walla bu ay bende de adet döneminde olan değişiklikler olmaıştı göğüslerim ağrımamıştı ama maalesef hastalandım ben dün gece..Öyle kötü bi duygu ki insan ilk olduğunu gördüğünde dur bi sökermi acaba belki devamı gelmez üzerine görüyorumdur diye bile hevesleniyor.İnşalllah Tuba373 ten hayırlı haberler alırız.Eşinle barışmana da sevindim bu arada cnm nasıl olsa onlardan başka bu konuda destekçimiz yok belki bazen bıkıyolar ama....çocuk için onları hoş tutmak lazım tek başına olmuyo ki bu kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun he insan olcağını hissedip olmayaınca da strese giriyor..kısmet canım inşallah hakkında hayırlısı olur.haberlerini bekliyoruzgeçmiş olsun canım.. aynen o ilk an ya dur bakalım belki sökülmeyecek vs diye düşünüyor insan ister istemez..
hakikaten yenilen pehlvan güreşe doymazmış:)
ben regl olmadım daha ama olacağım biliyorum. her an olacak gibi hissediyorum. benden güzel haber beklemeyin arkadaşlarinş reglim gecikmeden gelirde daha çok stres yapmam
canım çok saol aynen dediğin gibi oluyo walla değil adetin bitmini beklemek ben şimdiden çörek otu bal tarçık kürüne başladım eşimede keçi boynuzu kürü başladık bakalım hayırlısı....tubacım kesin olcam dedikçe de stres olursun başka şeylere kanalize olmaya çalış çık gez falan. işallah gelmez.mervecim yılmak yok umut olmasa ne yapardık. allah bize öyle bir güç veriyor ki regl olduğunda ne kadar üzülsen de bittiğinde gene aynı heyecanı hevesi geri kazanıosun. bu ay kısmet değilmiş demekki durma üstünde tatlım
canım bak bnm diğer topicte okuduğum bi arkadaş avr aynı senin gibi canını sıkmak istemem ama doktora gitti pco çıkmış kızda o yüzden gecikme olmuş 10 gün bayağı fazla bi gecikme bence bi doktora görün...canını sıkmamışımdır umarım.kızma sakın...ya bende bu ay stres yapmadim yani ben oyle saniyordum olur dedim adetim
umutlanmadim bile takmayacaktim kafama ama adetim olmadi test yaptim negatif cikti on gundur hala olmadi bazi belirtiler var ama artik unuttum olur mu olmazmi bilmiyom
Slm kızlar bende buay stres yapmayayım dedİm ama son 3 gÜn dayanamıyorum bu heyecana
bende sana katılıyorum eski bi yazı belki şu an hamilesindir ama katılıyorum o laf çok saçma her ay deli gibi beklerken takmamak....saçma sapan ukalaca bir cümle o aklımdan çıkardığım an hamile kaldım lafı..yapmayın arkadaşlar.3yıla yakın evliyim 1yıl boyunca her ilişki sonrası banyoya koşar duşumu alır ayaklarımı duvara dayamaz hiç bi kürü de uygulamazdım tutarsa tutar tutmazsa tutmaz diye hatta aklıma bile gelmezdi bebek olayı tecavüze uğrayanlar ne bileyim 1kere ilişkiye girip kalanlar nasıl kalıyodu derdim hiç mi hiç alakası yok hiç takmazken 1yıl boyunca niye olmadı benim o zaman hiç stresim yoktu 5aydır başladı stresim asıl yok duvara daya çarşafa spermler aktı diye üzül yarım saat yat bazı kürleri uygula acaba kaldımmı hamile görev gibi ilişkiye gir vs.yalan söylemeyi bırakın arkadaşlar 1yıldır hiç stressizken gamsızken olmadı olmadı !!! ağzınıza pelesenk olmuş aklımdan çıkardığımda lafını kullanmayın başka bi yalan bulun hem kendinize söyleyecek hemde başkalarına.....
takmamak mümkünmü yaaaa
ne yapmak lazım nasıl olmalı soru işaretleri hiç bitmiyo
şu an öle moralim bozuk
millete laf anlatmaktanda bıktım usandım
1 saat önce kaynanamla konuştum olmuyosa bi çaresine bakın diyo
sanki biz bilmiyoruz düşünmüyomuşuz gibi
neler yaşadığımızı nerden bilecek uzaktan davulun sesi hoş geliyo
onlar gibi hiç anlamadan 5 çocuk sahibi olmak öle kolay değil
kaynatam da soruyomuş neden olmuyo diye
bende allah ne zaman verirse o zaman olacak dedim
moralmen 0 ın altındayımmm bi kişi daha laf sölese ağlıycak durumdayımm
allahım hayırlısını ver en tezz zamanda
sana sığındım alanda sensin verende
ne desem boş biliyorum ama çok kötüyüm
bu arada tuba373 çok alemsin ya gelmezsen gelme çokta tın yazmışsın ya ii yapmışsın ama meydan okudun bebişe he küserse sana görürsün ....
yok estf canimcanım bak bnm diğer topicte okuduğum bi arkadaş avr aynı senin gibi canını sıkmak istemem ama doktora gitti pco çıkmış kızda o yüzden gecikme olmuş 10 gün bayağı fazla bi gecikme bence bi doktora görün...canını sıkmamışımdır umarım.kızma sakın...
geldi geldi bugün reglim:) amaaaaaaaaaan boşvermişim boşvermişim dünyayı....
şaka bi yana zaten olacağımı biliyorum hissediyorum demiştim ya canlarım beni yanıltmadı geldi işteolsun be tatlım çalışmalara devam dilnlenmek yok bu ay canımızı çıkartacağım:)
bu ay dr. a gideceğim inş. ilaçlı yada ilaçlı ovulasyon takipi yaptıracağım inş umarım bi terslik çıkmaz da kavuşuurum bu ay yavrumaartık beklediğim yeter değil mi canlar
bu ay çok kararlı ve sabırlı gördüm kendimi kim ne derse desin dinlenmek ben de işe yarıyor sanırım. kafamdan atamadım :) ama kafamdan atmaya çalışmak bile iyi geldi:) bu ay tam hız döndüm çalışmalara. umarım RABBİM çok bekletmez ve hepimizi kavuşturur yavrularımıza
canım benim gelecekler evet hem de gerçekten yakın zamanda. biz de anne olacağız az kaldı. bu ay beni de hiç yormadı beklemek hatta 4 ay sonra ilk defa sabırsızlıkla stresle değil sabırla umutla mutlulukla bekledim bebeğimi.
bu topic bana çok yardım etti bu konuda iyiki açmışiım iyiki sizleri tanımışım yanyana olamasak da aynı dertler bizi birbirimize bağladı apayrı şehirlerden hep duacıyım bende sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?