"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

geçmiş olsun canım.. aynen o ilk an ya dur bakalım belki sökülmeyecek vs diye düşünüyor insan ister istemez..

hakikaten yenilen pehlvan güreşe doymazmış:)

ben regl olmadım daha ama olacağım biliyorum. her an olacak gibi hissediyorum. benden güzel haber beklemeyin arkadaşlar inş reglim gecikmeden gelirde daha çok stres yapmam

doğru söylüyorsun he insan olcağını hissedip olmayaınca da strese giriyor..kısmet canım inşallah hakkında hayırlısı olur.haberlerini bekliyoruz

tubacım kesin olcam dedikçe de stres olursun başka şeylere kanalize olmaya çalış çık gez falan. işallah gelmez.mervecim yılmak yok umut olmasa ne yapardık. allah bize öyle bir güç veriyor ki regl olduğunda ne kadar üzülsen de bittiğinde gene aynı heyecanı hevesi geri kazanıosun. bu ay kısmet değilmiş demekki durma üstünde tatlım

ya bende bu ay stres yapmadim yani ben oyle saniyordum olur dedim adetim
umutlanmadim bile takmayacaktim kafama ama adetim olmadi test yaptim negatif cikti on gundur hala olmadi bazi belirtiler var ama artik unuttum olur mu olmazmi bilmiyom

canım çok saol aynen dediğin gibi oluyo walla değil adetin bitmini beklemek ben şimdiden çörek otu bal tarçık kürüne başladım eşimede keçi boynuzu kürü başladık bakalım hayırlısı....
ya bende bu ay stres yapmadim yani ben oyle saniyordum olur dedim adetim
umutlanmadim bile takmayacaktim kafama ama adetim olmadi test yaptim negatif cikti on gundur hala olmadi bazi belirtiler var ama artik unuttum olur mu olmazmi bilmiyom
canım bak bnm diğer topicte okuduğum bi arkadaş avr aynı senin gibi canını sıkmak istemem ama doktora gitti pco çıkmış kızda o yüzden gecikme olmuş 10 gün bayağı fazla bi gecikme bence bi doktora görün...canını sıkmamışımdır umarım.kızma sakın...
Slm kızlar bende buay stres yapmayayım dedİm ama son 3 gÜn dayanamıyorum bu heyecana

kim dayanabiliyo ki yaptığım testleri birleştirsem boğaz köprüsü olcak 3. köprüyü ben yapıcam bu gidişle sabret cnm bnm az kalmış esas son gün çok fena oluyo ben 20 kere baktım iç çamaşırıma en sonunda gördüm görceğimi.....kırmızılaarrrr

bu arada tuba373 çok alemsin ya gelmezsen gelme çokta tın yazmışsın ya ii yapmışsın ama meydan okudun bebişe he küserse sana görürsün ....

bende sana katılıyorum eski bi yazı belki şu an hamilesindir ama katılıyorum o laf çok saçma her ay deli gibi beklerken takmamak....

bende öle kötüyüm ki allahtan bana böyle baskı yapan yok siz iki yumurtalıkla uğraşıyosunuz benim bi tane var tabi olmaz artık kısmet bazen umutlu oluyorum bazen umutsuz ama sen sakın etrafına bakıp bu konuda sana baskı yapmalarına izin verme uda eski bi yazıydı belki şu an hamilesinidir ama en azından senin gibi şeyler yaşayan arkadaşlar için söliim kimse istedi diye çocuk yapılmaz istemiyoruz düşünmüyoruz de geç git eşin destek olmuyosa annesinin ağzını kapayamıyosa bile sen kendi hakkını savun ve istemiyorum de bitsin.Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah

geldi geldi bugün reglim:) amaaaaaaaaaan boşvermişim boşvermişim dünyayı....

şaka bi yana zaten olacağımı biliyorum hissediyorum demiştim ya canlarım beni yanıltmadı geldi işte olsun be tatlım çalışmalara devam dilnlenmek yok bu ay canımızı çıkartacağım:)

bu ay dr. a gideceğim inş. ilaçlı yada ilaçlı ovulasyon takipi yaptıracağım inş umarım bi terslik çıkmaz da kavuşuurum bu ay yavruma artık beklediğim yeter değil mi canlar

bu ay çok kararlı ve sabırlı gördüm kendimi kim ne derse desin dinlenmek ben de işe yarıyor sanırım. kafamdan atamadım :) ama kafamdan atmaya çalışmak bile iyi geldi:) bu ay tam hız döndüm çalışmalara. umarım RABBıM çok bekletmez ve hepimizi kavuşturur yavrularımıza

bu arada tuba373 çok alemsin ya gelmezsen gelme çokta tın yazmışsın ya ii yapmışsın ama meydan okudun bebişe he küserse sana görürsün ....

yok yok küsmez bana yavrum.. ne yapayım canım benim gel gel dedim gelmedi belki gelme dersem gelir diye düşündüm:sm_cool:

Allahımın izniyle gelecek çok yakında biliyorum.... vuslata çok az kaldı hissediyorum...

