tubacım geld,m tatlım evet çok boş kaldı topicimiz. ben de zor bir kaç gün geçirdim. doktor pazar yumurtan çatlar dedi .ama eşimin keyifsizliğinden pazar ve pazartesi ilişki olamadı cumartesi ve salı oldu. ben de özellikle artık pazartesi akşamı çok sinir oldum. ben ne kadar uğraşıorum strese giriyorum adamın umrunda değil.üstelik biliodu yani doktorun dediklerini. sonra farkettim ki ben sadece böyle durumlarda strese giriyorum. yani çünkü benim kocam yumurtlama dışında gayet istekli ama o günlerde ki zaten 3-4 gün şans var o günlerde ben peşinden koşuyorum. ben ondan strese giriyorum ay ilişki olmadı bugün kesin olmıcak falan diye. dün bunu farkettim. sanki inadıma yapıyo. ben de artık kaale almıcam çünkü ben yıpranıyorum sanki bitek benim çocuğummu olcak. yeri geldiğinde artık bizim de çocuğumuz olsun demeyi bilio. leylek getirmio ya bunu.
bişey istiosan biraz çaba harcıcaksın çok stres iyi olmayabilir ama az kaygı da başarıyı sağlar her konuda. bu kadar rahat olması iyi gelmiyo bize belli ki.
ama sallamıyorum artık çünkü bu ay da olmazsa doktor eşinden sperm örneği alırız dedi . biraz da o görsün bakalım doktor yolları nasıl oluomuş belki o zaman daha bi önemser o günleri. yumurtam bu ay o kadar güzel gelişmişti ki kaçtıysa bu sebepten diye çok sinirim bozuldu.
neyse çok uzattım kızlar çok dolmuştum kaç gündür.
nagihancım soğna kürü topiğinde görmüştüm seni allah tamamına erdirsin canım bize de nasip etisn
simge canım ismim opuyorumnanaktan
canım erkek onlar işte özetle ''''''erkeler''''' ....benimde hem tümör olma riski var tek yumurtalığım var onada bişey olursa yandık 4 ay önce klomen kulandım eşim iş için antalyadaydı doktor bu akşam muhakkak ilişki dedi ama o işim var bu gece gelemem dedi düşün yani ben tek kalan yumurtalığımda da kist çıkma ihitmaline rahmen ilaç alıyorum o ne dio bide tek değildi ortağı vardı yanında o yapsın cnm işleri..ben bi parladım bi kızdım başlarım çocuğunada sana da die baktım atlamış uçağa gelmiş..ama senin canın sıkıldıktan sonra kaç para...artık öle değil ilişkiden sonra kalkma yat biraz die o söylüyor biz bir ay daha kaybetmeyelim diye uğraşıyoruz ama arada böle ara vermek lazım rest çekmek lazım.sende diğer yumurtlama döneminde hiç bişey yapma ilaç alma ilişki teklif etme istediğindede cnm istemiyo de...bi ay kaybedersin belki ama öle yapınca insan rahatlıo....hem vücudun dinlenir biraz seni öle ii anlıyorum ki anlatama...sıkma canını demicem ama en azında bi ay inadına dinlen bende istemiyorum artık de çık işin içinden....biz hep bi ay bi aydır deyip uğraştıkça dediğin gibi sinirlenirimiz daha da bozuluyo
cnm ya müsait olduğun bi zamanda şu ovulasyon testinin nası bişey oldğunu yazarmısın..idarlamı yapılıo....sen kendin mi aldın doktor mu verdi kızlar bu arada bnm adım merve..simge seninle tanışyığıma sevindim..bu arada sende ne sorun var ne kadar zamandır deniyosunuz.ay çok soru oldu müsait bi zamanında cevaplarsan sevinirmtabi özel olmadıysaslm arkadaşlar size katılıyorum yıpranan kadın oluyor takibi stresi dr gitmeleri biz çekiyoruz.ben artık bu gunler ovulasyon gunlerim demiyorum eşimi etkilememek için bu yontemi deneyebilirsiniz eşiniz hergun evde ise akşamları yani ona farkettirmeden ilişkiyi sağlayın.çünkü bu gunler ovulasyon gunum dediğinizde stres oluo erkeğide etkilememek lazım.onceden ben derdim odev gibi hadi bu hafta çalışma var die.o bana kafana takma bu kadar bu ayda boşa çıkınca yıpranıoruz diodu.artık bende takmıorum olucaksa olur diorum baktım şimdi o dio ayaklarını kaldır banyonu sonra yap biraz dursun spermler felan:)eşim benden çok istio ama allahım ne zaman verecek bakalım hayırlısı.şubatta smear için doktor gel demişti bakalım o zaman başka bişey diyecekmi.rahimde çok şükğr sorun yok demişti ama yumurtam çatlamıo heralde benim ovulasyon testinde hep silik çıktı ama iki gunde bir ilişki oldu dun 24.gunumdu test yaptım koca bir tek çizgiama bu topik ve sizler sayesinde artık daha az takıyorum hayırlısını diliorum ve duamı eksik etmiorum hepimiz için
cnm ya müsait olduğun bi zamanda şu ovulasyon testinin nası bişey oldğunu yazarmısın..idarlamı yapılıo....sen kendin mi aldın doktor mu verdi kızlar bu arada bnm adım merve..simge seninle tanışyığıma sevindim..bu arada sende ne sorun var ne kadar zamandır deniyosunuz.ay çok soru oldu müsait bi zamanında cevaplarsan sevinirmtabi özel olmadıysa[/QUO
mrb merve bende gülden m.o.biz korunmayalı 7ayı doldurduk 3.ayımda doktora gittim smear testi yaptı ultrasonda rahmime baktı rahmin temiz dedi yumurtanda sağ tarafında başlamış dedi gittiğimde 9.gunumdu herşey normal dedi.adetin 12.-19.gunler arası sık ilişki olacak dedi.8ay -1yıl geçmeden tedaviye başlamayalım dedi.adet duzenimi felan sordu hastalığımızın felan olup olmadığı gibi sorular.çok şükür bu tur sorunum yok.ben gittim doktora eşim gitmedi tedavi zamanı gelince eşinle birlikte geliceksin dedi.yani kendi halimize bıraktı gun takibi yapacaksın dedi.bende bu ay ovulasyon testi aldım coretest marka.doktor yazmıo ve her eczane satmıor.internetten sipariş edebilirsin ben coretest in kendi sitesinden sipariş verdim ptt kargo ile 4 gunde geldi kapıda odeme yaptım.bu testi adetin kaç gun suruorsa ona gore hangi gun başlayacağın yazıor reçetesinde.idrarla yapılıor gayet basit.nasıl kullanacağında yazıor zaten.
evet canım aynen öyle yapıcam. benmiyim bitek çocuk sahibi olcak olan o da düşünsün biraz. 5 aydır ben yüklendim bu yükü sıra onda. zaten benim yumurtalıklarımda sorun olmadığı belli oldu bu ay. hormon tahliline gerek duymayabilir doktor bu ay da olmazsa. direk sperm tahlili dicek. bakalım ne kadar hoşuna gitcek öle kaba boşalmak :umursamaz:
ondan sonra kendi takip etmeye başlar ben sallamıcam bu sefer de boşver dicem çok sıkıldım ben bu işten istemiorum dicem. bakalım nasıl olcak o zaman. rest zamanııııı :enbuyukkk:
bu arada naagihan arkadaşım senin adına çok mutlu oldum hamilenin duası kabul olurmuş bizlere ve tüm isteyenlere dua et....Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?