"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

inş canım inş hayırlısı olur hakkımızda...
dualaşalım inş...

ben de adetimi bekliyorum olsun da bi an önce dr. a gitmek istiyorum iyice niyetlendim yani anlaycağın.... tamam kafamdan atmaya çalışıyorum ama bişeyler de yapmak istiyorum en azından herşey yolunda mı bi bakılsın tekrar ....hayırlısı inş...

bende yaklaşık 14 aydır çocuk bekliyordum. her ay kendimde belirtiler buluyordum. yok belim ağrıyor, yok svilce çıktı, yok midem bulandı. ama bi türlü olmuyordu. en son önceki ay adetim 20 gün gecikince testlerde negatif çıkmasına rağmen hala umutla bekliyordum. ve sonunda adet oldum tabiiki. o kadar beklemeden sonrada hamile olmadığımı anlayınca, kendi kendime "yeter artık olmazsa olmasın. bende kendi hayatıma bakarım dedim". ve bir sonraki ay hamileydim. bu beklemeler tam bir eziyet gerçekten. Adetiniz gecikmeden sizde benim gibi hemen belirtiler aramaya başlamayın diycem ama biliyorum insanın elinde değil.

Allah tamamına erdirsin canım inşallah hayırlısıyla kucağın alırsın.Vallahi ne kadar takmayalım desek de olmuyor.Mesela şu an akıntım var adetime 2 gün kaldı ben hep adet oldum zannedip tuvalete koşuyorum.Bir yandan da hamilelikte adete yakın olan kuruluk olmuyormuş akıntılar devam ediyormuş...Herkeste bu belirtiler oluyor mu acaba sen hamile kaldığın ay mesela neler yaşadın kimisi de hiç birşey yaşamıyormuş adet belirtileri gibi oluyormuş.sen neler yaşadın ve ne zaman başladı...

Bende her zamankinden farklı olarak bir belirti yoktu. Adetden önce gögüğlerim ağrırdı ama bu sefer ağrımadı. adetimi bi kaç gün gecince de şişlik vardı. Ama adet günün geçmeden kendinde belirtiler arama bence. insanın psikolojisini bozmaktan başka bi işe yaramıyor.

Sağol canım yapmaya çalışacağım artık dediğin gibi insanın piskolojisi bozuluyor.2 gün kaldı adet olmama kendi kendime söz verdim şimdiye kadar kesin test yapmıştım ama yapmayacağım bu ay adetim gecikirse yapacağım inatla kendimle savaşıyorum.Rabbim sanada çook sağlıklı bir evlat versin inşallah...

ezel nagihan allah kcuağınıza da almayı nasip etisn inşallah sağlıkla
tuba ve merve sizin iyi gene yakınmış 15i benim daha en az 12 günüm var ama şimdilik bi heyecan stres falan yok. bu ay günleri tutturduğumuzu sanmıyorum önceki sayfada bahsettiğim sebeplerden
bende doktora gitmiştim bugün yumrtam çatlamış kesin olarak. 3 yolu varmış anlamanın 1-dölyatağında 3çizgi oluşurmuş ultrasonda bakınca 2- rahim duvarı kalınlaşırmış 3-yumurta yok olurmuş ve çatladığında saldığı sıvı oluırmuş içerde. şükürki bende hepsi tamamdı. doktora da yeni başlamıştım inşallah elim uğurlu gelcek size dedi .bi sorun olduğunu düşünmüyorum bu sadece denk gelme işi dedi. hayırlısı artık hakkımızda ne diyim

tatlım sanki benim düşüncelerimi yazmışsın bu kadar olur :)

aynen aynen aynen....... bende çoook katılıyorum bu arkadaşa gerçektende benim duygularımda böyle nasıl takmayacaksın ya nasıl takmayacaksın göbeğim kaşınınca acaba hamileyim de bebek rahime tuttundu mu acaba diyorum....çıkmıo aklımdan yapamıyorum ben beceremiyorum...

ama zaten sağlık açısından bi problemi olmayanlar için bu düşünce geçerli. arkadaşlar geçmişi okursanız daha net anlaşılır tabi ki.

aslında bi çok insan tedavileri bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kalıyor zaten psikolojik yönü çok fazla canlarım...

zaten o sağlık faktörünü de tetikleyen stres değil mi her türlü hastalığı falan ilerleten yada iyileştiren stres ve moral. kaldı ki tamamen akıldan çıkarılabileceğine bende inanmıorum anca takıntı olmaktan çıkabilir

kesinlikle haklısın tatlım.. herşeyin başı moral... hem o zaman tüp bebeğe başlamadan önce neden hastaları tatile gönderiyorlar? demek ki stresin ve morelin çok büyük önemi var ve büyük sözü var vücudumuzda.....

tuba seninde hastalık tarihin bugündü dimi var mı bi gelişme ben nerdeyse saat başı bakmaya gidiyorum bişi var mı die dünde dayanamadım test yaptım maalesef tek çizgi ama hassas olanlardan değil 3 tl ye aldım ee sen naptın oldun mu merak ettim yaz lütfen

yok canım olmadım benim sabaha kadar mühletim var:) düşünmemeye çalışıyorum nasıl olsa gelecek birgün bebeğim diyorum illa k birgün olacak Allahımın izniyle...

geçti mervecim geçti o gün akşam gönlümü aldı o zaten. ben de bekelemedeyim ama benim daha 9-10 gün var. pek de aklıma gelmio şimdilik işallah yaklaştıkça da rahat olurum. ama ilginç olan benim yumurtlamadan hemen sora göğüslerim şişer acırdı. hala tık yok aynı göğüsler

walla bu ay bende de adet döneminde olan değişiklikler olmaıştı göğüslerim ağrımamıştı ama maalesef hastalandım ben dün gece..Öyle kötü bi duygu ki insan ilk olduğunu gördüğünde dur bi sökermi acaba belki devamı gelmez üzerine görüyorumdur diye bile hevesleniyor.İnşalllah Tuba373 ten hayırlı haberler alırız.Eşinle barışmana da sevindim bu arada cnm nasıl olsa onlardan başka bu konuda destekçimiz yok belki bazen bıkıyolar ama....çocuk için onları hoş tutmak lazım tek başına olmuyo ki bu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…