yok estf canim
neden kizayim bende ayni seyden supheleniyorum cunku bende bir sene oncede vardi kist Allah hayirlisini versin

silayahasretim bende de yazın öle gecikme olmuştu pco çıktı. ama soğan suyuyla gitti çok şükür aklında bulunsun.
mervecim kürlere başlaman ii olmuş onlar da insana moral veriyo. vücuduna yarayacağını biliyosun ve moralin yükselio.
tubacım hayırlısı olsun tatlım en azından çok gecikip de umutlandırmadı seni. kısmetin yakındadır inşallah. inanmıcaksın bende bu ay hep senin gibi düşündüm ilk aylarda böyle bişey geçmiodu aklımdan ama bu ay yatarken dua ettiğimde hep yakında geliceksin bebeğim biliorum diye düşünüorum. inşallah yanıltmazlar bizi. benim daha bir haftam var. belirtim falanda yok belki kendimi pek dinlemediğimden belki gerçekten yok. bilemiorum bakalım beklemekten başka yapıcak bişey yok

evet tatlım gerçekten hissediyorum çok yakında gelecek biliyorum:)

geçen yılda aynen böyle hissetmiştim hatta son zamanlarda günlüğüme "HANı BEKLEMEK ÇOK ZOR DEMıŞTıM YA, LAKıN ADIM ADIM YAKLAŞTIĞINI ÜMıT EDıNCE HAYALLERE, BEKLEMEK PEK DE YORMUYOR KıŞıYı..." diye yazmıştım.. yani her ay ki ümit ile bu GELECEK BıLıYORUM hissindeki ümit bambaşka bişey.... bliyorum bir gün geleceksin meleğim ve o gün çok yakın bi zamanda inş...

senin de hakkında hayırlısı olsun tatlım.. dularımdasın....

canım benim gelecekler evet hem de gerçekten yakın zamanda. biz de anne olacağız az kaldı. bu ay beni de hiç yormadı beklemek hatta 4 ay sonra ilk defa sabırsızlıkla stresle değil sabırla umutla mutlulukla bekledim bebeğimi.
bu topic bana çok yardım etti bu konuda iyiki açmışiım iyiki sizleri tanımışım yanyana olamasak da aynı dertler bizi birbirimize bağladı apayrı şehirlerden hep duacıyım bende sizlere

kızmet cnm sakın sıkma canını bende yılmadım kendim çörek otu bal tarçın kürünü yapıorum eşimede keçi boynuzu kürü başladım çalışmalar tam gaz devam edicez yumurtlama günlerimde vites 5 'te olcak walla kimse akşam kalmasına gelmesin.bu ayın 21 i doğum günüm bi daha ki ay gelirse bebeğim anneye bi hediye vermiş olur ayrıca dün gece rüyamda yumurta gördüm bi arkadaş yumurta gördüm hamile kaldım demişti artık bilinç altı mı bilmem ama gördüm walla bi sürü yumurta.o konu üzerinde de pek durmamıştım ama gördüm bu arada bi tane değil bi sürü gördüm
KIZZZLARRR İNŞALLAH ŞUBAT AYINDA PATLAMA OLCAK WALLA HİSSEDİYORUM...SAKIN YILMAYIN BEN ATMYIORUM KAFAMDAN BU FİKRİ TAKINTI DEĞİL AMA ÖZELM OLSUN BİZİMKİNİN ADI.....YILMAYALIM ÇALIŞALIM YENİ SLOGAN BU OLSUN....ve bu platform vesilesiyle heycanlandığımız umutsuzluğa düştüğümüz zamanlarda birbirmize destek olalım.

evet cnm iyiki açmışsın böyle olumlu düşünmemiz çok güzel dediğin gibi yanyana olmasakta en azından burda paylaşıyoruz dertlerimiz.bazen acaba burda okuduklarım yüüznden mi çok etkilenip takıyorum diyorum ama sizlersiz de olmuyor en azından insan yalnız olmadığını anlıyor.

valla canım ben bu topic dışında gebelik bölümüne pek girmiyorum o kısımlarda takılınca daha bi kafama takılıyo ama burda rahatlıyorum. ben de aklımdan atmış değilim zaten bunun mümkün olabileceğini düşünmüyorum. ben ki vitrinde bişey beğensem onu alana kadar bile aklıma takılır bayanssulusmile yani her konuda tez canlıyım hemen olsun isterim herşey. bu yüzden aklımdan çıkarmam mümkün değil
amaaaa stres yapmıyogibiyim artık bu bile gelişme yani bebek fikri aklıma gelince stres olmuyorum mutluluk ve umut hissediyorum. elbet gelicek diye. faydası olacağına inanıyorum bu değişimin

Kızlar size ilginç birşey söyleyeyim. aynı şey bir kaç arkadaşımda daha oldu. benim adetim çok düzenlidir. 28-30 günde olurum. hiç gecikmez. ilk defa geçen ay gecikti. testler hep negatif çıkıyordu ama tabi bir umut yinede bekliyordum. en son doktora gittim ordada test negatif çıkınca doktor adet söktürücü verdi ama ben almadım ilacı. soğan kürü yaptım. 2 gün sonra adet oldum. toplamda 20 gün gecikmiş oldu yani. bende kistden falan şüphelendim ama arkadaşım daha önce demişti ki, hamile kalmadan 1 ay önce adeti gecikmiş böyle. bunu 1-2 arkadaşım daha söylemişti. o yüzden bende doktora gitmedim bekledim. geçen ayda adetim gecikti, ben dedim kesin kist var ama test yaptım, birde baktım pozitif. böyle bir durumda var, haberiniz ola.

Birde 1,5 senedir bekleyipte olmayınca en son eşime sprem testi yaptırmış ve her türlü kürü vs. bırakmıştım artık. Ondan emin olayım hiç değilse demiştim. Yaptırmadıysanız bence onu yaptırın en azından sorunun ordan kaynaklanmadığını bilirsiniz. Tabi benim tavsiyelerim, benim gibi ısrarla doktora görünmeyenler için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…