki etkisini biliyoruz diye ikinci bir nedende stres ve spazm iliskisine dikkat cekmek istedim.

arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım.sol yumurtalığımda tümör vardı o yüzden alındı.tek yumurtalıkla hamile kalmaya çalışıyorum ameliyat olalı 9 ay oldu.ameliyattan sonra içimde ameliyata bağlı kanama oldu ama doktor yinede takip altına aldı 7 cm di küçüldü son 3 ay küçülmesi durdu.4 aydır deniyoruz bizde ilk 2 ay klomen tedavisi oldum 4 tane sağlıklı güzel ölçülerde yumurtam oldu ama bebek tutmadı.2 ay oluşan yumurta kiste dönüştüğü için 3. ay doğum kontrol hapı kullandım.hsg yaptırdım temiz çıktı aydır deniyoruz yine geçen ay tutmadı bu ay adetime 4 gün var beklemedeyiz.Ama ben kafamdan kesinlikle çıkaramıyorum test almicam bu ay die söz veriyorum kendime bi bakıyorum ki test yapmışım bile..Aslında bnm derdim bi an önce içimdeki pıhtılaşan kanama kitlesini aldırmak doktorum doğumunda alalım boşu boşuna ameliyat olma dio ama bi yandanda korkuyoruz ameliyatımı yapan doktor hatalı şeyler yaptı o kanamada da tümörün herhangi bir özelliği kaldıysa ürer diye korkuyoruz işte..yani bir an önce hamile kalmak istememin sebebi anne olmaktan çıktı kendi derdime düştüm bazende anne olmak ağır basıo.böyle iki arada bi deredeyken de çıkaramıyorum aklımdan bi tek bu son ay görev gibi yapmaktan vazgeçtim azcık ama insanın ya yapsamıydım die aklında kalıyor.sizce kafamdan atmak için ne yapabilirim tümör tekrarlar die çok korkuyorum nolur bi cvp yazın

canım başka bir doktora daha görünsen böyle ciddi konularda tek bir doktorun görüşüyle hareket etmek doğru değil bence. kafandan atmak için ne yapabileceğin konusu ise bu topicte kelin merhemi olsa durumu var . hepimiz bunu başarabilmek için burdayız ama ne kadar başarılı olduğumuz tartışılır :1no2:

aynen tatlım aynen başarmaya çalışıyoruz ama halen başaramadık ama bu yolda ilerlemek de güzel çünkü eskissinden çok çok daha rahatım.. demek ki bu kafadan atma olayı bana iyi geliyor

inş tatlım.. regl tarihi yaklaştıkça stres başlıyor mu ne:) amaaaaaaaaaaaaan yemişim stresimi

Arkadaşlar bende 6 cı yılıma giriyordum ve hiç korunmadım ne düşük ne başka bişey hiç hamile kalamadım
ama allahım buay benim yüzümü güldürdü meleğim geldi hemde hiç beklemiyordum tedavileride 1yılı geçti bırakmıştım 4gün önce hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum allah herkese nasip etsim
tam anamıyla aklımdan çıkartmamıştım ama ilişki sırasında fazla kendime dikkat etmedim ve hiç yastık veye başka şeyler dnemedim hemen aksine kalktım eşimin zoruyla yattım 1kaçkere okadar ama nekadarolursa olsun tam anlamıyla akıldan çıkmıyor bebek meselesi
allah tüm bebek istiyenlere nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun tatlım. Allah tamamına erdirsin...

evet haklısın tam anlamıyla çıkartmak mümkün olmuyor... sadece bazen rahatladığımız dönemler oluyor...
ben de artık dkkat etmiyorum ya eşim kalkma diyor ben niye kalkmıyım ki diyorum banane ya sanki yarım saat yatmakla gelecek bebiş.. nasip olmayınca olmuyor ne yapalım yani diyorum. sakın hatırlatma sorma bana bu konuyla ilgili bişey diyorum... iyicene sıktı bu konu beni yeter diyorum gelmezse gelmesin

Aammmmmmmıııınn c anım Şımdıde kan sonucumu aldım elıme deĞerlerım gÜzelmıŞ allah zıslerede nasıp etsın

gerçekten doğru söylüyorsunuz insan kafasından hiçbir zaman atamıyor.ama bu son ay bende uzandım ağır kaldırdım ilişki sonrası bi gün yastık koyduk diğer zamanlarda koymadık.zaten doktorların çoğu içeriye girmesi gereken kadar giriyo diyorlar erkek üstte olsa bile yeteri kadar giriyormuş bizim teknikler ihtimal arttırıyor tabi.amaaan napalım ya ona dikkat et buna dikkat et her dert kadınlarda ben mesela bu ay adet olcak gibiyim ama hiç belirti yaşamadan adet olcakmış gibi olup hamile kalanlarda var..kısmet tabi ama içimdende bi yandan hamileyimdir belki diye düşünmeden de duramıyorum..nolcak kızlar bizim halimiz....sıkıntıdan örgüye başladım vallahi :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…